Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


maandag 28 oktober 2013

Hoe het echte “Zwarte Pieten’ de wereldgeschiedenis heeft bepaald.

Een haast ongelofelijk verhaal hoe wereldleiders werden gecreëerd door wat men wel noemt “De Illuminati” en/of “De Verlichtte Geesten”, die hun geheime genootschap tot vandaag de dag geheim hebben weten te houden.


Vanmorgen - zaterdag 26 october - mailde ik mijn computer-expert en vriend Dennis, omdat mijn artifiële denkmachine het weer eens anders deed dan ik wilde.
Ik had hem al maanden niet meer gesproken en dacht dat hij van de aardbodem verdwenen was.
Maar....
Gelijk de snelheid van het licht gaf hij mij weer licht in de duisternis.
Ik belde hem direct om hem te bedanken en hij vertelde me dat hij onderweg was naar het “Malienkolder-veld” , omdat daar een demonstratie “Zwarte Pieten” was georganiseerd.
Natuurlijk  Siegfried - zei hij - is dit mijn stompzinnige bezigheidstherapie om niet gek te worden in deze dolgedraaide wereld.
En zo ontstond een direct een vraag van mij waarom Zwarte Piet nu het zwarte schaap werd en Sinterklaas nog steeds heilig wordt verklaard.
Is het niet de omgekeerde wereld die kakelt over openheid?
Is dat niet de hoogmoed ten top in de wereld waar slaven slechts “vrijheid van kakelen” hebben?
En toen...
Ze zeggen wel eens “Stille wateren hebben diepe gronden” en/of het nu door Raimond’s speurtocht was die mij direct in relatie bracht met de Rothschild / Rockfeller’/ Bilderberg Alliancie of niet, Dennis vertelde mij weer een ongelofelijk verhaal over Zwarte Schapen die onze wereldgeschiedenis bepaalt, die allen een nauwe familie-relatie bleken te hebben en door  de Illuminatie voor dit werelds spel werden ingezet..
Mag ik het hierbij laten en Dennis het woord geven over zijn zoektocht?


Hoe de wereld al honderden en misschien al duizenden jaren is geregeerd via een zeer kleine groep mensen die nooit in het daglicht wilden komen: De Illuminati.


Siegfried,
Je weet dat ik geen schrijver ben en ben deze zoektocht al enige tijd geleden - mede door jouw bizarre verhaal - begonnen.
Het was dat jij me vroeg om het hier openbaar te maken, maar besef dat het nog slechts een kladblok is wat ik je opstuur en er zeker nog  hiaten in zitten.
En als eerste zou ik willen vragen of je vriend Raimond het één en ander kan verifiëren en tevens of hij nog dieper in deze materie kan duiken, want...
Volgens mij is Siegfried een afvallige in dit levensschaakspel, omdat tot  de komst van de laatste profeet “Confissius” [ een Bokkeriaanse woordspeling als tegenpool van Confusius ] geheim had moeten blijven.


Laat me beginnen met...The Bush Obama Connection


Wat velen van jullie misschien niet weten is dat de presidenten van Amerika (wereldleiders) een genetische connectie met elkaar hebben.
Via deze stamboom via een Leidensche PVDA (!) site kun je boom herleiden.
In het kort samengevat
Voorouders van 3 recente Amerikaanse presidenten zijn familie van elkaar en oorspronkelijk  komend uit Leiden in Nederland. Geboren om te leiden laten we maar zeggen [haha].
De verre moeder van Barack Obama (president VS) is een blanke vrouw Ann Dunham getrouwd met “zwarte piet” Barack Hussein Obama Sr. (haha).
Meerdere bronnen vermelden trouwens ook de innige familieband tussen de Presidenten van Amerika.:
En verder gravend zijn er meerdere genetische connecties:
Het is een logische gevolg van erflast laten we maar zeggen.
Het zit in hun bloed om te leiden. [ haha]. is dit geen leuke zinspeling van Leiden waar dit wereldse drama begon?
Was de grootvader van Siegfried niet ook een Leids Hoogleraar en Rector magnificus van die universiteit,  waar vele van zijn stamboom naar Amerika vertrokken ?
Dit heeft Raimond wel erg duidelijk neergelegd!!!


En als toetje deed ik nog een zoektocht naar Hitler’s achtergrond.
De bronvermelding komt van de bekende David Icke, die ik wat waarheidsvinding niet heel erg betrouwbaar vind.
Met ander woorden:  Dat moet wel verder geverifieerd worden.
Mag ik dit Raimond vragen of hij met name dit wil en kan natrekken via andere bronnen?
Kort samengevat:
Maria Anna Schicklgruber is de grootmoeder van Hitler. Zij werkte als huishoudster bij Baron Rothschild in Wenen.
Deze Baron zou bij Maria een een onwettige zoon hebben verwekt, de vader van Adolf, Alois Hitler. Baron Rothschild zou dus Hitler’s opa zijn.
Mocht dit waar zijn (en ik heb sterke vermoedens van wel) dat zegt dus twee opmerkelijke dingen.
 1. Hitler was dus een Jood (Rothschild)
 2. Hitler was dus genetisch bepaald een wereldleider.
Verder is het interessant dat juist die arme Hitler in de gaten werd gehouden door de machtselite (Rothschild) en werd ‘opgeleid’ om Germania te stichten.
Ik denk zelf dat Hitler dit niet geweten heeft., maar de appel valt niet ver de boom.
Dit verhaal dient moet nog wel geverifieerd worden met een tweede bron, aangezien alle weblinks lijken terug te reduceren zijn tot 1 bron: David Icke.
Ik heb nog extra 1 bron nodig om te verifieren of het klopt.
Wil jij Raimond dit natrekken?


Bijzonder is het allemaal wel en mede door Siegfried’s vreemde leven ga ik zeker nog verder zoeken, want het blijft me mateloos intrigeren hoe het wereldtoneel er achter de schermen uitziet.


