Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


donderdag 24 oktober 2013

Het wonder-enzym en levenselicter “placenta” door speurneus Raimond opnieuw belicht.
Enkele dagen geleden kreeg ik een mailtje van Raimond over de wonderbaarlijke genezende effecten van placenta dat open en bloot op het World Wide Web stond.

Is Raimond op zoek naar “waarheidsvinding” t.a.v. mijn vele herontdekkingen?
Oh neen... Dat denk ik niet, maar hij wil zijn neef die “Dr. in de Kunstgallerie van Geneeskunst “ is benaderen over zijn kwaad&aardig beroep, dat meer heeft van “kwakzalverij”.
Om niet direct met de deur in huis te vallen met de oorzaak van ziekte wilde hij een eventuele dialoog beginnen met het  placenta-verhaal en de daaruit voortvloeiende problemen van het niet opeten van de placenta.
Voor zover ik weet is Pascal de eerste en enige die via de website eigenzinnig zijn vrouw -tig placenta-pillen door de strot duwde na een zeer zware bevalling van een tweeling en daar als de dag van gisteren nog zo blij mee is, want iets van wat heet “postnatale problemen van moeder of kinderen’ was niets te bespeuren.
Dit om aan te geven hoe bizar moeilijk het is om tegen de brainwash van de gevestigde orde en gevestigde ideeën in te gaan.
De reguliere medische volkspropaganda werkt wat dat betreft net zoals de reclame-industrie. Het werkt louter omdat wij zo verworden zijn dat wij alles geloven wat ons wordt voorgekauwd om toch maar gezond te blijven: angsthazen-gedrag dus.
Als er dan ook maar één industrie floreert van de kennis van dit “wonderenzym” is het de cosmetica-branche wel. Daar gaan werkelijk miljarden in om .
Met andere woorden: Het gaat in deze dolgraaide wereld echt alleen om geld, maar de kennis t.a.v. het wonderenzym is waarschijnlijk al zo oud als Methusalem!
Hier de twee websites die Raimondj hierover op internet vond van een Zwiterse firma .
en
Mag ik U vragen om beide artikelen vluchtig door te kijken, want naast sense staat er ook pure nonsens in dit bulletin van de pharma-wereld.
En dan staan er zo veel moeilijke terminologiën in dat zeker een leek wel overdonderd moet worden.
Bovendien is het aantal mogelijkheden voor therapeutische doeleinden nog veel groter.
Het meest lachwekkendste is wel welk een uitleg er wordt gegeven aan de naam placenta.
Dat de essentie van het placenta-verhaal totaal mist is misschien wel het meest trieste van deze site.
De hedendaagse farma-dokters hebben dan wel veelal geen latijn en grieks in hun basis-opvoeding gehad, maar deze mensen worden hype van dure kretologieën zonder te weten van de hoed en de rand. Sorry, maar dit geldt voor alle wetenschappen....vind ik.
Gezien het feit dat er een contactadres op de site stond, kon ik niet nalaten over de uitleg van “placenta” melding te maken en ben benieuw of zij hier gehoor aan geven en hun website veranderen.

Raimond eindigde zijn mail naar mij met...
Ik heb het rovershol gevonden die met jou bevindingen het commerciële pad zijn op gegaan........ En het is niet Merck Sharp & Dome of de Duitse AG die ik pas naar je gemaild heb.

Ik was aanvankelijk niet van plan om dit speurwerk van Raimond aan het al bijna dode blogje toe te voegen .
Ten eerste ben ik al lang geen mensendokter meer, maar levensdokter en dat levert me al voldoende hoofdbrekers op om dit zonneklaar te uiteen te zetten.
En ten tweede staat dit placenta-verhaal allemaal al op het blog en op de website.
Maar toch veranderde ik van mening om een aantal redenen
Ten eerste is het voor Raimond een steuntje in de rug om zijn neef te benaderen en...
Ten tweede - en dit is misschien wel de hoofdreden  -  mede door mijn externe problemen in mijn zo klein geworden wereldje [hum, zucht]  nooit een dialoog op gang kunnen brengen over wat de lange termijn gevolgen van het niet opeten van de placenta zijn  “in het goed en in het kwaad” [ waaronder o.a. emancipatie en homofilie ]
En last but not least heb ik het nooit gehad over hoe het mogelijk was dat het evolutiespel zo geniaal eindigde met en die verkalkte brug tussen denken en weten en het niet opeten van de placenta voor een goed moederschap, want...
Als alles volgens kosmische wetmatigheden verloopt , moet dit ook onderdeel zijn van een energetisch spel zijn voor “Al wat Is” in het evolutieproces zelf.
Misschien hebben anderen zich ook al over dit onderwerp gebogen en durven zij hieromtrent hun visie te geven. Dit zou de discussie alleen maar ten goede komen.
Dan heeft ziekte [ naast de hysterie van geneeskunst in regulier of alternatief] - kijkend in de spiegel van denken - vast en zeker ook een essentiële plaats in dit hele verhaal.
Ook dit kan een leuke samenspraak worden.
Dat waren dan ook - als wereldse Godheid ‘t Hooft een gesprek had aanvaard - zeker  onderwerpen van discussie geweest.
Maar het meest cynische is voor mij dat ik eigenlijk al vanaf het begin van mijn terugkeer naar mijn geboorteland in de wachtkamer van Magere Hein zit en bij God niet meer weet hoe ik mijn dagen moet slijten.[ Ben nu kastanjes aan het rapen, koken en pellen als tijdverdrijf ]
In stilte had ik met mijn terugkeer naar mijn geboorteland gehoopt dat ik alsnog door onze democratische systeemdictatuur aan de tand zou worden gevoeld na mijn website www.wetenschap-eindtijd.com .
Waarom?
Omdat het volk gek is op sensatie en daarvoor bestaat in Nederligland wel iets wat heet “journalistieke vrijheid”. Zo’n juridisch proces is voer voor sensatie... toch?!
Dat is ook de reden dat de hedendaagse kranten en media meer iets weg hebben van boulevard- journalistiek:.
Maar de sluwe vos “Vadertje Staat”- wie niet sterk is moet slim zijn - liet mij liever langzaam doodbloeden in het zien dat bijna niemand mij geloofde.
Misschien vindt U dit vreemd na zo’n “rijk leven” [ psychehater zouden dit een zware depressie of persoonlijkheids-stoornis noemen ] , maar het was wel een lange reis van ...’Door schade en schande iets wijzer”
Die reis van vallen en weer opkrabbelen met bulten en schrammen duurde al met al wel zo’n beetje mijn hele leven en voel me nu als “de gebochelde van de Notre Dame” in een wereld die de mijne niet meer is en...
En daarnaast ben ik toch Godse dankbaar dat ik het heb weten vol te houden en nu met eigen ogen kan zien hoe het eindspel zich volgens het Oude Weten voltrekt.
Maar de keerzijde van mijn önthullingen zijn er zeker ook!
Ik ben mij er meer dan bewust van hoe dit hele verhaal - in een leefomgeving van “Hoogmoed voor de val” en/of “Het Lucifer Galabal met de kater voor morgen” een grote impact heeft gehad voor vele lezers op dit blogje.
Bij tijd en wijlen voel ik me daar zeker ongemakkelijk  over l
Godverdoemmij...Wat is het leven toch moeilijk en...!
Wat zijn we door ons angsthazen-gedrag toch wel erg zielige wezens geworden, die de realiteit niet durven te zien.

Tenslotte is wel duidelijk dat mijn geschiedenis zich ook tot het einde der dagen heeft herhaald en dat zal -als wij goed naar onszelf kijken - voor iedereen hetzelfde zijn.
Is er iemand die zijn/haar 7 vette en 7 magere jaren kan zien?
Het zijn wel Bijbelse nalatenschappen!

Siegfried.12 opmerkingen:

 1. Terwijl ik bezig was met dit verhaaltje, kreeg ik haast dagelijks meer info van Raimond.
  Hij is mij werkelijk tot op het bot aan het uitkleden!
  Zo vroeg ik hem als mijn speurhond o.a. of hij kon natrekken of het wereldcongres aan de Erasmus-Universiteit uit de analen was verwijderd.
  Ik vroeg dit omdat - toen ik met Maria voor haar borstkanker naar dit U.V. Ziekenhuis ging totaal geen respons kreeg van de H.H. Medici en zelfs problemen kreeg met die groep toen ik weigerde vervolg--behandelingen te laten verrichten.
  Het liep dan wel met een sisser af, maar was wel verbaasd.
  En zo vond hij het volgende .....

  Deel I:
  Abstract
  An explanation is proposed as to how the total amount of cells normally are in a cellular equilibrium which results from an energetic equilibrium.
  When a group of cells is damaged the body can restore this disturbance by the fight and flight reaction-a mechanism in which the circulating body energy is redistributed and in which all body cells are involved cooperatively. An unfavourable side-effect of this mechanism is a diminished uptake of nutrients from the gastro-intestinal tract. Therefore in chronic irritation, cachexia and a decreased resistance to all forms of insult occurs. The energetic equilibirum becomes severely disturbed.
  Differentiation from a morula cell to a ripe cell is proposed to be an expression of a decreased nutrient supply to the morula. The predominant mechanism for cellular survival is a change from a demand on nutrient supply to a demand on the specialisation of the cell function. The role of the nutrient supply — regulated by hyaluronidase synthesis — then becomes subsidiary to this specific function.
  It is proposed that cancer originates because of chronic irritation. As a result of the secondary chronic redistribution of body energy in the direction of the irritated area, these cells are chronically hypernourished and then dedifferentiate again in the direction of the morula cell. As a consequence of the reactive mechanism, the cachexia, which is so typical of cancer, then occurs.
  From theoretical considerations, it is predictable that cancer may be effectively treated by two basic manipulations of the energetic equilibrium: firstly by xhronically decreasing the nutrient supply to the cancer cells, thereby stimulating differentiation again, and secondly by restoring the energetic equilibrium. In practive this involves supplementation of hyaluronidase together with hyperalimentation.

  Deel II:
  The first international symposium on hyaluronidase “From Wound Healing to Cancer” was organized in June 1981 in Rotterdam in order to evaluate a hypothesis concerning cell differentiation and cell dedifferentiation published recently in Medical Hypotheses (1, 2, 3). The insights of this symposium are discussed in relation to this hypothesis and some modifications are made with particular reference to cancer.
  http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleListURL&_method=list&_ArticleListID=-405790029&_sort=r&_st=13&view=c&_acct=C000228598&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=44777278763bddd5515ad174c32ffb78&searchtype=a

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Raimond,
  Mag ik je vragen waar je dit weer vond?
  Misschien ben ik echt aan het dementeren, want volgens mij was het congres niet in 1981, maar in 1980.
  Maar het verhaaltje op zich klopt wel en het is zeker niet van mijn hand.
  En ... Ik kan mij niet voorstellen dat het van Prof. Wilhelm Erdmann komt.
  Hij heeft me dan wel naar dit congres gedragen, maar ik werd later door hem in de banvloek gedaan, omdat ik na al die publicaties en dit congres weigerde bij hem op o.a. de onderstaande artikelen te promoveren.
  Ik schrijf dit niet zo maar, want het toont m.i. overduidelijk aan dat promoveren niet zozeer voor de promovendus, maar ter meerdere glorie van de hoogleraar is.

  Isn't it a crasy world in which we live?
  Maar laat mij één ding duidelijk zeggen.
  Mijn hele reis door de medische wereld zie ik louter als voorbereiding voor mijn werkelijke "taak" in het leven.
  Wat dat betreft liep ik dezelfde weg als mijn grootvader, die begon als lijkensnijder en daarna ook de cybernetica in ging.
  Met andere woorden...De geschiedenis herhaalt zich tot het einde der dagen.
  Dit moet voor iedereen opgaan en idem dito dat het één generatie overslaat.
  Het is als yang / extrovert / de dag en yin/introvert / de nacht.
  Het is zelfs zo met de maanden in een jaar en de heersende culturen die ook om en om extrovert en introvert zijn.
  Zo is de Westerse conjunctuur evident extrovert en als reactie op deze extrovertie predikt de Bijbel juist "de nachtelijke rust en liefde".
  Is het niet in één woord GENIAAL?

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kom nog effe terug op dit yin yang verhaal.
  De overgang naar het Waterman-tijdperk is yin en de fase van de "baring van het Leven".
  We hebben daar dan wel mooie maar weinig zeggende woorden voor gekregen als Apocalyps, New Age of Openbaring, maar zo is onze taal toch echt tot een "Babbel Aeonische Spraakverwarring" geworden?!?
  En dat eindigt met ...de Zondvloed en/of afvloeien van Moeder's vruchtwater en wordt het kind met het badwater weggegooid..
  Las dit net op Xandernieuws...
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/10/Trends-Institute-Wereldwijde-totale-instorting-in-2014

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kreeg vanmorgen dit linkje : een video van Wubbo Ockels over de verkankering van het leven op aarde.

  Dag Siegfried,
  Sluit mooi aan op jouw verhaal, volgens mij.
  http://t.co/80zPyiPpJP
  Vriendelijke groet,

  Harald van Leeuwen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Harald.
  What can I say about Wubbo's speech.
  Naar ik meen heb ik op het blogje al neergelegd hoe Wubbo Ockels voor zijn kanker naar - ik meen - China was gegaan waar hem duidelijk werd gemaakt dat kanker tussen de oren zit en dat genezing mogelijk is met brainwash en/of änders denken.
  Het lijkt allemaal zo simpel, maar de realiteit is wel heel anders.
  Jammer dat hij "als wetenschapper" geen tijd of zin heeft om de Bijbel te gaan lezen, omdat hij "zeker weet" dat God niet bestaat.
  Als hij echt zou gaan "mediteren" of letterlijk vertaald "het midden zou eren" zou hij voor die groep "alternatievelingen" wel een ander verhaal hebben verteld.

  Ik zag dat er een mogelijkheid was om op zijn redevoering te reageren viel .
  Het voelt wel verleidelijk om op die manier met hem - als zijnde natuurwetenschapper - in discussie te gaan over kosmologie .
  Maar na mijn grote aanvaring met 't Hooft moet ik daar nog even over nadenken.

  Siegfried.
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Fons en allemaal,

  Terwijl ik nog aan het mediteren was hoe ik Wubbo Ockels zou benaderen met een reactie kreeg ik Fons aan de lijn.
  Hij vroeg me of hij mij zou introduceren en hem zou confronteren met de website www.wetenschap-eindtijd.com en dat was zeker een optie.
  Het is nu eenmaal erg moeilijk om wereldse goden te benaderen met iets dat heet "Ik weet het beter".Die les heb ik in mijn leven wel al geleerd en zo men dit doet zal allereest "nederigheid" - ook al is dit des Duivels oorkussen - de enige optie zijn.

  Ik stemde daarmee in , maar het gaat nu eenmaal nooit zoals men wil en er is niet voor niets de gezegde "Waar een wil is is geen weg".
  Alles liep volkomen mis en zag met lede ogen aan hoe Fons Wubbo de hemel in prees door te eindigen met "Super".
  Toen besloot ik mijn steentje daar toch maar bij te dragen en plaatste daar een krabbeltje.
  Fons... Mag ik je vragen? Voelde je je in je kruis getast?

  Vanmorgen zag ik dat Wubbo de reacties in de prullebak had gegooid en dus ....
  Laten we Wubbo maar snel vergeten met de kosmische woorden ...
  AAN HET EINDE VAN DE 6-DE DAG GING WUBBO OCKELS HET HEELAL IN, ZAG DAT GOD IETS FOUT HAD GEDAAN, BEGON TE KANKEREN EN GING MEDITEREN.
  Waarover?
  Mentale genezeing?
  Ik hoop dat God hem zal ingeven...
  WUBBO, WUBBO...
  BESEF JE NIET DAT JE ALS "NASA-tje MEEDEED AAN EEN BILJARDEN VERSLINDEND PROCES WAARDOOR 2/3 VAN DE WERELDBEVOLKING NU IN ARMOEDE LEEFT EN AMEN RIKA FAILLIET HEEFT GEMAAKT?
  WEET JE -WUBBO- WAT NU NOG MIJN OPTIE IS ?
  OORLOG ZAL DE LUCHT KLAREN !!!

  Laten we hiermee het Wubbo-drama maar afsluiten.
  Ik kan jullie al vast een geheimpje verklappen en dat is dat we een tweede Raimond als ware "stamboomresearcher" in ons midden hebben, die grootse ontdekkingen heeft gedaan omtrent een elitaire groep "Zwarte Pieten" die door "geheiligde "Sinterklazen de wereld zijn ingestuurd om God's wens om aan het tranendal des levens een einde te maken.

  Nog een fijne ZONdag
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Siegfried,
  Ik voelde mij niet in m'n kruis getast maar slechts niet begrepen..daarom sprak ik ook mijn verbazing uit over jouw haastige bijdrage bij de speech van Wubbo via onze 'privé mail....ha ha
  Ik dacht te weten dat wij zouden afwachten of er iemand via mijn reaktie nieuwsgierig zou worden naar de ,volgens Wubbo 'helende meditatie ' en dan door zou gaan lezen op jouw site
  Waar vervolgens vele gelijkenissen maar ook essentiële verschillen zouden kunnen worden gevonden
  Inzicht dus in Oosterse wijsheid die jij via je 'rottende' stamboom bijna allemaal......en Wubbo via zijn 'Guru'slechts een "bruikbaar(ha ha) beginstukje kreeg.
  Daar ligt m.i het essentiële probleem tussen jouw en mij/ons....door jouw afgebrokkelde stamboom kán je geen tussenstapjes meer zien terwijl bij mij nu pas hier en daar wat inzicht lijkt te komen....en dit geldt voor de meesten van ons denk ik te weten .
  Wij denken slechts stukje voor stukje meer te weten wat jij al weet en zien jouw daarom als een soort wegvoorbereider maar soms wel een verdomd ongeduldige waarna de meesten weer afhaken en jouw wellicht zien als een 'narcist' terwijl ik inmiddels wel denk te weten dat jij allesbehalve dát bent.
  Ik denk dus dat door 'onze ' reacties wel degelijk nieuwsgierigen gaan lezen want ik/ wij willen als angsthazen geen van allen dood (haha) en daarbij is de nieuwsgierigheid naar de remedie tegen onze kanker toch een bijzonder breekijzer.
  Overigens staan voor zover ik zien kan onze reacties nog steeds vredig onder mekaar maar heb je waarschijnlijk een andere versie van de speech gezien want er staan d'r meer op youtube.
  Alfonsus de middelaar

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha Alfonsus de middelaar,
  Ten eerste kan het zijn dat ik op een andere site heb gekeken.
  Je mag dan zeggen dat je je niet in je kruis getast voelt, maar ik zie geen verschil tussen "niet begrepen".
  Denk jij werkelijk dat mediteren iets goeds is?
  Ik ben heel wat "Oosterse adepten" van meditatie tegen gekomen zoals Avatar, Zen en Reiki.
  Het is bij allen een brainwash die je tot IK-goden maakt .
  Over de afvalligen - die die weelde niet kunnen dragen - maar niet gesproken.
  Natuurlijk zit onze verziekt worden tussen de oren, maar het is is wel genetisch vastgelegd.
  En je denkt toch niet dat je kan genezen van zo'n metamorfose?
  Zingt niet ieder vogeltje zoals hij gebekt is?
  Zal ik je -sprekend in vergelijkingen - vertellen wat er gebeurt?
  Als je last hebt van pijn in je rug en je denkt constant aan iets anders, voel je de pijn niet meer.
  Dit werkt lichamelijk en geestelijk hetzelfde.
  Wubbo heeft gemakkelijk praten want NASA betaalt hem gewoon om een goeroe te mogen ontmoeten, maar onderwijl gebruikt hij wel zijn gefbeker van de reguliere dokter..
  En mocht hij ooit genezen dan zal hij de goeroe bedanken!

  De goeroe zal slechts horen zien en zwijgen en de valse goeroe zal van een jankend vogeltje een zingend vogeltje maken.
  Dat is het restant van de Oude Wijsheid en niets meer.
  Ik noem het "valsheid in geschriften".
  DAT IS DE HEDENDAAGSE GOEROE en niets meer!!!

  Dat je me ongeduldig vindt ....
  Ach ik kan niet over mijzelf oordelen en vind het zelf ook zeer begijpelijk dat ik aan de zijlijn ben terecht gekomen,
  Je noemt jezelf middelaar.
  Je lijkt ons democratisch stelsel wel waar zo veel gemiddeld wordt dat echt regeren en/of goede beslissingen NOOIT genomen worden. Het is altijd een middeling tussen goed en kwaad en dat wordt menselijk gezien uiteindelijk onze ondergang.

  En toch wens ik je een goede ZONdag waar hier het water met bakken uit de hemel valt.
  Brutus Bok.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fons schreef...

  Siegfried,
  Dank het is weer duidelijk dat mijn middelen m'n schizofrene zoeken naar rust in m'n kop is wat ik inderdaad nooit zal vinden....maar wat dan wel zin geeft in het brengen van onze doodstijding blijft dan ook tot 'het einde' verborgen als ik die conclusie doortrek ...?
  Alfonsus

  Zal hier direct op antwoorden.

  Fons,
  I think this is the real story.
  Het illuustere gezelschap van Kaballisten speelt het spel in de wereld via pionnen uiterst geslepen.
  Natuurlijk staan op internet al genoeg "complot-theorieën", maar het is als het Peter Suivenberg complot waar iedereen veel kan kakelen over de pionnen , maar de echte waarheid blijft verborgen.
  Over het misbruik van sterrekinderen schreef ik al in het verre verleden : sterrekinderen die de meest ideale pionnen zijn die er bestaan, want zij leven - als door het toeval geboren - zonder erflast en zijn daarmee fabuleus manipuleerbaar.
  Of anders gezegd... Die kan je alles wijs maken en doen wat hen opgedragen wordt, want ze hebben geen vrije wil.
  En ik mag dan niet veel meer te willen hebben in deze wereld, maar mijn stamboom stond helaas of gelukkig naast die "Illuminati" en die moest dus omgezaagd worden.
  Dat is ook de reden dat ik zo dankbaar was richting Raimond, omdat ik daarmee meer begrip heb voor mijn "veroordeling".
  En dat daar nog een staartje bij komt door mijn webmaster [ haha ] Dennis , maakt de cirkel helemaal rond.
  Een mooier einde van dit alles had ik nooit kunnen dromen.

  E je weet ook wel dat ik je "schizofrenie" zie als iets wat ik je heb aangedaan.
  Het was helaas iets te vroeg, maar...
  Als ik nu in de wereld kijk lijkt iedereen wel schizo te zijn geworden.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Naar aanleiding van een uitzending van Nieuwsuur [ http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1377840 ] en doorgestuurd door Fons zag ik een jammerende hoogleraar uit Utrecht omtrent de corrupte farma-industrie en werkdruk op de promotievloer heb ik als puur tijdverdrijf deze brief naar hem gestuurd.

  Geachte Prof. Miedema,
  Ik schrijf U naar aanleiding van Nieuwsuur alwaar U de noodklok luidt t.a.v. onder andere de belangenverstrengelingen tussen de farma-wereld en de medische Universitaire wereld.

  Laat mij beginnen met iets over mijzelf te vertellen.
  Mijn naam is Siegfried Bok en kleinzoon van Prof. S.T.Bok bij leven Rector Magnificus te Leiden , later hoofd van het Herseninstituut te Amsterdam en bekendheid genoot als "cyberneticus".en vriend van Einstein
  Familie-traditie getrouw ging ik medicijnen studeren en werd chirurg [ RU Groningen].
  Al heel vroeg werd duidelijk dat ik erflastig behebt was met iets wat heet research.
  Vreemd genoeg was het geen zoektocht naar genezen, maar mijn dwingende vraag luidde "Wat is de oorzaak van ons steeds zieker worden".
  Zo belandde ik als vanzelf in de wereld van biologie en evolutieleer ... als nevenstudie.
  Daarnaast had ik grote moeite met wat wij noemen "geneesmiddelen", omdat zij in mijn ogen een replica waren van de wapen-industrie: het mutilerend mes of geweer, biologische en chemische wapens en radiotherapie cq. kernenergie.
  Zo ik beide vragen aan mijn meerderen uitte kreeg ik nihilistisch antwoorden en dit prikkelde mij nog meer om dieper te graven in de spelonken van ons zijn.
  Zo werd mijn nevenstudie sl vroeg gekleurd door een vreemde irritatie van mijn superieuren.Dit had als nadeel dat ik er niet echt bij hoorde, maar had als voordeel dat ik steeds meer tijd kreeg om verder te zoeken in de spelonken van ons "zijn".

