Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


dinsdag 4 juni 2013

Komt er een vervolg van Peter Stuivenberg’s Boogeyman?
Enkele dagen geleden kreeg ik een mailtje van de redactie van de Boogeyman over de hedendaagse “complotten” .
Het verbaasde me omdat ik rond 2009 - nadat ik van Nico “de Boogeyman”  had gekregen - email-contact had met Peter Stuivenberg, die toen als paria ergens in Afrika verbleef.
Zou hij nog leven?
Dus stuurde ik een mailtje naar de redactie en kreeg bericht dat het naar Peter Stuivenberg was doorgestuurd.
En tot mijn stomme verbazing kreeg ik gisteren het volgende bijzondere mailtje.
Hallo Siegfried,
Ik ga je links natrekken en wellicht en ik hoop van niet heb je gelijk. In het laatste geval well, hoe vertel je het nieuws aan een bevolking die niet is geinteresseerd?
Harteijke groeten,
Peter Stuivenberg.
Dus besloot ik hem iets uitvoeriger terug te mailen in de ijdele hoop dat we samen iets van het grootste complot allertijden naar buiten konden brengen.
Hier mijn schrijven.

Beste Peter,
Dank voor je reactie.
Ik weet niet zo goed hoe te beginnen.
Wij mailden elkaar rond 2009 .
Jij vertelde mij toen dat je door je boek De Boogeyman tot paria was veroordeeld als complot-denker.
Ik vertelde je hoe ik via de medische wereld en de Staat der Nederlanden paria was geworden en al in 1980 een publicatieverbod voor journalisten opgelegd kreeg na een lezing “Cancer, it’s like economy”.
Wat hebben wij gemeen?
Jij vond de leugen en bedrog in de WO II en ik in de oorlog tegen ziekte.
En vreemd genoeg zijn de wapenen die wij voor beide “vijanden” gebruiken identiek; te weten: het mutilerend mes en/of geweer, bacteriële  wapens, chemische wapens en radiotherapie en/of kernbommen.
Beide werden we paria en dat was ons beider drijfveer om dieper te graven naar “de leugen die ons regeert”.
Ik werd eind 80-er jaren via de AIVD steeds meer bedreigd en vluchtte rond die tijd het land uit en verschool me in de binnenlanden van Portugal om daar in alle rust te zoeken naar iets wat ik toen al zag als zijnde “onze zelfvernietiging”.
Dit onderzoek was rond 2006 afgerond en daar de verkankering van ons economisch systeem  toen al tekenen ging vertonen van een terminale fase keerde ik terug naar mijn geboorteland en wist toen al met zekerheid dat de WO III rond eind 2012 - op de overgang van het Vissentijdperk naar Waterman - zou uitbreken. [ zie o.a www.wetenschap-eindtijd.com ]
Het was tevens een uitdaging richting de Staat om alsnog via en tribunaal  het verhaal van “de leugen die regeert” naar buiten te brengen.
Natuurlijk - zeg ik nu -  gebeurde dit niet, want de waarheid achter dit verhaal was al zo’n 6000 jaar tot in de finesses bekend.
Het was en is nog steeds slechts bekend bij geheime genootschappen als o.a. “de vrijmetselaars”, de rozenkruisers” en kabbalisten, het Vaticaan en de eliten-wereld als zijnde “de Rockefeller/Rothschild/ Bilderberg alliancie”.
En deze eliten bespelen onze regeringen via “Orsal Wells  democratiën”.
Dit was het verhaaltje op  mijn blog dat ik jou via de redactie deed toekomen.
En het bijzondere is wel dat de tijd er rijp voor is en er met de dag steeds meer over naar buiten komt in vooral de alternatieve media.
Mijn simpele vraag richting jou is of jij  het als “wetenschaps-journalist” aandurft om dit via jouw systeem - eventueel met een interview -  de wereld in te gooien.
Ik snap dat dit op het eerste gezicht voor jou een totaal andere wereld lijkt, maar hierover kunnen wij - zo je wilt - nog dieper op ingaan.
Eventueel kunnen wij hierover telefonisch contact opnemen.  
In afwachting,
Siegfried Bok.

16 opmerkingen:

 1. Ach...
  Het gaat zo snel momenteel dat ik het wereldnieuws nauwelijks nog kan volgen.
  Naar aanleiding van dit laatste verhaal waar ik contact probeer te leggen met Peter Stuivenberg zag ik op Xandernieuws dat onze minister van economische zaken als ingewijde bij Bilderberg ook slaaf is geworden van de systeemdictatuur.
  zie; http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/06/Agenda-Bilderberg-2013-Midden-Oosten-EU-nationalisme-en-transhumanisme
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen Siegfried,

  Na een paar dagen buiten te hebben gewerkt weer in ‘mn hok’.
  Volgde het blog natuurlijk wel maar heb even wat meer afstand genomen en dat is nodig om me nog even bij ‘de les’ te houden.
  Handen vol om nog wat brood op de plank te krijgen ondertussen kijkend naar hoe alles nu echt in 'de puzzel' lijkt te passen.
  Wat ik al vaker met je bespreek en besproken heb is dat ik zo bezig ben met zien hoe ik konkel in bijna alles wat ik doe of zeg dat er weinig levendigheid meer in zit/ zat (ha ha ).
  Als ik nu lees hoe je Peter Stuyvenberg aangeschreven hebt snap ik jouw wel (heb het boek ook gelezen) maar ik zie tegelijkertijd eigenlijk niet wat dit nog gaat ‘toevoegen’ aan onze uitgestippelde levensloop en sterker nog er hierdoor een soort van boosheid opkomen kan bij meerderen, simpelweg omdat de meesten niet zijn ingelezen in het hele verhaal…en dat ook absoluut niet van plan zijn…...en onbekend maakt onbemind voor het EGO waardoor we de beweging alleen maar 'op kracht'lijken te gaan versnellen.
  Het energetisch doel van het hele verhaal blijf ik onvoorstelbaar ‘mooi’ en duidelijk vinden maar of ‘de rest’ dat ook zo vindt waag ik te betwijfelen zoals ik al zei.
  Kortom even afstand van mijn kant…maar als ik iets heb(ha ha ) bel ik of vertel wat op het blog
  fons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha Fons,
  Natuurlijk weet ik wel wat jouw en voor velen een probleem is en als ik dit simpel mag vertalen is dat "je succes in deze wereld" en zeker, omdat je met je eigen toko echt "status" hebt gemaakt.
  Het was zowel geestelijke als materiele rijkdom, die je Ego lange tijd gestreeld heeft en nu zo abrupt is omgekeerd.
  Feitelijk is dit bij Peter Stuivenberg ook het geval, die door zijn boek "als zijnde een keiharde complot-theorie" met 1001 feiten waar niemand omheen kan ook het geval.
  Maar daarin was zijn korte reactie wel zeer opvallend.
  Natuurlijk heeft dit in het hele verhaal "geen toegevoegde waarde" , maar als we "oprecht naar onszelf kijken" spelen we toch iedere dag wel é'n of ander complotje met onze buitenwereld?
  En des te hogere bomen, des te groter het complot en het aantal complotten.
  En... des te benauwender het wordt, des te groter wordt "de leugen die ons allen regeert".
  Dat is onze geveinsde hoogmoed voor de val.
  En waarom zijn we zo "verzot" op complot-theorieën , omdat we zo graag van ons af zien.

  En...
  Je denkt toch zeker niet dat ik denk dat Peter Stuivenberg zijn status als complot-researcher opgeeft voor dit allergrootste complot in de geschiedenis van de mensheid?
  Maar ik denk wel dat hij anders zal gaan kijken naar dit "geniale complot".
  Daar ligt ook het probleem of de genialiteit dat men pas echt wil horen wat er aan de hand is als de eerste atoombom ons gaat bedreigen en/of er hier anarchie uitbreekt.
  Maar...
  "Nooit geschoten is altijd mis" en nu het steeds duidelijker wordt hoe wij "van hoger hand" al duizenden jaren gestuurd zijn om de "verkeerde kant" op te kijken voor kosmisch welzijn, blijf ik zolang ik adem haal hiermee doorgaan.
  Het heet ook zo leuk "Een leugentje om bestwil".
  Die monniken van weleer waren nog niet zo stom!!! haha!!!

  Ik wens je voor even een "fijn verstoppertje" spelen.

  S.  BeantwoordenVerwijderen
 4. En het laatste nieuws...
  Peter Stuivenberg heeft me een zeer positieve mail gestuurd en mij gevraagd voor de nieuwsbrief van "De Boogeyman" een kort verhaaltje te schrijven.
  Natuurlijk kan ik daarin niet dieper ingaan op "de zin van het leven voor kosmisch welzijn", want het leek me genoeg om het verhaal over de leugen van het geloof in hogere machten die aan de touwtjes trekken { God en Allah } als grootste leugen van de mensheid te vertellen .
  We shall see of er een vervolg op komt.
  Misschien wordt dit nog het interview dat ik voor ogen had bij Willem de Ridder en wat falikant mis ging, omdat hij als "sprookjesverteller" furore heeft gemaakt.
  Ik heb het in ieder geval voorgelegd aan de groep.
  En wat dat betreft had ik het fout dat dit met Peter Stuivenberg ook zo'n weg zou gaan.

  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeiemorgen Siegfried,

  Weten doe ik het niet maar ik heb zo'n gevoel -door wat ik van hem heb gelezen- dat je bij Stuivenberg wel de mogelijkheid krijgt om te vertellen over de zin voor kosmisch welzijn.
  Maar misschien is dat alleen voor hemzelf...

  Maar oké, succes met het verhaaltje.

  Pascal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha Pascal,
  Ik schrijf voor een publiek dat smult van "complot-denken" en dus hield ik het allereerst maar zeer oppervlakkig.
  Daarnaast moest ik ook al vertellen wat mijn relatie met Peter was.
  Heb goedkeuring gehad van Fons... hahaha en heb het dus al opgestuurd.

  Zo te merken vertoeft hij ook nog op een "geheim" adres, want alle mail gaat via de redactie.
  Als dit waar is ben ik er nog genadeloos goed afgekomen met mijn gek verklaring hetgeen mij vrijheid gaf tot aan het einde mijner dagen.

  Ik had in mijn eerste mail al het verhaal achter Willem de Ridder als link bijgestuurd en natuurlijk de website zelf.
  Dat moet voor eerst genoeg "redactie-voer" zijn....dacht ik.

  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via Fons kreeg ik een filmpje over "the American Dream" to control the world with petrodollars op de Boogeyman site.
  http://www.theboogeyman.eu/video-selectie-january-2012/?catid=january-2013&sort=latest&slg=the-road-to-worldwar-3
  Dit was o.a. de achterliggende oorzaak van de inval in Irak.
  Het is daarom zo interessant voor mij, omdat ik daar - het was het zoveelste toeval dat mij toeviel - direct mee geconfronteerd werd op een bizarre manier.

  Ik had mijn huis in Portugal te koop en Jenze - de filmmaker van "de mongool mens" - had foto's gemaakt en o.a op een Engelse huizenmarkt-site gezet.
  Op een dag kreeg ik een Engelse mail van iemand die mijn huis wilde kopen voor ongeveer 5 keer de prijs die ik vroeg.
  Oh... Ik zal het nooit vergeten.
  Natuurlijk zat daar iets absurds achter dat rook naar corruptie op grote schaal.
  Uiteindelijk na veel door mij "uitgelokte" email-wisselingen bleek het te gaan over het smokkelen van "petro-dollars" uit Irak via de Bank in Londen door een Amerikaanse majoor.
  De deal was simpel. Ik moest een bankrekening openen in Londen en daar zou 10 keer het geboden bedrag op worden gestort: geld dat met hulp van "het Rode Kruis" uit Irak werd gesmokkeld, waarvan ik - met contract - 1/10-de zou ontvangen op mijn persoonlijke bankrekening.
  Toen alles - voor die majoor - rond leek , bedankte ik hem voor het bod en distancieerde me van hem.
  Daarop kreeg ik een mail, dat "als ik hierover met anderen zou praten, hij me zou vinden".
  Ik weet nog dat Maria al vroeg doodsbang was voor mijn spel en toen die mail kwam helemaal.
  Toen ik hem mailde dat ik alles al doorgsluisd had naar vrienden, was het spel over en wist toen meer dan menigeen zou vermoeden.

  Is dit toeval dat mij toeviel... zoals zo veel gebeurtenissen?
  Ik zal het Peter doormailen.
  S.


  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Nederland...wakker ?

  Enigszins verbaasd volg ik nu de discussie in het nieuws over de 'privacy' van onze 'Digi-Taal'.
  Bijna ieder lijkt (nu pas) wakker te worden geschud en heeft zich blijkbaar nooit zorgen gemaakt over onze 'kwetsbaarheid' binnen het 'world wide web'.
  Of het nu gaat om om telebankieren,energievoorziening,verkeersregulering,communicatie enz enz.
  Alles loopt via dit supersnelle communicatienet waardoor het lijkt alsof we collectief aan een infuus liggen wat ons leven rekt.
  Trekken we het eruit valt (zeker in dit deel van de wereld) alles stil en ontstaat Chaos.
  De macht voor zover we die al dachten te hebben kan met één stekkerbeweging uit handen worden genomen dus.
  Dat in zo een gecontroleerd systeem nog sprake zou zijn van enige vorm van privacy berust uiteraard op een illusie...maar we ontdekken de nadelen altijd pas nadat de voordelen ons behoeftig hebben gemaakt ha ha .

  Overigens hier een link naar een film die vorig jaar 25 okt 2012 is gepubliciteerd en waarin wel degelijk al op dit 'nadeel' van de beperkte privacy werd gewezen .....dus we kunnen eigenlijk niet zeggen dat we het niet 'gewusst haben'.

  http://panopticondefilm.nl/

  Voor mij wordt het alleen maar steeds duidelijker dat alles precies gaat zoals bedoeld en lang geleden al voorzichtig aan ons is gemeld door oa Orson Welles en diverse films als bv 'The Net'.

  Overigens verbaasde ik mij al over het lef van de strijders en verzetstrijders in de beelden van 'de slag om Syrie'....
  om tijdens de gevechten mobiel te bellen.... Zouden ze daar elkaar niet afluisteren...?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Even verbeteren...Het is niet Orson Welles....maar George Orwell die in 1984 het boek Big Brother schreef....dat krijg je met na-apen..!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goeiemorgen Fons,
  Leuk dat je je niet verbergt op deze "klokkenluiders-site".
  Dat deze site nog in de lucht is, is al bijzonder genoeg.
  Ach...
  Kijkend naar mijn leven - waar ik vlak voor mijn "verdwijnen" naar de binnenlanden van Portugal - werd ik destijds na mijn lezing "Cancer, it's like economy" al afgeluisterd via de telefoon.
  Dat stond destijds nog in de kinderschoenen en je kon dat horen , omdat er toen een klikje afging als je de telefoon opnam.
  Lachen is het wel en ik zei altijd met een lach tegen de mens die mij belde dat hij moest beseffen wat hij/zij zei, omdat het gesprek werd afgeluisterd.
  Daarnaast stond er regelmatig een AIVD-er aan de overkant van de straat om mijn levenswandel na te trekken.
  Ik was toen dus al "paria" van het systeem en ook in Portugal ging dit spelletje door.
  En ik maar denken dat ze mij eindelijk hadden losgelaten in het vermeende denken dat ik daar in de "Portugese bush" ongevaarlijk was.

  Maar wees een eerlijk.
  Hoe vaak per dat hanteer jij niet het leugentje om eigen bestwil?
  Ik zal het je nog sterker vertellen.
  Is iedere mening over goed en kwaad geen leugen voor eigen bestwil?
  Wat ik hiermee wil zeggen is dat iedereen zijn/haar complot heeft om te overleven en dit geldt in het klein en in het groot.

  Goed!
  We zitten nu op deze klokkenluiders-site met het verhaal van de klokkenluider Peter Stuivenberg.
  Toen hij me vroeg om een verhaaltje te schrijven voor zijn klokkenluiders-site vroeg hij me ook om mijn data-base over al mijn volgelingen op deze site door te sturen, omdat dit zo belangrijk was voor mijn werk en de zijne.
  My God!!!
  Wat klonk dat nobel, maar ik moest hem wel vertellen dat ik die niet had!!!
  Nadat ik hem het verhaaltje opstuurde over de grootste leugen allertijden "het geloof", werd het stil.
  Oorzaak?!?
  Is er iemand op deze site, die zich belazerd voelt door de brainwash van het geloof?
  Het zegt toch niemand wat, want anders waren er zeker reacties op gekomen?
  Zelfs toen ik hem het floddertje over mijn ervaring t.a.v. de petrodollars als toegift opstuurde hoorde ik niets meer van hem, terwijl ik eerst na iedere mail een dag later antwoord kreeg.

  Tenslotte je verbazing over het lef van de verzetsstrijders in Syrië.
  Mag ik hierover zeggen "twee geloven op een kussen, daar zit de duivel tussen".
  In de Islamitische wereld vecht men zich dood voor het goede doel voor Mohamed en/of Allah.
  Dit was toch het Rammen tijdperk?
  Het maakt m.i. dat het die mensen geen donder uitmaakt of ze ervoor zullen sterven en afluisteren al helemaal niet.
  Daarna leefden we als Westerlingen in het Vissen-tijdperk met het "gekruisigde mensdom" die als symbool het yin/yang beeld als nalatenschap kent.
  Het absolute summum van goed/kwaad denken en/of puur individualisme.
  Het "Ikke ikke en de rest kan stikke" is hierin onze bakermat.
  En het geloof in de goedheid van God , maakt nu dat we ons echt "God van ons eigen Universum voelen.
  Ik vind het al verdomd knap dat we die mijlpaal hebben bereikt met iets wat we lachwekkend nog samenleving noemen.
  Hoe dat kan...
  Lees het verhaaltje in "Mijn moeder noemt me duivel" over volkspropaganda en de reclame-industrie" en besef hoe manipuleerbaar en feitelijk uitgeleefd zijn.
  En als je het aan mensen vertelt hoor je slechts "Daar trek ik mij niets van aan".

  Laat mij stoppen, want ik ben al doodmoe van alles wat me dagelijks passeert.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aangezien ik nu al een week niets meer hoorde van Peter Stuivenberg, suurde ik hem nog maar eens een mailtje.
  Ik heb de idee dat hij -als zo velen -absoluut geen weet hebben hoe het geloof mensen totaal heeft gebrainwashd.
  En waarschijnlijk geldt dit ook voor Peter, die verdomd graag gerehabiliteerd wordt voor zijn ontrafelingen.
  Hier de mail...
  S.

  Beste Peter,
  Het verbaast me enigszins dat je niet direct - zoals eerder - reageert op mij krabbeltje over "de grootste leugen allertijdem".
  Ach, mij maakt het geen donder uit in het weten dat alles leugen en bedrog is en de zwaarte hang af van de status en/of macht in de wereld.
  Daarin vind ik het ook fantastisch leuk om te zien hoe mondjesmaat steeds meer naar buiten komt.
  Je denkt toch niet dat dat Amerikaanse broekie zonder checken zo maar achter die computer werd gezet en zich rot schrikkend het had doorgesluisd naar The Guardian.
  Dit is doorgestoken kaart en de verontwaardiging en boosheid van de Amerikanen is daarin louter een spel in mijn ogen.
  Op veler terrein wordt dit spel nu zo gespeeld en dan noem ik alleen al "het belasting-paradijs Nederland" dat de staatskas toch enkele miljoenen oplevert.
  Jij was met je boek De boogeyman gewoon iets te vroeg, zoals ik te vroeg was met de leugen t.a.v. de farmaceutische wereld.
  Zo simpel zie ik het.
  Als je over die grootse leugen van het geloof meer wilt weten is een prachtige site "Xander-nieuws" .
  Het is een blijft wel een zwaar Christelijke site en de jongen ook, maar hij is wel echt een speurneus en wordt niet op de vingers getikt.
  Ik weet of denk te weten dat je niets met de bijbel hebt, maar stukje bij beetje komt uit dat alles wat ons einde tekent al zo'n 6000 jaar tot in de finesses in kaart is gebracht via de toenmalige kennis van astronomie, waaruit later de astrologie voortkwam.

  Maar goed.
  Ik zou het leuk vinden als je me eerlijk en oprecht zegt wat je van mijn verhaal vindt of gelooft en daaruit je conclusies trekt of we hiermee verder gaan of niet.
  Je snapt misschien dat het mij geen donder uitmaakt, want veranderen kunnen wij de toekomst toch niet en zo weet ik ook dat alle leugen of "leugentje om bestwil" voor het einde der dagen zal worden opgebiecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste allemaal,
  Het sprookje Peter Stuivenberg is gisterenavond als een "Peter Stuyvesant sigaret" opgebrand.
  Dit hoofdstuk kunnen we dus afsluiten.
  ik kreeg een lange mail waarin duidelijk werd dat hij na "zijn Boogeyman" uit zijn journalistieke wereldje was gezet en verder niets.
  Hij zoekt slechts mensen die - net als hij - zich inzetten voor een betere wereld: een wereldverbeteraar dus.
  Mij vond hij een "hearsayer".
  Heeft iemand daar wel eens van gehoord?
  Gelukkig gaf hij er uitleg bij voor deze "stomme idioot" en dat is iemand die kakelt over dingen die hij heeft van horen zeggen zonder enige referenties, die natrekbaar zijn.
  Isn't it wonderfull?
  Maar desondanks eindigde hij dat hij mij een bijzonder mens vond en mij graag wilde helpen met redigeren van een eventueel artikel.
  Kan het schizofrener?
  En met mijn nonsens over astronomie en astrologie kon hij echt helemaal niets evenals met het geloof.
  Wauw.

  Is het niet een grappig toeval wat mij toeviel nu we hier zo aan het bakkelijen [weet niet of ik dat goed schrijf ] dat wij nog slechts kunnen leven met dagelijks tientalle leugentjes om bestwil om ons staande te houden?
  Ik wens jullie een "fijn weekend" in deze tijdfase van "De ondergaande zon", die via "falls flag" uit het land van de ondergaande zon zal komen.
  Ik zie u wel op het vliegfeest op Volkel, waar niet gerookt mag worden vanwege het ontploffingsgevaar van de kernbommen aldaar.

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha Siegfried,

  Wat een giller!.. het is ook één pot nat. Achja.. c'est la vie encore une fois! Ik ga twee weken mezelf als een God in Frankrijk gedragen...
  I will see you later alligator.

  Pascal.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Pascal,
  Wat ben je toch een onvoorstelbare "klootzak'.
  Probeer ik via "beter weters" een dialoog op gang te brengen en dan krijg ik van jou zo'n reactie?!
  En over je perfect Frans kan ik je zeggen dat het Franse spreekwoord is "Cést la vie sans roses".
  Ik wens je een gezegende vakantie toe, want dat heb is wel verdiend ...
  Of zie in dat verkeerd?

  The alligator.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. haha, ik krijg er onderhand wel een hangzak van.. Heb ik bijna 2 jaar op boogieman gewacht.. wordt het uiteindelijk na geleverd als een dief in de nacht.. ( netjes betaald uiteraard ) ben er nog niet in begonnen ( geef t eerlijk toe ) blijkt die Peter Sigaret een loser te zijn..

  Ik ben overigens wel verbaasd dat het in onze BeNeDeluxe nog zo rustig is. Na de paus wissel dacht ik dat de stront binnen een half jaar door de ventilator zou komen..

  Misschien is het stilte stiller stilst voor de storm..

  Ik vraag me af wat ons te wachten staat, xander nieuws geeft inderdaad opmerkelijk heftig nieuws weer..toch valt het redelijk mee op straat hiero.. maar laat ik eens een vraag stellen: Wat is wijsheid? Kan ik de wereld om me heen veranderen? mijn eigen universum wel.. daar ben ik het 100% mee eens.. maar wat voor actie moet er komen om een meer dan een vlo in de pels te zijn van de systeemmakers elite whatever?

  ik ben het een beetje beu om mezelf boos te maken.ik wil ook niet verzuipen in drank of drugs.. maar ik kan het ook niet los laten om relaxed te gaan leven en alles maar te negeren..

  Echter het gras voor de voeten maaien en wachten tot de bom valt is ook niet echt hoe ik door wil gaan.. ben hier nu ook al een jaar of 6 aan t meelezen en surf me van tijd tot tijd tureluurs maar erken dat de moedeloosheid die jij Siegfried regelmatig hebt laten merken mij nu ook steeds meer toevalt, ( ben ik slechts een gluurder )

  Groet Frans

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beste Frans,
  Allereerst dank at je de moed hebt opgevat om hier te reageren.

  Laat mij beginnen met "de boogeyman".
  Ik kreeg het zo'n 3 jaar geleden van een goeie vriend,die al heel lang mijn websites las en mij zelfs in Portugal opzocht.
  Hij is van het strijdtoneel verdwenen, omdat zijn vrouw het verhaal niet aan kon en hij dus moest kiezen tussen mij of haar.
  Op zich natuurlijk al triest.
  Peter Stuivenberg is niet zo zeer een looser en heeft onvoorstelbaar veel "leugens en bedrog" van de Amerikanen ten tijde van WO II boven water gehaald.
  Maar het is nauwelijks een leesbaar boek door die duizenden "fact's".

  Dan je verbazing over de nog zo rustige "BeNeDeluxe".
  Dat is niet zo vreemd , want de "rijkDOM" heeft ons allen tot grote hoogmoed doen verheffen.
  Nederland is zowiezo al een behoorlijk arrogant "hoogmoed-land" die zich overal opwerpt met zgn. vredesmissies, die in feite ondermijningen zijn van anders denkende regiemen en... misschien wel de grootste vriend van "Amen Rika". Daar liggen toch ook vele van onze rooths?
  En met al die missies wordt verdomd veel geld verdiend.
  Don't forget that!

  Ik moet je zeggen dat ik de site van Xander-nieuws echt heel bijzonder vind, maar als ik dan kijk naar de reacties is het wel te zien hoe simpel of "zalig van geest" [het goed/kwaad denken ] men beleeft.

  Ken je de gezegde "Zij die oordelen zullen veroordeeld worden"?
  Dat is in feite de hele waarheid van wat de mens als ängsthaas" is.
  Dat is in feite waarom ik absoluut niet met zo iemand als Stuivenberg kan meedoen, want hij is een 'agressieve / fanatieke' wereldverbeteraar.
  En daarvan zegt het spreekwoord "Verbeter de wereld en begin bij jezelf", want iedereen is daarin van hetzelfde hout gesneden.
  En ik geef volmondig toe dat "als ik niet het wapen van leugen en bedrog had gehanteerd nadat het ministerie van gezondheid vertelde mij achter de tralies te willen zetten, ik al lang van de honger was omgekomen'.

  Over je vraag wat ons te wachten staat lijkt me één ding duidelijk.
  De islamitische wereld, die nu al overal in het Westen geinfiltreerd is en door het geloof gebrainwasht een keiharde vechtersmentaliteit heeft [ in tegenstelling tot "god is liefde" Westerlingen laat de nabije toekomst zich wel raden.

  Wat is boosheid meer dan onmacht?
  En helpt het?
  Het mergelt alleen je eigen energie uit.
  Maar onze innerlijke onevenwichtigheid [ dat is de bakermat van ziekte] kan nu eenmaal niet "navlstaren" en/of echt relaxen.

  En dan je laatste stukje.
  Misschien is dát wel wat ik de afgelopen jaren probeerde om duidelijk te maken met o.a. het blogje en mij helaas nog meer "isoleerde' dan ik al was.
  Kort door de bocht is er misschien maar ëén mens die een totale metamorfose heeft ondergaan [ik moet eerlijk bekennen na een enorme knal met mij, die hem bijna tot zelfmoord bracht] en dat is Pascal "the alligator" die de rust in zichzelf en daarmee in zijn gezinnetje heeft gevonden.
  Als hij niet net op vakantie was gegaan, had ik hem gevraagd zijn ervaringen met "alligator Bok" hier neer te leggen.

  Laat me eindigen met mijn dankbaarheid uit te spreken dat je de moed opvatte om van reagluurder reageerder te veranderen.
  Is het de tijdgeest van verandering nu ik net bezig was om met mijn verhaaltjes hier te stoppen?
  jelest het vandaag of morgen.

  Siegfried.


  BeantwoordenVerwijderen