Tenslotte vond ik zeer recent nog de volgende toevalligheid, waarvan Siegfried altijd zegt “Toeval bestaat niet, maar komt slechts voort uit onwetendheid”.
Ik vond nog connectie van de Kennedy en de Bush als zijnde zakelijke connectie met Hitler.


Hoewel ik zeker weet dat er nog veel meer over de Illuminatie en het wereldtoneel te vinden is, stop ik hier voorlopig mee.
Maar Ik denk wel dat dit verhaal meer dan duidelijk is
Mag ik het hierbij voorlopig laten?


Dennis

25 opmerkingen:

 1. Dennis en/of Dennis en Raimond...

  Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken voor jullie beider REsearch.
  Waarom?
  Nu wordt het voor mij duidelijker hoe en waarom ik buitenspel ben gezet door...
  Ik heb altijd gedacht dat dit een regerings-besluit was na mijn lezing "Cancer, it's like economy" , maar mede door jullie zoektocht vrees ik dat deze "Volks-vertegenwoordiging" er slechts indirect mee te maken heeft.
  Het wereldcongres "From woundhealing to cancer" had daar waarschijnlijk weinig mee te maken.
  Daar waren ook wel problemen , maar dat had meer te maken met het feit dat ik geen titelaturen had en dat was derhalve een blamage voor de KNMG en/of schaadde het aanzien van .de reguliere geneeskunde in het buitenland.
  Dat het congres toch doorging had ik te danken aan Prof. van der Werf-Messing die persoonlijk kende als hoofd van de Daniél den Hoed een zeer hoge functie had met internationale connecties.
  [Dit heeft Raimond ook allemaal nagetrokken]
  Het wereldcongres ging dan wel door, maar werd voor de Erasmus Universiteit een doofpot-affaire en mocht niet in de analen worden opgenomen.
  Maar het congres "Cancer, it's like economy" één jaar later was daarmee geen medisch/universitaire aangelegenheid meer, maar een werelds probleem.dat absoluut in de doofpot moest.
  Anders gezegd...
  Toen kwam De Bilderberg/Rothschild/ Rockefeller Alliancie echt in het geweer, want dit was toen nog totaal niet im frage bij de topeconomen en MOEST echt geheim blijven.

  Ik kan jullie tevens vertellen dat - toen ik dit hele verhaal - aan Maria vertelde begreep ze ook beter waarom ik naar "het ballingsoord Portugal" was vertrokken: iets wat ze nooit echt kon begrijpen!!

  Met andere woorden...
  Ik had dan wel berusting dat dit mijn ingedekte lijdensweg was, maar nu zie ik ook duidelijker waarom AIVD en de FIOD mij het leven probeerden zuur te maken.
  Ik was gewoon te vroeg "wakker" geworden.

  Thank you both for your research.
  Het enige wat ik in dit spel van Illuminati nog graag zou weten is hoe en of er verband is tussen Wilhelm Erdmann, die zijn achternaam veranderde omdat hij de kleinzoon was van Keizer Wilhelm uit Duitsland en daar niet mee geconfronteerd wilde worden.
  Opvallend was wel dat hij mij de rug toekeerde toen ik weigerde bij hem te promoveren op de vele artikelen die ik al gepubliceerd had.
  Ik zeg daarmee niet dat hij de aanzet is geweest voor mijn "gek-verklaring", maar het was wel meer dan duidelijk dat hij werelds een grote vinger in de pap voor de Illuminati was.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier nog een klein bijvoegsel van Dennis t.a.v. Hitler
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2013/10/hitler_stierf_in_1962_in_argen.html
  en een [haha] dwingende vraag.....
  Hoe zit het met de naam 'Hussein' als middle name tussen Barack & Obama?
  Waarom is juist deze president "uitgekozen"?
  Is hij volgens jou de laatste president van de US of A?

  Dennis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dennis,
  Dank voor deze leuke aanvulling.
  Dit is zeker ook het werk geweest van deze Illuminati en/of zich "verlichte zielen" noemen.
  Ook vind ik het heel bijzonder dat hij met Eva Brown mocht gaan.
  Een tweede vraag werpt zich op "Waarom Argentinié"?
  Is het toevallig dat ik de bouwer van de ondergrondse "hotels' in ...Argentinië !!! mocht ontmoeten?
  Is het toeval dat Maxima uit Argentinië komt en een vader heeft die werelds een bepaald slechte reputatie heeft?
  Is het toeval dat Ratsinger als nazi-jongere werd gekozen tot Paus?
  Volgens mij is dit ook het spel van die illuustere groep.
  En hebben we nu niet da laatste Paus die ook weer uit Argentinië komt.
  Wauw wat zullen die lui het gezellig hebben tijdens WO III...denk je niet?

  Ik zei de gek werkte het levensspel uit via de nalatenschappen van wschl. Confusius over cycli die alle elkaars gelijke zijn.
  Maar de Kabbala is daarin wel veel precieser dan dit simpele gegeven.
  Zij konden behalve WOII daarin feilloos berekenen
  En was Europa toen niet in een diepe crisis?
  Ik vond het wel vreemd dat de Bijbel dit niet in cryptische bewoordingen naliet ... zo ver ik weet.
  Maar enige tijd geleden stond er op Xandernieuws een verhaal dat zowel de Islamitisch als Christelijke feestdagen volgens zeggen allemaal gerelateerd waren met omslagpunten in de geschiedenis.
  Maar welke sterveling neemt dat serieus?
  Niemand toch!!! En toch weet ik zeker dat daar de kern van waarheid in verborgen ligt.

  Ik ben er vrij zeker van dat deze Joden [ Rothschild en Rockefeller] ook in staat zijn data van omkering te voorspellen.
  Dus anders gezegd...
  Voor de Kerk en voor de Wereldleiders geldt hetzelfde!
  Beide worden compleet gestuurd door dit "verlichte gezelschap.

  Nu je vraag.
  Waarom hij de naam Hoessein als midden-naam kreeg weet ik niet. Dat is jouw werk en niet de mijne.
  Maar je tweede vraag is voor mij althans heel gemakkelijk te verklaren.
  Stond er niet geschreven "Twee geloven op één kussen daar ligt de Duivel tussen"?
  Je was toch een Kerstkindje en kwam zeker uit een Christelijk - misschien zwaar Christelijk - gezin.
  De Illuminati - zal ik voor het gemak zeggen - weten dan net zo goed als ik dat het geloof is geintroduceerd om ons tot het bittere einde te laten doorgaan.
  Amerika heeft als laatste de macht in handen met als superslaven China en Japan.
  Na WO II zijn ze begonnen met geld te drukken als pleepapier en nu hebben zij niet alleen een giga Staatsschuld maar staan overal en vooral in China en Japan giga diep in de schulden.
  Dus die oorlog komt er vrij snel aan,, want de financiële wereld staat op instorten.
  Het Goldman Sach spel is daarmee bijna uitgespeeld.
  Als je de datum weet van WO III weet je ook wanneer die begint en voor die tijd moet het verdere geld bijdrukken dan ook de prikkel zijn voor die oorlog.
  Maar Amerika is de machtigste in de wereld en om dit handjes en voetjes te geven hebben zij Obama daarvoor gebruikt.
  Twee geloven op een kussen daar ligt de Duivel tussen en ook dit spel wordt in de Perfectie uitgevoerd.?
  Hij is dus de laatste pion, die zeker ook in het Illuminatie-Hotel naasr Bea mag slapen.
  Haha

  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom nog effe terug.
  Is het je niet opgevallen hoe de wereld in toch een zeer korte tijd in tweedracht gedompeld is?
  Is dat niet geniaal gelukt?
  Zelfs Europa lijkt steeds meer Islamitisch en/of een Oosterse koers te gaan varen en overal nemen de spanningen giga snel toe.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier nog een kleine aanvulling van Fons

  Siegfried
  Hier nog iets 'bijzonders' over de veronderstelde mysterieuze ontsnapping van Hitler met medeweten van generaal Franco vanaf de "villa Winter" in het plaatsje Cofete op Fuertaventura een eiland van de canarische eilanden....
  http://www.spanjevakantieland.nl/cofete.htm
  http://www.ronaldv.nl/abandoned/airfields/ES/canary.html
  Er is al heel veel over geschreven én ik ben daar ook zelf wezen kijken 2 jaar geleden.
  In de rotsen was inderdaad een haven en in het landschap waren duidelijk start en/of landingsbaancontouren te zien.
  Ik heb daar een oude bewoner gesproken die veel wist te vertellen over de villa o.a. dat daar alle hoge 'pieten'van de duitse wehrmacht regelmatig een bezoekje brachten en uiteindelijk zijn vertrokken naar Argentinie....(...... )...
  Dat zou naadloos aansluiten binnen het verhaal van Dennis lijkt me zo...
  Overigens is deze plaats ook genoemd in het boek "The Boogeyman"van Peter Stuyvenberg....
  Ik weet het natuurlijk allemaal alleen maar via via maar het komt op mij erg geloofwaardig over en het zou een aantal zaken in een héél ander licht zetten lijkt mij zo.
  Benieuwd naar de resultaten van puzzelaars Dennis en Raimond volg ik het blogje...
  Alfonsus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fons,
  Waarom ging je daar naar toe?
  Waarheidsvinding?
  Hoe voelt het nu voor jou dat Hitler met zijn Eva , die zijn opdracht van "Weters van de hoed en de rand" zo correct had uitgevoerd?
  Je noemt Peter Stuyvenberg die ook als een fanate gek het kwaad boven tafel wil halen.
  Als alles - maar dan ook alles - van A tot Z vast ligt is er toch geen goed of fout?

  Gisteren had ik een lang telefoongesprek met die filmmaker van het "de Ridder-interview" over een eventuele nieuwe film met "spelers, die wel wilden zien dat alles nu chaos is'".
  Hij vond mijn verhaal "öngelofelijk" en via zijn contacten met "De wereld draait dol" kreeg hij te horen dat zij absoluut geen belangstelling hadden.
  Mijn conclusie was "Dan kennen zij mij dus en WILLEN niets zien!!!
  Toen ik hem vroeg of hij zou willen weten wanneer hij dood ging zei hij zonder na te denken NOOIT. Dit spel speelde ik al veel vaker!
  Maar onderwijl heb ik je wel zodanig "gebrainwashd" dat alles individueel en collectief vast ligt.
  Is daarmee niet alles zo groot zo klein?

  Ik heb op dit blogje uitvoerig verhaald hoe wij door het geloof niet alleen gebrainwashd zijn, maar volledig belazerd zijn om tot het bittere einde door te gaan.
  Daar heb ik nog nooit iemand verontwaardigd over zien zijn.
  ik verbaas me over heel veel, maar ben ik daarom alleen al geen "zombi"in deze wereld?
  Met andere woorden: WIJ WEIGEREN TE WETEN!.
  Maar wat moet iemand dan doen als hij wel weet?
  Dan speel je het spel toch mee met degene die voor je staat?
  Hoe vaak sta jij in je winkeltje te liegen of vriendelijk te zijn naar klanten ?
  Het leven is toch één groot spel van liegen en belogen worden?
  Oh... Jij noemt het "EEN LEUGENTJE OM BESTWIL".
  Is niet alles zo groot zo klein?
  En daarnaast doe ik hetzelfde met "hummen" als ik allerhande meningen van goed of kwaad toegeworpen krijg.
  Ik doe dit in mijn thuis en in de buitenwereld.

  Vanmorgen kreeg ik deze video toegestuurd van iemand uit het parkje waar ik woon.
  De laatste keer dat ik hem sprak zei hij me "Siegfried, ik vrees dat je gelijk krijgt!
  En nu vroeg hij ... waarschijnlijk als grapje -- of dit mijn familie was; DE MATRIX !!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=m6z4H6USPt4

  Waar ik echt - als een klein kind zo blij mee ben - zijn de ontrafelingen van mijn STAMBOOM van Raimond en dit verhaal van Dennis.
  Waarom!?
  Ik heb altijd geroepen dat ik voor mijn medische ontrafelingen en daarna mijn lezing "Cancer, it's economy" door de Staat der Nederiglanden en de KNMG het galgje kreeg, maar nu moet ik dat terugnemen.
  IK PAKTE HET SPEELTJE VAN "DE MATRIX" AF, omdat de klok pas op 2 minuten voor 12 stond..
  En wie die matrix is weten we inmiddels wel ... denk ik te weten.

  Nu zeg ik... Het was - achteraf - volkomen terecht en gelukkig vond men het in de BOVENWERELD niet echt erg, omdat ik als GEK geen invloed meer had in de wereld !!!

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Siegfried,
  In eerste instantie ging ik op vakantie naar Fuertaventura om een week op mn luie reet te liggen met een paar 'goeie' boeken als tijdverdrijf.
  Het toeval wilde dat ik toen ook net het boek 'de Boogeyman'van jouw bij me had en las over de Villa Winter als zijnde vluchtoord voor 'de Nazi's'.
  Natuurlijk zag ik die, door mijn brainwash in goed en kwaad, als het kwaad en toen ik las dat 'ze' waarschijnlijk als beloning voor hun 'goed'gedrag allemaal ook nog aan een straf (ha ha ) zijn ontsnapt .....was ik woest !
  Pas later viel het stukje van 'het grote spel' en daarmee ook een deeltje van mijn boosheid weg .
  Het is gewoon te onvoorstelbaar spiegelbeeldig als dat ik dacht te weten en die be-spiegeling kan ik zo maar één twee drie niet maken.
  En natuurlijk speel ik nu steeds meer (bewust) mee in mijn eigen wereldje en doe dus exact hetzelfde om de gang er nog maar even in te houden.
  Maar het zien daarvan maakt , hoe ik het ook wend of keer, onvoorstelbaar moe ...maar wel veel minder boos doordat ik zie dat als alles niet was gebeurt zoals gebeurt ....ik niet in zulke "welvarende omstandigheden" had kunnen leven.....
  Die 'gekke' oorlog heeft uiteindelijk naast veel menselijk leed ook een enorme industriele evolutie teweeg gebracht op alle vlakken evenals het economische systeem wat we nu steeds sneller gaan doorgronden als een 'fout' systeem maar we hebben er wel een boterham aan gehad tot nu. hier in de westerse wereld....dus kunnen overleven.
  Het stukje bij beetje doorzien van het grote spel maakt welliswaar minder boos maar vergt wel veel energie om mijn 'overtuigde' ego het tegendeel te laten zien.!
  Alfonsus

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach ja Fons,
  What can I say?
  Door de invoering van de zgn. DEMOCRATIE mag ieder vogeltje zingen zoals het gebekt is.
  Ik noem het het tijdperk van het Ik-Godendom.
  Ook dat is een spel van de mensen achter de schermen.
  En door de wetenschap op alle fronten te steunen [ noem alleen al de Rockefeller University ] vinden wij als mensheid uiteindelijk zelf de waarheid, die zoals nagelaten "rauw op onse maag zou liggen".
  En de oorlogen... Heet het niet DOOR SCHADE EN SCHANDE WIJS?
  En zo verging het mij ook.
  Ik was alleen net iets te vroeg met mijn weten over cycli die allen elkaars gelijke zijn.
  Gelukkig kreeg ik geen exacte data en wist alleen dat de overgang van Vissen- naar Waterman-tijdperk onze genadeslag zou brengen.
  Maar zoals ik al eerder zei ligt er een korte periode tussen actie en reactie, maar ik weet dat ook dit exact geweten is en ook bekend is bij zowel het Vaticaan als bij deze "Illuminati".

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Siegfried,
  Dankjewel...een helderdere spiegel ben ik nog niet tegengekomen...sorry.....nu nog wat meer erin kijken zeg ik vaak tegen mezelf want uiteindelijk ga ik dan toch stap voor stap meer zien wie ik bén ipv denk te zijn...ha ha
  Alfonsus

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha Fons,
  Wat ben je toch een slijmbal. Waar dit woord vandaan komt weet ik niet, maar ik doe een gokje.
  " Als je een vrouw was geweest had ik niet geweten hoe te reageren".
  If you know what I mean.
  Je kunt mij niet de Hemel in prijzen, want ook die datum ligt voor mij al vast.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ha ha Siegfried,
  Een slijmbal is zoiets als "een vis in het water".....met zo min mogelijk weerstand zijn (of haar) doel bereiken mbv een laag slijm die hij in stand houden moet om te overleven....dank voor je synomiem voor mijn mensdomme bestaan....
  Overigens probeerde ik in mijn reactie al voorzichtig 'sorry'te zeggen omdat ik wist dat complimenten voor jouw nog steeds "lief doen om lief gevonden te worden"akties zijn.!?
  Toch verbaasd het jouw nog steeds dat mensen niet gewoon dankjewel of als het U beliefd meer kunnen zeggen voor wat ze van 'anderen' hebben mogen 'ontvangen'......hoe kan je dan zo vaak opschrijven dat je dankbaar bent wat je van vorige genenraties uit je stamboom 'hebt mogen ontvangen' vraag ik mij dan hardop af ? {ha ha }.
  En als ik helemaal een vrouw zou zijn moest ik hoogstwaarschijnlijk NIETS van je hebben ha ha
  Alfonsus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste mensen en ...Sorry Fons,
  Het lijkt misschien een dom spelletje wat we nu spelen, maar niets is minder waar.
  Ik snap echt niet dat er niemand hardop roept "Godverdomme, ik zie nu pas hoe we al jaar en dag belazerd worden".
  ik had met evn veel recht kunnen reageren met "Slijmbal! Als ik een vrouw was geweest was ik er niet ingetrapt".Ik denk dat iedere man dit doet om...Ach laat maar!

  ik kan zeggen dat ik echt blij ben met die speurtocht van Raimond en Dennis, want in mijn hart dacht ik werkelijk dat de Staat en de KNMG de hoofdrolspelers waren in mijn veroordeling.
  Maar nu zeg ik dat de angel van de leugen die regeert veel dieper ligt.

  Daarnaast snap ik niet dat niemand vragen stelt waarom er dan een Rockefeller University is waar wetenschappers worden gefinancierd om research te doen. Zij zullen ongetwijfeld ook veel geld steken in het Cern-onderzoek of de ruimtevaart.
  Zo had ik nog tientallen vragen kunnen verwachten, maar het lijkt wel of we echt als kippen zonder kop of super-mongolen hier rondlopen.
  We zijn toch ... als we deze research als waarheid zien ... dan is het toch de grootste complot-theorie op aarde, die in mijn ogen even geniaal is als de Islam en het Christendom?
  Dan ga ik toch niet met die flpper als Stuivenberg in zee, die als journalistje slechts zoekt naar "schoften".
  Dan had ik net zo goed met Robin de Ruiter in zee kunnen gaan, die mij vroeg om mee te doen aan zijn boek "De Satanische bloedlijnen"?
  Jaja ...zulke boeken zijn bestsellers en waarom???
  Weet jij het Fons of weten anderen dat?

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Siegfried,

  Dat komt mij over als een retorische vraag ha ha .....
  Heb overigens gister de film 'de matrix'van je buurman gekeken en ondanks dat aan het einde ook weer werd opgeroepen tot 'burgerlijke ongehoorzaamheid' dus een ogenschijnlijke maakbaarheid werd ingebakken vond ik het een bijzonder gedetailleerde uitleg....
  Overigens vraag ik mij wel steeds meer af (want het barst van dat soort filmpjes) hoe het kan dat dat soort 'openbarende films'zo makkelijk te bekijken zijn via het door de illuminerende erflijnen aangestuurde en gecontroleerde internet ?
  Zou het zo kunnen zijn dat daar precies bijgehouden wordt welke ip adressen deze films bekijken waardoor 'de elite'in ieder geval vast weten waar de 'weters' en dus hun directe bedreiging zitten ha ha Of begin ik nu te leiden aan Paranoia....?
  Een ding is zeker het spel wordt hoe dan ook perfect gespeeld waarin niets maar dan ook niets aan het toeval wordt overgelaten.....zo lijkt.

  groet Alfonsus

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fons...
  Een retorische vraag??????
  Weet je wel wat een retorische vraag is? Ik neem aan van wel!!!
  Volgens mij is dit een vluchtweg van een angsthaas.
  Als ik schrijf ..."Ik snap echt niet..." snap ik het echt niet.
  Ik kan hooguit bedenken dat "kankeren" nu eenmaal de tijdgeest is.

  Leuk dat je het filmpje gezien hebt.
  ik kon het niet opbrengen en zie het hap en snap. Maar is volgens mij angst zaaiend en..."kankeren".
  Dat is de tidgeest en het zal de Illuminati niet alleen een zorg zijn, maar zo bereid de wereld zich - zonder het te beseffen - tot ONvrede en dus Oorlog aan.
  Prachtig toch!!!
  Zo kunnen ze toch Obama op dit moment sturen naar een "werelddictator" , die iedereen en alles afluistert om te weten wat er speelt?!
  Dat is toch geniaal als je een oorlog voorbereidt?!
  Het is hetzelfde als ons zo fantastische recht "Vrijheid van meningsuiting" en" Democratie, die verdeeldheid zaait" waardoor echt regeren onmogelijk is?!
  Ook daar heb ik nooit een reactie op gehoord of een keiharde duscussie over hoeven voeren!. .
  Kijk maar hoe de kranten dit recht hebben en tot boulevard-bladen zijn geevolueerd en/of beter gerevolueerd.
  Ik denk niet dat men dit controleert.
  Maar...Is het niet hetzelfde als mijn webiste en dit blog?
  Men gelooft toch het pas als het zo ver is!?
  We leven toch "in het moment"?!
  Is dat niet het summum van mensdomheid?!

  Ben ik dan gevaarlijk voor die Illuminatie?
  En zeker nu ik gek werd verklaard en een wereldwijd publicatieverbod kreeg voor de journalistieke wereld.
  Meer behoefden ze niet te doen!!!
  Zo simpel werkt het.
  En onderwijl voltrekt zich het spel van WO III zich als vanzelf.

  Genoeg erover.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Is het toeval dat ons toevalt dat hier net de Illuminatie hebben ontmaskerd als zijnde de motor achte het wereld-toneel , dit zag ik toevallig op Xander-nieuws staan.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/10/Google-Streetview-Jezus-en-Maria-in-de-lucht-boven-Zwitserland
  Voor de huidige technologie is dit een peuleschil, maar het zegt wel genoeg... lijkt me
  Het eindspel is nu echt begonnen.
  maak de borst maar nat!
  Siegfried..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Armand schreef...
  Ik moest en zou reageren op het Illuminati stuk....ik heb hier zo veel in gespit dat het me af en toe slecht werd ervan...letterlijk...lang eigenlijk ook al voordat ik op de website van Siegfried stuitte. Zijn hervonden verhalen gaven mij langzaam een wat breder inzicht, dat ook deze "verlichtte geesten" alleen maar gestuurd werden door hun EGO en iets wat kosmische energie heet....gelijk wij allen, maar dat terzijde.

  De bekende boeken hierover heb ik allemaal gelezen, maar ook andere boeken, stukken op internet, filmpjes, er is eigenlijk te veel over te vinden, hoe deze groep in pyramide structuur het bevel voert over alle financiele instellingen, de top van de wereldbedrijven, geheime genootschappen en zelfs complete monarchieen.
  Hun rituelen, feestdagen en de manier waarop ze de top van de reeds genoemde economische grootmachten be-invloeden middels de Bilderberg-meetings, ook daarover is genoeg te vinden op het wereld wijd gespannen web.
  En dit is echt een tijdlang mijn "hobby" geweest, zo veel mogelijk over uitpluizen...nachtenlang.

  Velen beweren dat aan deze groep van verlichtten ook de basis ligt van het satanisme, of occulte, dat wat het daglicht niet kan verdragen.
  Vreemd genoeg heb ik me altijd aangetrokken gevoeld tot het occulte, niet dat ik praktizerend ben maar het is als Heiligers zijnde natuurlijk hartstikke spannend om ook eens de andere kant te bekijken...en ik heb heel wat boeken, artikelen etc doorgeplozen...gewoon om er een duidelijker beeld van te krijgen....een eindconclusie heb ik nooit kunnen trekken, daarom is er gewoon te veel tussen hemel en aarde wat wij niet zien, voelen of ruiken, maar dat geldt ook voor al die andere zaken als accupunctuur, nummerologie, I-Tjing, Tarot etc...
  Men ziet of voelt dat er iets raars mee is, maar we kunnen er de vinger niet opleggen...gelijk alles met alles schijnt samen te hangen...pure magie in principe.

  Dat het net zo'n poppenkast lijkt als de haha gewitte wereld moge duidelijk zijn, maar dat komt slechts door mijn onwetendheid, want het lijkt er nu toch sterk op dat alle plannen die deze groep in het verleden al maakten, nu gewoon uitkomen !
  Digitaal geld, totale controle over alles en iedereen...de lijst is eindeloos.
  Dus ergens werkt het wel...uiteraard met veel gemanipuleer maar wat niet tegenwoordig ?

  Slaaf Armandus

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ach Armand,
  Je mag dan Heiligers heten, maar dat is wel een wishfull thinking naam die jullie je hebben aangemeten in de ijdele hoop dat God jullie zou opnemen.
  Toen de website www.wetenschap-eindtijd.com in de lucht kwam werd ik overstelpt met "complotdenkers" en zo werd ik bijgespijkerd hoe de echte wereld eruit zag.
  Ik was echt een "kamergeleerde"[haha...zucht zucht ]
  Over je mateloze zoektocht in dit onderwerp en het occulte wil ik het nu niet hebben, maar zet slechts enkele puntjes op de i.

  Ten eerste.
  De Illuminatie werden niet gestuurd door hun Ego, maar door hun WETEN.
  Dat is heel wat anders.Sterker nog!!! Dat is de spiegel!!!
  Hun wereldse act verschilt in niets met de Koran en het Christendom en/of... van het Confusionisme en "de geheime witte broederschap" waarvan ik als schrifgeleerde Jnana wschl. deelgenoot van was.
  Waarom werd dit niet van Vader op Zoon doorgegeven?
  Wat zal ik wschl. tegen mijn kinderen hebben gezegd?
  Onderzoekt alles en behoudt het goede. En... niets meer!

  Mag ik je vragen?
  Wat versta jij ondef het SATANISME?
  Mijns inziens hadden die lui het spel Gods gezien en zijn wij daarin de DUIVEL.
  Zouden wij de waarheid aan het einde der dagen niet HERVINDEN?
  En.... Zou het niet rauw op onze maag liggen?
  En wat doen wij als iets rauw op de maag ligt?
  DAN GAAN WE KANKEREN en geven de ander de schuld! [zucht...ik maak dat dagelijks mee]

  En schreef ik niet meermalen "ZIJ DIE ZOEKEN ZIJN ZOEKENDEN IN DE WOESTIJN?
  Natuurlijk was ik ook zoekende in de woestijn en op momenten dat ik het niet meer zag zitten kreeg ik hulp van de "BOVENWERELD".

  En last but not least....
  Punt 1 is de - wat je noemt - de "Gewitte wereld" bepaald geen poppenkast , maar een geniaal spel om ons tot het einde door te laten gaan.
  Punt 2 t.a.v.HET DIGITALE GELD...
  Als je effe nadenkt is dit onderdeel van het grote spel.
  Op het moment dat de verkankerde wereld zijn terminale stadium bereikt breekt de oorlog uit.
  Wie begint die oorlog...en/of wanneer ga je vechten???
  Als er geen eten meer op de plank komt.
  Dat is zo dierlijk als het maar zijn kan.
  Hoe krijg je het voor elkaar om de hele wereld te laten meevechten?
  Moet ik nog verder gaan????
  Ach... misschien wel!!!
  In oorlogstijd zal iedere vorm van communicatie en dus ook internet verdwijnen.
  En dan is digitaal geld - wat nu al waardeloos is door de giga-schulden en het bijdrukken van geld - toch in feite al niets meer waard?
  Wij - Nederigland en Amen Rika als hoofdrolspeler -zijn toch in feite de kanker!!!

  Mag ik je een raad geven?
  Als je al je gedachtes t.a.v. goed en kwaad omkeert en echt gaat mediteren kom je als vanzelf bij jezelf uitals zijnde maar een stofje in de woestijn.
  Mijn gek-verklaring was daarin wel het grootste kadootje wat ik van Beatrix kreeg.

  Alien Vrijdag , levend op een spiegelwereld
  $

  Dat is het spel der Illuminati: mensen die weten van de hoed en de rand.
  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zag de laatste zin en die had natuurlijk ergens in de reactie moeten staan.
  Ach... misschien een leuk puzzelstukje voor diegenen die niet achter zichzelf aanhollen.

  Kom nog effe terug op Armand's geheiligd verhaal.
  Was jij niet degene die mijn verhaal van de perzik op de website met je drang naar occultisme wist terug te brengen naar een oeroude wijsgeer ? [ ik kon de link niet zo snel vinden]
  Dit is één van de cadeautjes die mij zekerheid gaf dat ik ooit deel uitmaakte van hen die ons zo'n 2 aeonen hebben bijgestaan met EEN LEUGENTJE OM BESTWIL.

  Dan nog iets.
  Tot twee keer toe heb ik je bijgestaan tijdens een val in het diepe.
  Als ik het goed heb was de tussentijd ongeveer 7 jaar.
  Toeval???
  Als geheiligd HEILIGERS moet je toch weten van "De 7 vette en de 7 magere jaren"?
  Voor een electron - draaiend om zijn kern - zijn dat de 2 omslagpunten in een hele cyclus die yin en yang vertegenwoordigen.
  Bij mij waren dit mijn uittredingen.
  Maar dit terzijde.
  Hoe heb ik je bijgestaan?
  Door als ja-knikker de goede raad van de dokter op te volgen en onderwijl het spiegelbeeld te doen.
  En hielp het?
  Was dit geniaal?
  Neen het was mijn weten "door schade en schande wijs".
  Dat is exact wat de Illuminati - zeg ik maar voor het gemak - in de wereld doet.
  Daarom is er ook de Rockefeller University waar miljarden worden besteedt aan [haha] wetenschappelijk onderzoek.
  Zij zullen zeker ook een dikke vinger in de pap hebben bij het NASA -onderzoek en CERN.

  Valt het kwartje?

  Siegfried..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Siegfried,
  Ai ai ai...nu heb ik er echt een zooitje van gemaakt..., met illuminati bedoelde ik niets anders als de Rockefeller/Rothschild groep, de wereldse manipulators, maar, zie jij hen als de geheime macht achter de schermen ? De weters van weleer ?

  Met gewitte wereld bedoelde ik de tegenhanger, de zogenaamde goede wereld van het geloof...de witte paus, net zoals er een zwarte paus bij de Jezuiten is.
  Net zoals ik satanisme zie als de tegenhanger van het geloof in iets wits...iets goeds....shit...ben ik zo onduidelijk of zitten we gewoon op verschillende sporen qua betekenis ?

  Ik had er ook niet bij stil gestaan dat er een max per reactie was...mea culpa

  Armand

  Armand

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Sorry mensen,
  ik had het verhaal van Armand flink ingekort.
  Armand daar behoef je geen sorry voor te zeggen.
  Het was al meer dan duidelijk hoe je er echt een zooitje van had gemaakt.
  Natuurlijk bedoel ik met de Illuminati de Rothshild/Rockefeller/Bilderberg Alliancie.
  Maar goed!!!
  Hoop dat er iets van licht in de duisternis is gekomen.

  Als "hangoudere" kijk ik graag naar de wetenschappelijke ontrafelingen over de kosmos op Discovery - vandaag ook.
  Het klinkt misschien arrogant, maar meekijkend naar die groep "Verlichten" moet ik iedere keer weer lachen. Nu was het weer "het Zwarte Gat" met allerhande voorzichtige voorspellingen.
  Althans...
  Ik vrees te weten dat deze "Onzichtbare Leiders" het verhaal van "Alle cycli" ook kennen.
  Zo dit het geval is weten zij toch ook dat sprekend in vergelijkingen dat "HET ZWARTE GAT DE BARENDE MOEDER VAN HET NIEUWE LEVEN is.
  Voor mensen die alleen het blogje lezen... Kijk op de website, want daar staat het verhaal al zo'n 10 jaar te wachten op ...moet ik erkenning of herkenning schtijven?

  Siegfried.
  Ik denk dat ik duidelijk was.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. En onderwijl kwam Fons nog effe langs met....
  Ha ha Siegfried,
  Net weer even 'gelachen'.....
  Er kwam een man collecteren voor de restauratie van het kerkgebouw.....
  Ik probeerde hem te vragen waar die restauratie goed voor was toen hij 'om zichzelf lachend 'een oud gezegde van stal haalde......"geld wat stom is maakt recht wat krom is"....
  Zelfkennis en toch tegen beter weten in doorgaan...zo lijkt 't....
  Hij zou mn broer kunnen zijn ha ha
  Alfonsus
  .....oh ja ik heb ook meegedaan om lief gevonden te worden ...hij ging blij weg met twee rieten boodschappentassen voor het rad van FORTUIN..

  Haha Fons,
  Zal het in één adem afhandelen en je vertellen dat ik precies het opposit had gedaan.
  Hier komen ook veel collectanten langs.
  Oude vrouwen collecteren voor kanker en die arme kindertjes in de Derde Wereld en kinderen worden misbruikt voor kinderpostzegels.
  HET IS TOCH HET SPEL VAN INSPELEN OP E-MOTIE?
  Oh... ik stuur ze niet gewoon weg.
  Bij de oudjes speel ik het spel van de medische maffia en onze rijkdom verworven door uitbuiting van de Derde Wereld en aan die kindertjes vraag ik of ze honger lijden.

  Natuurlijk wordt je hiermee een boeman, maar de tam-tam zorgt ervoor dat ze mijn deur voorbij gaan.

  Sorry dat je schizo van mij wordt, maar in mijn ogen heb je er zelf om gevraagd.
  Haha
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kom nog effe terug op Het Zwarte Gat als zijnde de Barende Moeder voor het nieuwe leven.
  Ik had gedacht dat Alfonsus dit "probleem direct zou "clearen", maar hij was nog te veel bezig met "ziin goedgeefsheid" aan de collectant.
  Ik denk dat ook de "Alweters, die ons achter de schermen" dit niet weten, want zij hebben hun kennis over het naderend einde vooral gebazeerd is uit de grote kennis van de Kabbala-leer.
  Maar!!!
  Omdat zowel Armand en Fons - als zijnde mijn trouwe "vasallen" hier niet direct op reageerden zal ik die voor mij retorische vraag maar direct beantwoorden, want ik begin al aardig te dementeren .

  Op al die films over ons HeelAl wordt nu zelfs al - animaties of niet - het Zwarte Gat als een "speldenknop in het geheel" gezien.
  Waarom???
  Onze telescopen en satelieten kijken dan wel heel diep in het HeelAl, maar ze kijken hoe dieper zij daarin indringen wel steeds verder in het verleden.
  En in de zoektocht naar het allerkleinste zijn zij met CERN ook hun doel voorbijgeschoten, omdat zij de kleinste eenheid van functie - als zijnde elkaars gelijke - niet meer zien.
  Maar ze hebben tenminste God in het Higgs-deeltje gevonden ... zeggen ze.

  Ach...
  Triest is het allemaal wel.
  Het lijkt de geneeskunde wel ... zal ik maar zeggen.
  Het is maar goed dat ik gek ben verklaard, want dan had niet alleen de vrouw de moederkoek voor goed moederschap nu opgegeten en had spectakel NASA en CERN er niet geweest en was het geld - o.a. voor dit spectakel niet als pleepapier bijgedrukt behoeven te worden.

  De terecht .gek verklaarde en/of het Duivelskind.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aangezien het hier komkommertijd is nog even een Bijbels grapje voor "Armandus de Schijnheilige".
  http://www.nrc.nl/klimaat/2013/11/01/fossiele-investeringen/
  Weet jij Armand waar in de Bijbel staat dat wij de aarde schoon moesten achterlaten?
  Zijn de fossiele brandstoffen geen restant van vorige levens?
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het kan haast niet gekker worden met onze hedendaagse wereldleiders.
  Zijn het allemaal bastaards ?
  Hier een verhaal van Nico over Putin

  Na een onderzoekje naar de geschiedenis en achtergronden van de familie Putin bleek dat de naam Putin in Rusland eigenlijk niet voorkomt als je verder teruggaat dan de grootvader van Vladimir Putin.

  Deze grootvader, Spirodon Putin geheten is op 15-jarige leeftijd uit de regio Tver naar Sint Petersburg vertrokken, waar hij kok werd in een restaurant in Sint Petersburg toen Rusland nog een Tsarenrijk was.
  Hij schijnt daar Raspoetin nog bediend te hebben. Merkwaardiger is dat hij na de revolutie ook kookte voor Lenin en later Stalin! Een paar opmerkelijke eters dus, die beslist zeker wilden weten of ze niet vergiftigd werden. Dus hij genoot kennelijk een groot vertrouwen van hen.
  Grootvader Putin scheen een zwijgzaam mens te zijn geweest in familiaire kring en dat lijkt me meer dan logisch.

  Zoals gezegd, verder teruggaande info over de naam Putin is er helemaal niet, behalve dan dat er in de regio Tver in de 19e eeuw een prinselijke familie Putyanin was met bloedbanden met de Romanovs, de Russische tsarenfamilie. Vladimir Putin schijnt een uiterlijke gelijkenis te hebben met een van die prinsen.
  In de 19e eeuw was het in Rusland gebruikelijk om bastaardkinderen van de adel een verkorte achternaam te geven die enigszins leek op de oorspronkelijke naam. Dus Putyanin zou Putin geworden zijn.
  Kortom Willem Alexander gaat wellicht dit weekend op familiebezoek in Rusland en het zou mij niet verbazen als de Greenpeace-affaire binnenkort met een sisser afloopt.

  De info komt uit een artikel uit de engelstalige Pravda, dat op haar beurt iets uit een lokale krant uit de stad Tver (het vroegere Kalinin) ten noordwesten van Moskou heeft overgenomen in 2002.

  http://beforeitsnews.com/power-elite/2013/05/the-mysterious-genealogy-of-russian-president-putin-2442250.html

  Ook de gerenommeerde Engelse historicus Simon Sebag Montefiore, die 2 toonaangevende boeken over Stalin geschreven heeft, komt met interessante informatie over deze grootvader en zijn ''erfenis''. Lees hierover in een artikel in Die Welt, toch niet direct een obscuur krantje.

  Zie www.welt.de/wams_print/article1443546/Stalin-war-von-Anfang-an-etwas-Besonderes.html.

  Groeten,
  Tsaar Nicolaas

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Op Xander-nieuws was recent een onthulling dat Liebermann van Israel [ een echte Duitse naam] een grote vriend van Poetin was. Isn't it unbelievable???
  En nu ons koningshuis nog
  Waar moeten wij - of liever gezegd de speurneuzen - gaan zoeken?
  Kijk naar ons volkslied ."De koning van Spanje hebben wij altijd geeerd!

  Het gaat er steeds meer op lijken dat de - laat mij het noemen - de Illuminati heel bewust bastaards hebben gemaakt om de wereld te gaan regeren achter de schermen.
  Zijn dit ooit leden van de "geheime wiite broedersschap" geweest waarvan ik gezien mijn vreemde uittredingen als schrifgeleerde Jnana notulen voor maakte? [zie het boekje "De Nada Openbaringen ]
  Het lijkt natuurlijk waanzin, maar als ik besef waarom ik al met al al zo'n 15 jaar mee bezig ben,
  voelt het voor mij steeds meer dat mijn drijfveer louter is om mijn excuus te maken voor iets dat heet "Het leugentje om bestwil".
  Stond er niet geschreven..."Aan het einde der dagen zullen wij de WAARHEID HERvinden?
  Ik klapte net iets te vroeg uit de school.
  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen