Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


donderdag 17 oktober 2013

“Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel”, “Hoogmoed voor de val” en “Eer werkt als een geweer”....Daar ligt de "Nobele" tijdbom van onze ondergang!



We really live in a wonderfull life-time in which the powers and flowers already wait for the Celebration or  Revelation of Morther Earth’s: a sectio ceasarea of mankind for an afterlife in the future


Ik plaatste hier eerder al een briefwisseling met een genobelde hoge boom ‘t Hooft t.a.v. van het spel van oneindig bewegen van ons Heel en Al, die hij beantwoordde met zijn visie over het geniale beroep van regulier “dokteren aan mensen”
Zijn reactie deed mij teruggaan in de tijd en wel naar een handlanger van het ministerie Volksgezondheid, die opdracht kreeg mij na een langdurig kruisverhoor over mijn vermeende charlatannerij in de geneeskunde achter de tralies moest zien te krijgen voor malpraxis.
Die man was slechts een handlanger van “de systeemdictatuur” die gewoon zijn werk deed op last van de politici uit Den Haag en... op last van De Koninklijke Maatschappij der Genees’Kunst’.
Of het nu “de engel Gabriël” was die mij redde of mijn al overleden grootvader zal ik nooit weten. Maar de frustratie “bij de opperrechter” na het verliezen van dit politieke spel deed het balletje wel rollen naar de AIVD of BVD en de afgezanten van het Minister van Financiën : de Belastingdienst.
Het gevolg was dat mijn telefoon werd afgetapt, ik bezoek kreeg van AIVD-agenten en dat mijn financiéle boekhouding door een 5-tal agenten een week lang werd bloot gelegd met als gevolg dat ik wederom te horen kreeg dat ik binnenkort het vonnis wel zou krijgen.
Dit zijn voorvallen die je nooit vergeet.
En zo weet ik nog als de dag van gisteren dat ik die laatste klopjacht beantwoordde met een lach , trok mijn overhemd uit en lachte en zei “U kunt het slechts van mijn rug af schrapen, want meer heb ik niet”.
Het eindigde met een sisser,alhoewel mijn vriend en  importeur van de verboden celtherapie van Niehans - een firma uit Duitsland -  een reisverbod naar Nederigland kreeg opgelegd.
Beide hebben wij daar hartelijk om gelachen, maar het zou uiteindelijk wel leiden tot mijn beslissing om de stilte in Portugal op te zoeken waar ik in alle rust kon werken aan die oeroude doctrine van cyclische processen die allemaal identiek zijn aan elkaar.

De reactie van ‘t Hooft was voor mij net zo onvoorstelbaar als alles wat zich in het verleden afspeelde en had effe tijd nodig om na te denken hoe ik deze omhoog gevallen boom - die ongetwijfeld zijn confréres aan de “Universumtijd” en daarbuiten zal benaderen -  met wortel en tak zou ontmantelen zodat hij weer met beide benen op de grond komt te staan.
Toen ik terugkwam uit Portugal had ik wel het vermoeden dat ik zou worden opgepakt en er totaal niet bang voor was, omdat een tribunaal mij ook nu weer alle gelegenheid zou geven om het Portugese verhaal zodoende de wereld in te brengen.
Maar lachwekkend genoeg gebeurde er tot op heden niets!
En dus...
Ik schreef deze “Nobele prijs winnaar” nogmaals aan en zal dan wel nooit meer van hem persoonlijk horen
Maar nu hij weet hoe zijn status op het world wide web te grabbel wordt gegooid zal hij zeker gaan broeden op een tegenaanval.
Om met Nobel te spreken zal hij wel alle buskruit gebruiken om zijn eer te zuiveren.
Zo werkt het nu eenmaal in de wereld waar hoge Universitaire bomen die -net als diplomaten - vreemde onschendbaarheid genieten.
Maar het is en blijft nog de enige optie om iets naar buiten te brengen nu ik een levenslang en mondiaal verbod voor journalisten heb opgelegd gekregen.
Het is voor mij het enige spel en/of uitdaging voor wat ik werelds nog heb in mijn leven: een leven waar ik toch al als “alien” of “outcast” moet zien uit te leven met een lach en een traan.
Dus kietelde ik hem nogmaals met de volgende brief.

Hier de email.

Geachte prof. ‘t Hooft

Ik heb in mijn leven heel wat meegemaakt, maar een bizarer en lachwekkender reactie van iemand van Uw hoge aanzien heb ik nog nooit gehad.
Ik ben nu 69 en mijn conflict met de KNMG en de Staat ligt al 30 jaar achter mij.
En die tussenliggende tijd heb ik slechts gezocht naar de grondoorzaak van mijn verkettering.
Die heb ik gevonden in de oude Wijsheid over cyclische processen en daar ben als een kind zo blij mee.

Ik vroeg U louter om een gesprek over kosmologische visies en gelijkheidsprincipes voor “Al wat Is “: visies die waarschijnlijk vrij dicht bij elkaar liggen, maar wel uit een heel verschillende  hoek komen.
En om dat te onderbouwen heb ik zeer beknopt inzage gegeven over mijn voettocht door de geneeskunde op een manier die U niet gewend bent.
Het is als de gezegde “Wat de boer niet kent dat lust hij niet”.
De reden dat ik vanaf het begin van mijn studie al zo’n andere kijk had op geneeskunde is erg simpel.
Mijn vader en oudste zoon van S.T.Bok was bij leven geneesheer directeur van het ziekenhuis in Dordrecht en gedurende mijn jeugd werd het ziekenhuis 3 keer zo groot en kwamen er zo’n 10 keer meer dokters. Toen ik mijn vader vroeg hoe dat kon kreeg ik geen antwoord en zei hem dat we dan toch volgens mij iets fout deden. Het lijkt me een nogal simpele conclusie.
Ik ging dan wel medicijnen studeren, maar mijn drijfveer als dokter was daarmee wel een totaal andere dan mijn collegae. Ik ging op zoek naar de oorzaak van ons steeds zieker worden.
Maar vreemd genoeg kreeg ik van de professoren ook geen antwoord op mijn vraag.
Zelfs mijn simpele vraag hoe een wond kon genezen werd zelfs niet beantwoord anders dan het geniale antwoord “natuurlijk”.
Sterker nog!
Het leek wel of men boos werd dat ik die vragen stelde en werd al vrij snel “een enfant terrible” van hoogleraren.
En dat werd erger naarmate ik door zelfstudie op velerlei terrein allerhande bijzonderheden vond..
Na mijn artsenbul ging ik door met chirurgie en ook daar was het al niet anders.
Daarnaast - ziende hoe medicamenten voor genezing identiek waren aan de wapenindustrie - kreeg ik steeds meer vraagtekens ten aanzien van dit “nobele beroep”.
Maar onderwijl kreeg ik - door die zelfstudie - steeds meer inzage in vele fysiologische aspecten van cellulair functioneren hetwelk begon met een antwoord op de vraag “Hoe geneest een wond”. Hierdoor kon ik “ulcera crurae”- bekend als open benen - in een handomdraai genezen door dit natuurlijk proces na te bootsen.
Toen ik nog hoofdassistent op vaatchirurgie was,werd bijna ontslagen, omdat ik tegen het protocol in opgenomen patienten behandelde met deze enzymen, waardoor die mensen in enkele dagen weer konden worden ontslagen.
Later zou ik werkend in een perifeer ziekenhuis wel mijn grootste experiment doen op patiënten met ernstige arteriosclerose aan de benen onder toeziend oog van een wereldbefaamd en bevriend anaethesist die o.a. intramusculaire zuurstofmeting met gouddraad-electrodes had ontwikkeld.
Hij mat de zuurstofspiegel terwijl ik patient intra-arterieeel dit enzym - hyaluronidase - inspoot.
Zo bleek  ik in een tijdsbestek van een kwartier nieuwe bloedvaten te kunnen aanmaken- bekend als collaterale vaten - , hetwelk o.a. met rontgendiagnostiek bevestigd werd.
Zo kan ik U nog met tientallen extremere voorbeelden opzadelen en kan U bijvoorbeeld vertellen dat Prins Friso nooit had behoeven te sterven.
Ik deed namelijk dierexperimenteel onderzoek naar traumatisch hersenoedeem.
Ik kreeg dan wel geen licentie van de hoogleraar Neurochirurgie om het te publiceren, omdat hij gepromoveerd was op hersenoedeem-behanding met de tegenpool corticosteroiden. Maar toen ik enkele jaren later op een wereldcongres “Intensive Care” hierover  lezing gaf kwamen er vele kopstukken naar mij toe en werd het alsnog gepubliceerd.in een wereldvermaard tijdschrift.
Maar wederom “Wat de boer niet kent lust hij niet”.
Daarnaast was een van mijn nevenstudies o.a. hoe en waarom celspecialisatie ontstond om een inzage te krijgen hoe dedifferentiatie [ kanker dus ] kon ontstaan.
Dit leidde uiteindelijk tot een antwoord op de vraag over het ontstaan van ziekte-cyclus waarvan kanker en AIDS de terminale fasen in zijn en samenvielen met het komen en gaan van culturen .
Het antwoord op die vraag luidde :Het zit tussen de oren als gevolg van een hersendefect dat de naam kreeg “corpus callosum” [letterlijk “de verkalkte brug” tussen denken en weten ]
Men noemt dit erflast.
“Het zit tussen de oren” klinkt misschien oneerbiedig en daarom noemt men dit netjes “Het is  genetisch bepaald”! Maar we noemen onszelf wel “het mensDOM”.
Sorry... ik moet lachen, want U ziet dit als een woordspelletje.
Maar laat mij verder gaan.

Dit alles is nog slechts een tipje van de sluier en door mijn visie op celspecialisatie werd mijn belangstellen gewekt voor het hele zwangerschapsgebeuren.
Dit kon ik later inpassen in het hele evolutieproces als zijnde twee volkomen identieke processen: het is de Genesis in het groot en in het klein.
Ik zal verder stoppen, want de waslijst t.a.v onze mensDOMHEID is nog vele malen groter dan de waanzin van de reguliere medicamenten. [ zie mijn tweede mail].
En mede door Uw beperkte kennis van geneeskunde zal ik er verder het zwijgen toe doen.
Maar nu begrijpt U misschien - ik twijfel eraan - hoe blij ik was met die acupunctuurleer als onderdeel van een grotere doctrine.
Het lichaam kent niet toevallig een 24-uurs klok van de organen in het lichaam als zijnde één van die miljoenen cycli. Het is wel iets, wat men vrij recentelijk is gaan gebruiken bij chemotherapie tegen kanker.
Daarom vertelde ik U een weinig over die leer als inleiding voor een eventueel gesprek.
Meer niet.

Tenslotte kan ik U zeggen dat ik met al die meerkennis een praktijkje begon met voornamelijk gebruik makend van lichaamseigen en lichaamsidentieke stoffen.
Maar aangezien daar geen patent op te krijgen is, is dit voor de pharma-industrie en onze vreemde geldindrang en geldingsdrang waardeloos en wordt zulksoortige behandeling voor medici verboden.
Ik was zo onnozel om te denken dat ik een vrij beroep had, maar het bleek utopie.
Dat is de reden dat ik op het matje werd geroepen door Inspectie Volksgezondheid waar ze me dreigden met gevangenisstraf na een kruisverhoor van meer dan een uur.
Ik kon niet ander dan lachen en zei “de querulant” dat ik uitkeek naar het proces , omdat ik alles wat hier besproken was en genotuleerd simpel bewijzen kon.
Dit alles gebeurde begin 80-er jaren!
Wat er daarna allemaal gebeurde en hoe ik uiteindelijk een fantastisch levenslang salaris kreeg is daarin gewoon een grapje van God ... zal ik maar zeggen.
De hele medische wereld was vanaf dat moment voor mij onderdeel geworden van iets wat in de volksmond heet “de leugen die regeert” en dit prikkelde mijn interesse om verder te zoeken in de spelonken van ons zijn.
En dat terwijl ik mijn veroordeling nu volkomen gerechtvaardigd vindt om verschillende redenen.
Allereerst is de ziekte-industrie één van de grootste inkomsten-bronnen van de Staat en ten tweede levert het werk voor minstens 10 % van de bevolking.
En ons leven wordt nu eenmaal gekenmerkt door geld-indrang en geldings-drang
Grappig is het wel!

Mede door mijn veroordeling met bonus had ik alle  tijd aan mijzelf om de oude doctrine van “de cybernetica van Al wat Is” in kaart te brengen en dit onderzoek duurde ongeveer al met al zo’n 15 jaar. En toen was de cirkel rond. Dit was zo’n 10 jaar geleden.
En tot op heden gaan de ontwikkelingen eigenlijk precies zoals mijn reconstructie of REsearch van die oude doctrine ons naliet.
Dat laatste was hetgeen dat  ik graag met U wilde delen nu mondiaal duidelijk wordt dat ik er niet erg ver naast zit..
De financiele verkankering - de geest van leven nu - in deze dolgedraaide wereld is nu terminaal en de geschiedenis heeft geleerd dat dit leidt altijd tot oorlog [de voorzegde laatste wereldoorlog].
En die geschiedenis werd - als ik nu terug kijk - al geschreven voordat wij de aarde zouden leegvreten gelijk een sprinkhanenplaag.
Ons menszijn werd dan ook cryptisch nagelaten als zijnde het mens-beest getal 666 en/of mensDOM.

Maar helaas is nu ook voor mij een open dialoog met U nu wel voorbij, want het maakt mij echt niet veel meer uit. Mijn website over het naderend einde die al jaren op internet staat laat ik dan ook staan totdat het world wide web zal verdwijnen vlak voor die laatste wereldoorlog.
Misschien dat U begrijpt dat ik deze briefwisseling wel aan “het world wide web” toevoegen, zodat U  en vele anderen later niet kunnen zeggen “Ïch habe es nicht gewusst”.

Ik wens U een gezegende voortzetting van Uw interessante zoektocht toe, maar helaas was dit al duizenden jaren geleden tot in de finesses geweten en in hiërogliefen nagelaten..
Daarom heet Uw werk REsearch en geen Search and so was mine.
Het enige verschil tussen U en mij is dat ik door schade en schande iets wijzer werd en U de hemel in geprezen werd en nu Godheid speelt met kennis van anderen.
Als woordspeling ben ik nu Uw kennis, die U maar zeer oppervlakkig kent

Met gevoelens van hoogachting jegens U dien ik derhalve te eindigen, want zo staat het in de etiquette..

S.W.Bok


19 opmerkingen:

  1. Beste mensen,
    Voordat het verhaal op het blogje verscheen kreeg ik van twee "adepten" van de Bok zonder horens - ik zal geen namen noemen - al het advies om vooral nederig te zijn naar deze "doctor"
    Maar voor mij is hij een "boktor" die je pas uit zijn hol krijgt als je daar gif in spuit waaraan hij net niet dood gaat.
    Kijk...
    Ik ken de wereld van hoge bomen als geen ander.
    Je mag in deze wereld - zeker als een gek - alleen maar likken naar boven en dan krijg je een aai overje bolletje.
    Eén van beide zei dat ik hem - net zoals Jesus aan het kruis - moest vergeven , omdat hij nu eenmaal niet anders wist.

    Ik was nog bepaald niet tevreden met mijn schaakspel het "t Hooft, die ik graag wilde "onthooften" voor zijn mateloze arrogantie.
    Maar na deze twee mails dacht ik ..." Ach Het is nooit goed wat je doet, want of je nu likt naar aardse Goden of ze plaagt, ze blijven als gestatust stambeeld toch naar de hemel starn.

    Maar...
    De Nobele God heeft nog niet gereageerd.
    Zodra hier Staatskundige Criminelen komen zal ik dit zeker vertellen.

    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig kreeg ik vanmorgen één reactie en die was van onze ware researcher Raimond, die in mijn verleden keek en mij had geprikkeld om 't Hooft aan te schrijven.
    Ik zeg gelukkig, omdat ik als tijdverdrijf dacht dat ik beter een panthomime-spel kon gaan spelen over onze waanzienigheid.
    Hij schreef mij het volgende

    Hi Siegfried,

    en goed geslapen ik niet, geen rust in het hooft na 4 uur slaap, door het verhaal naar 't hooft.
    benieuwd wat deze 'steen in de vijver' gaat doen..........
    vraag, wat vind je van deze tekst.:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hyaluronidase

    Gelukkig kreeg ik daarnaast nog een mail over mijn vijand Willem Middelkoop die de wereld wil vertellen dat er een nieuw geldststeem MOET komen [http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/column/willem-middelkoop/big-reset ]

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hai Raimond,
    Waarom heb je zo slecht geslapen?
    Maakte ik met dit verhaal de slapend hond in jou wakker?
    Ken je de gezegde "Zachte heelmeesters maken sitnkende wonden".
    OH... Ik vind de taal toch zo mooi!
    Het spijt me te zeggen, maar wie is er nu zo geschift om REsearcher te worden om iets nieuws de wereld in te gooien terwijl alles al geweten is?
    Vindt je het niet vreemd dat de wapenen tegen ziekte identiek zijn aan "decimeren"van de mensheid?
    Vindt jij het niet vreemd dat hoe groter die verkalkte brug tussen denken en weten ons aeonisch imbicieler maakt en toch meer macht geeft in de wereld?
    Daarom plaatste ik dit mailtje over Willem Middelkoop er als bijvoegsel naast.

    En last but not least vond ik je Wikipedia-bijdrage over hyaluronidase bizar, complex en onleesbaar..
    Voor mij is het simpel gezegd het levenselicter en/of de bron van het leven.
    Ik schreef in het plaag-mailtje naar God 't Hooft dat er nog -tig meer over te vertellen was.
    Weet je waarom organen bij orgaantransplantatie worden afgestoten?
    De medische denkwetenschap schreeuwt nog steeds dat het genetisch is.
    Waanzin!!!
    Absolute waanzienigheid!!!!
    Dan had ik toch al -tig doden op mijn conto gehad met embryonale schapencellen, maar het tegendeel was waar: mensen kregen er meer energie van en het heet niet voor niets "een verjongingskuur".
    En als het genetisch is zouden er nooit kinderen op deze wereld gezet kunnen worden, want het genetisch patroon van iedereen is anders.
    Maar deze stelling is ook niet helemaal onwaar, want de partus komt op gang als als het kind zijn eigen stofwisselings-machine in werking brengt. Dan komt er een afstotingsreactie en dat noemen we geboorte.
    Nu de mensheid zijn eigen stofwisselingsmachine met de restanten van vroegere levensvormen is gaan gebruiken [ olie en gas ] gebeurt hetzelfde.
    Het leidt tot dezelfde Genesis.
    Maar nu wil je natuurlijk weten wat de trigger van afstoting dan wel is.
    Dat is heel simpel.
    De afstotingsreactie is wordt veroorzaakt door het afval van de fabriek die zich geleidelijk in het zgn. interstitium of de celtussenstof opstapelt naarmate de ongeboren vrucht groeit.
    Met andere woorden... Het verouderingsproces begint al tijdens de zwangerschap.

    Als we deze gegevens op ons laten inwerken betekent dit dat we helemaal geen stamcellen behoeven te kweken om via die weg laboratorium-organen te kweken - waar men nog steeds naar de perfectie zoekt.
    Hyaluronidase is als een stofzuiger, die het afval uit het interstitium wegzuigt waardoor de cel meer voeding krijgt.
    Ik zeg dit met stelligheid, omdat collegae uit Amen-Rika die onderzoek deden naar betere methodes om organen te "wassen" voor transplantatie - na het wereldcongres From woundhealing to Cancer - dit op proefdieren uitprobeerden en mij de resultaten stuurden. maar ze vertelden mij ook dat zij moesten stoppen met dit experiment. Hetzelfde gebeurde bij cardiologen die al bezig waren met hyaluronidase-injecties via hart-catheters om daar collateralen te maken.
    Ook dat werd verboden.
    Men wilde na dit congres dat ik er een boek over schreef, maar ze wilden er zelf niet in genoemd worden of hierover te schrijven.
    Waarom?
    Lijfsbehoud meneer!!!! Niets meer!!!
    Maar ik zij Pietje onbenul - denkend dat ik een vrij beroep had - dan doe ik het zelf!!!
    Dat was mijn privé-praktijkje dat ik mijn Willie Wortel Winkeltje noemde.
    De rest van het verhaal ken je.

    Waarom geven we biljarden uit aan NASA-projecten en CERN-onderzoek, terwijl het grootste deel van de wereld in hongersnood verkeert?
    Weet jij het antwoord?

    Laat mij stoppen, want het is allemaal al mongoloid genoeg.
    En toch is "het goed wat er is, want anders was het er niet".
    WIJ MOESTEN EEN MENSENPLAAG WORDEN EN DE AADE WEER SCHOON ACHTERLATEN.
    Dus was het terecht dat ik netjes aan de zijlijn werd geparkeerd.

    Alien Bokkepoot

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Raimond,
    Kom nog effe terug.
    Moeder de vrouw had honger , maar ik had nog een vraag naar jouw drang om te zoeken in mijn verleden.
    Kun jij in de analen van de Erasmus-Universumtijd zoeken of je iets kunt vinden over het wereldcongres in 1980 "From woundhealing to Cancer'?
    Volgens mij is dit netjes uit de analen gewist na een heftig debat Prof. Messing , de Staat der Nederiglanden en KNMG.
    Ook dat is de wereld van leugen en bedrog, opdat lastige elementen gemonddood worden gemaakt.

    Prettig weekend.
    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kreeg vanmorgen tot overmaat van Science iets over de vondst van de ouste Homo Sapiens - gelukkig aldaar genoemd Homo Erectus - toegestuurd http://www.theguardian.com/science/2013/oct/17/skull-homo-erectus-human-evolution .
    Hoe krijgen we het nog door onze strot om onszelf Homo Sapiens te noemen.
    Als er dan ook maar één woord voor ons van toepassing is is het wel HOMO IMBICILITAS.

    Maar!!!
    Als er dan ook maar één ding is waar ik blij mee ben is het wel de STATUS GEK, want een gek kan echt meer verhalen dan een wijze ooit kan vertellen.
    Ware ik voor mijn medisch werk ook geNOBELd dan zou ik misschien ook Nobel's buskruit gebruikt hebben om anders denkenden in de wereld van wetenschap af te maken.
    Let's wait.
    Ik hoop echt dat mijn geschiedenis zich herhaalt en zal dan zeker nu de geldelijke bonus weigeren, omdat we het binnenkort als pleepapier kunnen gaan gebruiken.

    Imbi Bok

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die etter van een Raimond had nog iets leuks in petto nadat hij het boekje "Mijn moeder noemt mij duivel" had gekregen.

    Ja in haar ogen ben je duivel, maar dit zegt ook veel over haar motiven (verstandshuwelijk aangaan met dokter hechting en besef wat een mens nodig heeft........
    Het is.zeker geen toeval.

    Boos ben ik niet, blijf me verwonderen..en je lijkt ook echt op een von Weiler, mr. Meent te R.dam R. von Weiler heeft ook veel van je weg.

    Jhr. Jakob Willem von Weiler (1919-2002), directeur Organon (multinational)
    zie link http://nl.wikipedia.org/wiki/Organon_%28multinational%29
    Heeft Organon je overigens nog een reactie gestuurd n.a.l.v. je mail van 4 mnd. geleden over je onderzoek, en voorstel. ?

    Groet, en fijn weekend... R.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Raimond,
    Je doelt op een brief die hier op het blogje kwam.
    Hier heb ik nooit iets van gehoord.
    Hyason is gewoon hyaluronidase en/of hyaluronzuur dat nu furore maakt voor huidverjonging voor vrouwen.
    Of ze weten waar hyaluronidase zoal voor gebruikt kan worden weet ik niet en al helemaal niet waarom dit niet in de medische wereld ingang heeft gevonden.
    Misschien was het te goed, net zoals de celtherapie van Niehans dat nu zeker voor topsporters gewoon geinjecteerd kan worden, omdat het met bloedonderzoek NOOIT als stimulerend middel kan worden aangetoond.
    Zo gaat het toch met alles!
    Het koningshuis kreeg toch ook celtherapie van Niehans

    Vrijheid gelijkheid en broederschap...
    Het zijn toch drie leugens van onze democratie?
    Of zie ik dat verkeerd.

    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Raimond,
    Ik kom nog even terug op je woorden "Je hebt veel van von Weiler".
    Ik moest er even over nadenken.
    Of het nu verstandshuwelijken zijn in die hogere kringen of niet een huwelijk kenmerkt zich door een relatie met tegenpolen. Dat geldt zelfs voor vriendschappen.
    Het is gewoon scheikunde waar gelijke polen elkaar afstoten.
    De grap is daarin dat zowel mijn vader als mijn grootvader niets met status hebben en als ik goed kijk hadden zij ook niets met status en daarnaast waren zij - net als ik - van nature wereldvreemd .
    Zo werden zij als het ware gedragen door hun echtgenotes.
    Organon is een waar machtsblok ... Dat is nu wel duidelijk!
    Zij spelen louter het werelds spel van vraag en aanbod .

    En dan wat anders.
    Had gisterenavond een leuk gesprek met Maria.
    Hoe het er toe kwam weet ik niet, maar duidelijk was dat zij dacht dat haar borstkanker een lichamelijke kwaal was en ik denk dat bijna iedereen dit zo beleeft... zelfs de H.H. medici.
    Maar de ziekte zit basaal tussen de oren.
    Op het moment dat we het genetisch noemen wordt het al vaag.
    Dat is ook waarom ik kots van al die dure woorden.
    De cellen in ons lichaam zijn als het "klootjesvolk" totaal afhankelijk en/of slaaf van de hersenen.
    Zij zijn zelf echt gezond en functioneren zoals het behoort
    .Maar het zijn louter de "upper ten" die de lichaams-wereld verziekt.
    Alles is weer zo groot zo klein ... zal ik maar zeggen.
    Zo beheerst het Zwarte Gat dat tot voor kort onzichtbaar was al het wel en wee op onze planeet.

    En wat doet de dokter...
    Hij behandelt ziekte als zijnde een lichamelijke kwaal.
    Over de psyche"hater" wil ik het al helemaal niet hebben, want in mijn ogen maakt hij het alleen van kwaad tot erger.

    Tenslotte nog dit.
    Wij zijn zoals dat zo prachtig beschreven staat de kroon op God's creatie.
    Wij zijn het brein die de lagere soorten verziekt . Dit geldt zelfs voor oudere culturen, die voor ons als slaven werken.
    Je dacht toch zeker niet dat het onze goedertierenheid is dat wij "ontwikkelingshulp" geven?
    Het is puur eigenbelang!!!

    Als we dit allemaal op rij zetten is het toch te mensonterend om waar te zijn?
    Dat is ook waarom de Bijbel ons naliet dat wij het goed en het kwaad zijn.
    Werelds gezien zijn wij het kwaad en/of de Duivel en kosmisch gezien zijn wij het Goddelijke dat streeft naar gelijkheid van Yin en Yang.in het groot.
    Dat wij nu een emancipatie-golf over ons heen krijgen is toch ook te bijzonder voor woorden?

    Laat ik nu maar weer even ophouden.
    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beste allemaal,
    Ik kan mij "bij God' niet voorstellen dat er geen reacties komen op bijvoorbeeld mijn uitspraak dat kanker primair tussen de oren zit en dat wij dus "het paard van Troje"niet aanvallen, maar de reactie daarop aanpakken.
    Ben ik dan zo duidelijk?
    Of is het het tegenovergestelde?
    Is er dan echt geen dokter in deze zaal of "kwakzalvers", die hier meer over kunnen vertellen?

    Ik zal er iets dieper op ingaan om der wille van o.a Raimond die van plan is om zijn neef - die dokter is - met allerhande vragen over ons zieker en zieker worden.
    Wij hebben de idee dat kankercellen agressiever zijn dan normale in de pas lopende cellen.
    Dat menen we zeker te weten en noemen die cellen vreemd genoeg kwaad&aardig.
    Dat is ook al zo'n dubbelzinnige uitspraak en lijkt als 2 druppels water op de Bijbelse voorzegging dat wij Lucifer de Duivel en afgezant van God zijn.
    En toch is het bij kankercellen - zoals alles zou ik haast willen zeggen - altijd weer de spiegel van de werkelijkheid.
    Het is totaal geen verschil tussen denken en weten.

    Ik vertelde al meermalen dat ik blij was met de overstap van regulier dokteren naar iets wat niet geaccepteerd wordt en wat men als alternatief beschouwt.
    Iedereen weet inmiddels wel wat acupnctuur en electroacupunctuur is.
    Met dit electro-acupunctuur - onderzoek kan men al in een vroeg stadium - preklinisch - kanker waarnemen. Men noemt dit "Zeigeabfall". en of anders gezegd de cellen van verkankerde organen kunnen hun energie niet vasthouden.
    Betekent dit niet dat die cellen zijn verzwakt?
    En betekent die verzwakking niet dat zij falen in de symbiose of evenwichtigheid van de organen in het lichaam?
    Hoe kan dat verholpen worden?
    Mijns inziens is dat alleen door meer cellen aan te maken in een ijdele poging om het hele systeem in leven te houden?
    Is het niet net als de mensenplaag die de aarde als Lucifer meer en meer bestraalt met vuur?
    Is het niet net als onze wereldeconomie die nog net in leven wordt gehouden met geldinfusen?

    Graag hoor ik van reagluurders hoe zij er tegenaan kijken, want ik vind dit net zo bizar als dat ziekte en kanker of AIDS als bakermat voort komt uit onze brains en derhalve de wereldeconomie doet verkankeren.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Raimond schreef...

    Hi Siegfried,
    Blog gelezen, en graag indien mogelijk tekst weg halen dat mij neef Doctor is enz. enz. is prive must... i.v.m. onze gezinnen enz. enz.
    En mij motivatie dat je 't Hooft met zachte toon, reëel aanpakken anders denkt hij gelijk dat je vol haat zit dat je uit de getolereerde onderwereld bent gezet en dat dit juist van essentie is dat dit zeer zeer zeer contra is. en de berusting pas vind in je gehele verhaal (en deze berusting heb je ten zeerste) ....maar hier had ik me dus voor niets zorgen over gemaakt.....

    Het verhaal is natuurlijk in en in en in triest maar het is niet anders zoals je reeds zelf 1001x heb aangegeven.

    Raimond.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Raimond,
    Ik kan je mening - helaas - totaal niet delen.
    Ten eerste denk ik zeker te weten dat je neef totaal geen interesse heeft in hetgeen ik door schade en schande van mijn medemens ben tegengekomen.
    Daarnaast ben ik door mijn vele uittredingen - en dat heb ik al -tig keer gezegd - in de spiegelwereld aanbeland en zie ik alles haast in het omgekeerde.
    Met andere woorden: Alles gaat zoals het had moeten gaan en nu we bezig zijn met de voorbereidingen van pure zelfvernietiging is de tijd rijp.
    Ik mag dat stambomig gelieerd zijn met de Rockefeller/ Rothschild/ Bilderberg alliancie en het geniaal vinden hoe wij "om de tuin zijn geleid" - feitelijk belazerd zijn door o.a. het geloof in Allah, God en onze "heilige goedheid' [ ons liefdevol AIDSEN voor puur eigenbelang, maar nu de tijd gekomen is dat wij moeten vertrekken - ik noem het als dokter ...we liggen al op het sterfbed - zijn de rollen wel omgekeerd.
    Daarnaast is iets van titels hebben in mijn ogen wel het ergste wat iemand kan overkomen.
    Er zijn maar weinig mensen die die weelde kunnen dragen.
    Ook zulke grote geesten - waaronder Peter Safar, die de bescheidenheid zelve waren - heb ik mogen ontmoeten en het leuke is dat ik door zelfvererende hoge bomen bij deze mensen werd weggehouden.
    En daarnaast gebeurde ook het omgekeerde.
    ik heb het verhaal over mijn ontmoeting met Merckelbach - de celtehrapeut van het Koninghuis - mogen ontmoeten en liep daar a.h.w. als een onwetend jongetje stage.. En toen hij vroeg of ik zijn praktijk wilde overnemen, heb ik voor die eer bedankt.
    Natuurlijk vond hij die vreemd, maar het gevolg was wel dat hij mij meenam naar het elitaire gezelschap in Zwitserland om mij voor te stellen aan deze kopstukken van de Niehans-therapie .
    Niehans was zelf chirurg en leidde een grote kliniek.
    Weet je hoe Niehans begon met celtherapie?
    Een assistent deed een schildklier-operatie en maakte een grote fout door de bijschildkliertjes weg te halen. Het verhaal gaat dat hij zich verantwoordelijk voelde voor die fout en zijn assistent niets aanrekende. Hij was ten einde raad en spoot toen bijschildklier van een aap in en de patient overleefde.
    Maar het verhaal gaat verder.
    Merckelbach nam me mee en tijdens dit elite-congres [ hij was bevriend met de leider toen -een prof Schmidt uit Ashaffenburg ] zette hij mij in het daglicht en hield daar een kort lezinkje over mijn zoektocht. Schmidt was een onvoorstelbare "hoge boom met macht" , had een eigen tijdschrift en een grote kliniek [kinderziekenhuis in Aschaffenburg].
    Hij blies me als buitenstaander gewoon om.
    Merckelbach vond dit vreemd en ik zei de gek kende die wereld al wel.
    Maar het voelde wel als een dolkstoot.Dat voelde verdomd vervelend.
    Het congres eindigde met een 10 gangendiner -nauwelijks eten en verdomd veel exclusieve wijn .
    Bij het desert - ik noem het de desert - had ik zo veel alcoholische moed om naar de bestuurstafel te stappen en lokte hem uit zijn tent met bikkelharde gegevens t.a.v. mijn research.
    Het enige wat hij nog kon doen in dat gezelschap was "Ik heb een zeer gerenomeerd tijdschrift en het lijkt me het beste dat U mij een artikel toestuurt".
    Dat heb ik gedaan, het werd nog geplaatst ook en daarna werden wij goede bekenden.
    Zo rolde ik in dat clubje.
    Snap je wat ik bedoel?
    Ga zo verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. vervolg...

    Het is toch de keiharde werkelijkheid dat
    Ik noemde in de aanhef van dit flodderverhaal niet voor niets "Eer werkt als een geweer". en de enige manier om door die eer heen te breken is de degens te kruisen.
    Zo je neef al op het blogje kijkt - wat ik niet verwacht - en hij voelt zich gedoctord goed en persoonlijk aangesproken - dan zal hij zijn geweer uit de kast halen en krijgen we leven in de tent.

    Sorry Raimond, je bent een angsthaas en je denken dat dit schade doet vind ik volkomen onterecht.
    Ik ben Jesus niet die vergeving predict!!!!
    Jesus was een zgn. sterrekind en is gebrainwashd door de "Geheime Broederschap".
    Ik mag dan misschien in dat clubje vertoefd hebben en misschien als Jnana schriftgeleerde zijn geweest , maar het is nu wel de tijd dat de boeken kunnen worden geopend.
    Dat is ook waarom ik dit blogje opende en niets meer!
    Ik sta me helemaal niet voor dat ik alles heb hervonden , maar desondanks heb ik wel "de hoed en de rand" ervan mogen ontvangen.
    En als ik dan zie dat het verhaal louter "het klootjesvolk" raakt en alle eliten met zelfverheerlijking blijven spelen totdat de oorlog de lucht klaart waarbij Confissius ons komt bedanken voor onze genialiteit om tot zelfvernietiging over te gaan wil ik dit gebrainwashte "sterrekind" vast een voorzet geven.

    Sorry Raimond, maar dit is MIJN realiteit.
    Siegfried.

    .

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Tot "overmaat van ramp" [haha] en/of toeval dook ook Fons in mijn verleden.
    Hier een ingekorte versie.

    Siegfried,
    Vanmorgen las ik weer veel op jouw 'eerste'website.
    Zag net jouw 'verbaasde' reaktie op het blogje en dacht bij het lezen van onderstaande woorden die ik heb gekopieerd van jouw site..."Het antwoord op jouw 'vraag' stond er al"......
    - Het is de 'perfecte' werking van ons brein......die zorg draagt voor het onwetend uitdienen van onze tijd...........tegen beter weten in...
    - Gelijk De Dief in de Nacht zijn er veel gezegden die de nacht als "waar-zegger" belichten.
    - Het zijn de cirkelgedachten ten aanzien van goed of kwaad die in de nacht doorwerken.
    - Neemt men in de dag definitieve beslissingen dan zijn nachtelijke uitleggende dromen onmogelijk.
    - Dromen zijn bedrog is onjuist. Dromen laten het bedrog van rechtlijnig denken zien.
    - De gezegde "Ik moet er een nachtje over slapen" betekent dat men nog geen stelling heeft genomen.
    - Een als ziekte betitelde geestelijke pijn -depressie- is het begin van een contact met genen-zijde. Door ze te behandelen wordt ons de waarheid ontzegd /ontnomen.
    - Zoals "nood wet breekt", zo kan de duisternis van de nacht gefixeerde ideeen over goed en kwaad verbranden.
    - Als men een probleem heeft dient men erin te gaan zitten totdat het zich oplost. Helaas mist het velen aan tijd in deze hektische wereld.
    - De gezegde "Twijfel is het begin van de waarheid" was de grondstelling die Oude Wijzen wijsheid - Het is haast griezelig om te zien hoe een ieder van ons individuele groei koppelt aan succes en/of studeren. Het is voorwaar nog griezeliger om te zien hoe wij met zijn allen bezig zijn te zoeken naar een uitvlucht uit een vicieuse spiraal van progressief lijden terwijl onze geschiedenis al geschreven stond voordat ons denken bezit van ons nam.
    - Ook ik werd gestuurd door wat men noemt familietraditie, doch wat ik noem door "gene zijde", om te gaan dokteren aan die voorzegde 'heilstaat". Ik moest buigen voor iets dat ons denken ver te boven gaat en kreeg in mijn mateloze drang om te weten over ons lijden uiteindelijk de sleutel aangereikt.
    -Niemand wil de ware oorzaak weten uit angst voor... Onze economische welvaart is identiek aan de overmacht van een kankercel.
    - Kanker - zo bleek tenslotte- is de lichamelijke vermaterialisering van een "geestesziekte", die denken heet.
    - Zou het kunnen zijn dat deze "evolutie" een volkomen normale is en in harmonie met de kosmische wetten?
    - Gesteld dat de mens het Aardse Leven vernietigt, dienen we ons dan schuldig te voelen of vervulden wij onze taak en was het onze plicht?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fons,
    Natuurlijk is het ouwe koek, maar het is wel leuk om te zien hoe ik begon met "retorische vragen" : vragen waar ik het antwoord al had.
    Feitelijk deed ik hetzelfde in mijn eerste schrijven aan 't Hooft. Gewoon nederig vragen om een gesprek. Bij 99% werkt dat niet, maar desondanks dien ik daar niet vanuit te gaan en dan wordt het discus werpen.
    Dan maakt het me niet meer uit of er wel of niet gereageerd wordt.
    In feite schreef ik dit ook al op mijn reactie van Raimond.

    Maar het is wel leuk om al die stellingen en/of retorische vragen uit het verleden terug te zien.
    Wat dat betreft is de tijdgeest nu wel al veranderd in een nog "woorden-oorlog".
    Het meest griezelige van onze Hollanditis-mentaliteit vind ik wel hoe wij - in tegenstelling tot ons "wingewes Amen Rika" overal in de wereld aan het AIDSEN zijn.
    Zelfs de Volkerenbond buigt zich nu zelfs over" Sinterklaas en Zwarte Piet".
    Zwarte Piet mag niet meer , maar Sinterklaas uit Spanje - de Spaanze inquisitie - mag geheiligd blijven.
    Wacht maar tot de Islamitische wereld ons de les gaat lezen en dan moet het Kerst"feest" er ook aan geloven, net als Maria Hemelvaart en het Paas-eieren zoeken.
    Het Homo-spel is ook zo'n hot item aan het worden.
    We zijn hier in Hollanditis toch waarlijk al van God los?

    Kijk ... Het feit dat het er is is al vreemd of interessant genoeg.
    Maar...met alle respect ...
    Is het niet net zo gek dat jij voor groot-industriëlen nu wereldbollen van bamboe en wilgetakken maakt om te overleven?

    Als er dan ook maar één ding is wat ik in deze dolgedraaide wereld kan doen als [haha] LEVENSDOKTER is het toch nog louter met "cynische lach" de patient vertellen dat hij al op sterven na dood is?
    Voor mij is dit niet pijnlijk meer als zijnde alien.

    Het haast "geofferde lam" dat Bokkepoot is.
    Holy Shit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Raimond mailde mij....

    Hi Siegfried,
    Je heb ook gelijk, ik ben een zeer grote angsthaas die minder moet gaan lezen en eens moet gaan leven enz. en naar te lezen dat je gezondheid niet meer zo goed is, maar wel goed te lezen dat je zo'n fijn gesprek met Maria hebt gehad
    Wat zou je zonder haar moeten doen.....en gelukkig heeft ze je ooit gevonden. .........toch ?

    En dit is nu in China gaande (zie 2 filmpjes) , 'van luxe naar Confusius........ we zijn de leugn zat en willen weer 'het leven' terug.
    Haha.... alleen missen ze jou interpetatie hierop in combinatie met 'de bijbel' enz. enz.
    http://www.youtube.com/watch?v=RXsW2P-1SMQ
    en
    http://www.youtube.com/watch?v=L6eOldWw1Yc

    En ja ik snap ten zeerste wat je bedoel.......
    Mag ik je vragen... Welk stuk had de Prof Schmidt uit Ashaffenburg geplaatst en ook in ze eigen blad ?
    En het blijft een zeer byzondere levensweg naar levensdoctor.......

    Groet Raimond.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Raimond,
    Eerst een persoonlijke reactie in het openbaar [haha]
    Weet je wat dat met je doet?
    Ik trek je gewoon je "leugenjasje"-jasje uit van lief doen om lief gevonden te worden.
    Doe ik dat stiekem in een mailtje dat is het effect nul komma nul.
    Gek toch... maar waar!

    Dan je twee leuke linkjes over China en Confusius.
    Inderdaad zijn ze nog - net als de Paus - voorzichtig bezig met de voorbereidingen t.a.v. het einde.
    Persoonlijk denk ik dat Mao en zijn voorgangers ook wel de klok hebben horen luiden en niet wist waar de klepel hing, want tot voor kort was de fokpremie daar giga groot.
    Want de wereld moest toch een mensenplaag worden?!?!
    En daarnaast is China wel de allergrootste slaaf van het Westen .
    Jesus Christ Superstar!!!
    Wat hebben die lui hard voor ons gewerkt en als de dollar zou vallen - China is de grootste schuldeiser van Amerikamet Japan als goede tweede - en zullen zij niet schromen om "dat zooitje oplichters" als stront op te ruimen.

    Last but not least...
    Het blad van Schmidt weet ik niet meer, maar de titel kwam wel weer bovendrijven.
    De titel was ook cryptisch en luidde "Das Leben mehr jaren , oder mehr Leben schenken".
    Een lang verhaal waarin ik uitleg dat celtherapie het leven wel sneller doet opbranden, maar de levenskwaliteit stukken groter is.

    Bent U bevredigd?
    S.
    Bizar bijzonder is het wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Raimond,
    Het tijdschrift van Schmidt heette "Cytobiologische Revue".
    En het artikel heette "Das Leben mehr Jahren oder die Jahren mehr Leben schenken".
    De nacht bracht wederom het antwoord.

    Het was weer eens een zeer woelige nacht, waarin ik mijn leven terugliep.
    Dit heeft zeker te maken met jouw stamboom-ontrafelingen.
    Een grotere omkering-cyclus is haast onmogelijk.
    En vreemd genoeg kreeg ik nog veel meer te zien dan mij lief was.
    De extreem sterke aantrekkingskracht en afstoting of visa versa die ik op mensen heb en die mij toch tot zombi maakte - ik noem mijzelf niet voor niets alien - is iets dat men noemt CHARISMA'.
    In het boekje "Die gekke Jesus toch" beschrijf ik uitegbreider over Jesus en Hitler die beide sterrekinderen waren.
    Op het blogje heb ik hierover ook wel het een en ander neergelegd.
    Ik schrijf je dit o.a. , omdat je in een mail weer aankwam met Wikipedia over mensen die het in de wereld gemaakt hadden.
    Het zijn Ego-loze mensen, die ik in dit boekje beschrijf als pure speelballen van het wereldtoneel.
    Het zijn mensen die iets wat heet "Ik wil" niet kennen en totaal geen angst kennen.

    Toen ik wakker werd voelde ik mij zo shit als de pest en voelde mij als een uitgeknepen luchtbel.
    Wie ook voorbij kwam was Bach met zijn Mattheus Passion.
    Ook zo'n half sterrekind die een verdomd eenzaam en triest leven had.
    In vroeger tijden waren dit ook een soort mensen die op een of andere manier iets zagen van het bizarre spel des levens.
    Velen kwamen er vanwege dit zien op de brandstapel en ik kreeg daardoor die gek-verklaring aan mijn broek.
    Ik mag dan wel doen alsof ik blij zijn dat je mijn stamboom hebt geREsearched, maar dat was meer omdat je hiermee aantoonde dat ik die vreemde uittredingen bepaald geen luchtkastelen zijn.
    Maar voor mijzelf is het staan in deze wereld een absolute hel.
    Dat kan ik je wel zeggen.
    Ware het dat ik nog een restje moed had, dan had ik echt al lang zelfmoord gepleegd.
    Ik ging niet voor niets naar de binnenlanden van Portugal.
    Het was een pure suicidale poging, maar helaas of gelukkig had ik net de moed niet.
    Maria was door een vreselijk moeilijke jeugd en daarna Reiki totaal de weg kwijt.
    Maar ze had en heeft in die levensstrijd een bikkelhard Ego opgebouwd.
    Dat heeft me enerzijds in leven gehouden, maar het is extreem aantrekken en afstoten.
    Dit leidde uiteindelijk in de diepste uittredingen ooit.

    Nu zie ik hoe mensen met een bikkelhard Ego - en met name in de huidige wetenschap en de financieel/economische wereld de touwtjes in handen hebben.
    Maar niemand kan eigenlijk met die macht omgaan anders dan schoppen of liefdevol kastrerend te zijn. Het is de dualiteit ten top.
    Nu zijn we haast allemaal gebekt met bikkelharde meningen van goed en kwaad.

    Over Hitler kan ik zeggen dat hij ook werd gevangen door geheime genootschappen en in die extreme crisistijd werd hem duidelijk dat "oorlog de lucht kon klaren".
    Nu zien wij hetzelfde bij Obama, die speelbal is van de Rothschild's en Rockefellers.
    Was het eerst Duitsland dat dreigde failliet te gaan, in de Bijbel staat niet voor niets hoe de mensheid als machtsblok zou verschuiven van Oost naar West.
    Dit heb ik eerder beschreven als zijnde een overlevingsdrift en in een kleinere cyclus vertaald de dag achterna rennen.
    Om kort te zijn is dit mijn levenswandel geweest waar mijn groeiende Charisma anderen progressief deed afstoten en aantrekken in een wereld die de mijne niet meer was.

    Nu worden de boeken langzaam - maar toch snel - open gedaan.
    We zien dat bij onze nieuwe Paus [ Xander-nieuws is daarin een bijzondere website ] en dit zien we nu in China waar men nu Confusius weer boven tafel gaan halen.
    Het zijn allemaal aanwijzingen dat [haha] het "hiernanogmaals" zeer binnenkort onze realiteit wordt.
    Zucht..
    Siegfried "het offerlam" en de verketterde in deze machtswereld...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Kreeg vanmorgen een excuusmailtje - vanwege zijn afwezigheid op het blogje - en vertelde hoe hij baalde dat hij binnenkort weer op cursus moest van zijn baas.
    Dat zijn nu dingen die ik echt niet snap, want dan valt de werk-stress toch effe weg en kan je er slapen of lachen om het opjaagsysteem.
    Nu stuurde hij deze mail voor op het blog.


    Siegfried,
    Ach, van een afstandje bezien is het natuurlijk ( in de ogen van wetenschappers) de grootste onzin...en daarom alleen al geen reactie waard, of men is gewoonweg bang om de eigen baan te verliezen..status etc...
    Ik heb zo'n vies voorgevoel dat als dadelijk het hele kaartenhuis in elkaar stort, er opeens mensen komen die ooit eens iets gehoord hebben en nu het fijne willen weten, uiteraard te laat..
    Ik weet het, ik zou niet zo zwaar moeten tillen aan die cursussen, maar ik word er weer op be-oordeeld....snap je ?
    Ik snap niet dat na alles wat ik gelezen heb nog steeds denk te moeten presteren of mijn best te moeten doen....en dan voor wat ?
    Eén cursus is genaamd: from good to greatest....dus.....ach...huilen van het lachen

    Dank je voor je antwoord, op de een of andere manier voel ik me altijd net een stukje minder rot, is dat gedeelde smart is halve smart ?

    Armandus.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ach Armand,
    Als er dan ook maar één ding is waar ik niet aan had gedacht toen ik de website en dit blogje begon was het wel hoe velen in een spagaat gingen leven.
    Dat doet mij iedere keer weer pijn, maar alles bij elkaar had ik echt nooit iets anders gedaan.
    Zo functioneerde ik in mijn doktersjas en als levensdokter voel ik daarin geen verschil.
    S

    BeantwoordenVerwijderen