  Om het verhaal niet al te lang te maken kreeg ik steeds enerzijds steeds meer belangstelling voor iets wat ik noem "het wonder-ensym hyaluronidase" dat de celvoeding reguleert en daarmee de mitose-snelheid van cellen en ten tweede voor de toen nog mogelijke oorzaak van ons ziek worden - iets dat in de vrije natuur een onbekende is - namelijk "het corpus callosum" en woordzuiver de verkalkte brug heet.
  Deze laatste -zeg ik nu - is de oorzaak van ons progressief ziek worden, maar daar wil niemand tot op de dag van vandaag ook maar iets van horen en zal derhalve hieromtrent niet uitwijden.
  Maar het niet patenteerbare enzym hyaluronidase wat vreemd genoeg wel als hyason op de markt verkrijgbaar is en niet of nauwelijks gebruikt wordt kunnen onvoorstelbaaar veel ziekten heel simpel genezen. Het is ook het enzym dat in zeer hoge concentratie in de placenta voor komt en voor de snelle groei van het embryo verantwoordelijk is, maar ook in hogere concentratie bij kaner een rol speelt en wat tevens voor wondgenezing .verantwoordelijk is
  De lijst is te lang om hier even neer te leggen, maar niemand lijkt hier echt belangstelling voor te hebben.
  Een beknopte CV over o.a. mijn publicaties staat op www.wetenschap-eindtijd.com

  wordt vervolgd...was iets te lang

  BeantwoordenVerwijderen
 11. vervolg Prof Miedema

  Nu moet U niet direct schrikken van de titel van deze website, maar -het zal tevens in mijn erflijn liggen - ging ik vanaf 1981 [gestuurd door een conflict met KNMG en de Staat ] een voor velen een heel andere kant op : namelijk de evolutie en kwam tot de schrikbarende .ontdekking dat wij aan het einde staan van het evolutie-proces.
  Het is niet alleen Bijbels vastgelegd, maar werd al in de oud Chinese tijd tot in de perfectie geweten en nagelaten als "Alle cycli voor Al wat Is zijn elkaars gelijke" en hier kennen wij nog slechts de acupunctuurleer van.

  Terugkomend op het wonderenzym hyaluronidase geeft U dit de mogelijkheid om - als U wilt - tientallen wetenschappelijke onderzoeken te doen, waarmee ik al net zo veel klinische experimenten deed met onvoorstelbaar succes Het maakt vaatchirurgie haast onnodig, lost alle postnatale problemen razend snel op en maakt orgaantransplantatie erg simpel , omdat het afstotingsreacties - het gevolg van oplossen van het interstitium als zijnde de bakermat van cel-afval - ermee weggespoeld kan worden.

  Mij maakt het helemaal niet uit of U dit alles serieus neemt of niet, maar het is wel de geneesKUNST die het mede door het grote financiële belang voor de farma-industrie en de Staatskas iets dergelijks liever niet naar buiten brengt.

  Mocht U hieromtrent meer van willen weten dan ben ik Uw dienaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kortgeleden kreeg ik van Raimond een mailtje met een link over de nieuwste ontwikkelingen rond hyaluronidase dat nu - zij het og experimenteel - wordt toegepast als therapie voor kanker.
  Ik vond het wel grappig, maar heb het hier niet vermeld.
  Maar het is nu ik het heb laten bezinken toch wel meer dan grappig om te zien dat Paracelsus al verkondigde dat men ziekte met ziekte moest behandelen.
  Hier een van vele linkjes en daarna mijn verdere commentaar.
  http://scholar.google.nl/scholar?q=hyaluronidase+cancer+treatment&hl=nl&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart&sa=X&ei=eyPNUuKzLefD0QXU9IGYDg&ved=0CDAQgQMwAA

  Ik heb hier al zo veel over geschreven dat iedereen die hier langer meekijkt weet dat bij kanker het hyaluronidase in die kankercellen hoger is en dat dit de wildgroei van cellen betekent.
  Het lijkt dus in eerste instantie waanzin om mensen met hyaluronidase-injecties te behandelen.
  Maar!!!!
  Als het lichaam de organen in balans zijn spreken we van een gezond lichaam.
  Als één van de organen explosief gaan groeien spreken we van kanker.
  De totale energie in ons lichaam is beperkt en genoeg om de lichaamsfuncties te verrichten.
  Als we nu hoge doses hyaluronidase in de bloedbaan spuiten [ in de placenta zitten alle hyaluronidases voor de organen ] komen de organen weer in balans.
  Dit is natuurlijk een theoretische bespiegeling, maar het blijkt toch te helpen.
  Maar ik vrees wel dat als we die injecties stoppen de oude onbalanzen weer terugkeren, want het is wel een weeffout via onze hersenen.

  Maar maakt het nog uit?
  Het is hooguit leuk in de Bijbelse voorzegging dat we aan het einde der dagen de waarheid zouden hervinden.
  Hoe moet ik het zeggen "Als het kalf verdronken is dempt men de put"?

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen