Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


zaterdag 11 februari 2012

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.
Men kent de Oude Oosterse Wijsheid wel die ons als sprookje naliet “Spreken is zilver en zwijgen is goud”.
Wat dat betreft had ik na 67 jaar tranendal toch iets wijzer moeten worden en zeker nu het duidelijk wordt dat wij gezellig met z’n allen - gebrainwashd door volkspropaganda en de reclame-industrie - nog slechts één richting kunnen opkijken en waar zij die dwars liggen worden genicht alsof zij niet “norm-aal” zijn.
En zij - die deze website hebben “opgegeten” en het daarmee tot eigen”dom” hebben gemaakt en ook nog durven te zeggen er blij mee te  zijn zwijgen als het graf , omdat ...
Omdat wat?
Omdat “het is wat het is” en de oeroude Wijsheid uit lang vervlogen dagen zich zo ijzig precies lijkt te voltrekken?
Is dát de individuele waarheid of is het misschien dat U merkt - net las ik - dat men dan in de wereld van “IJsolatie” terecht komt?
Het antwoord hierop zal ik niet geven, maar als geen ander weet ik hoe “IJsolatie” voelt.
Ik voel mij dan ook volledig paria in deze dolgedraaide wereld.
Het voordeel daarvan is wel dat ik de dood al zo lang in de ogen heb gekeken dat het hier zijn of in het hemelrijk der hemelen voor mij één en dezelfde hel is.
Maar - vriend en vijand - kent U de gezegde “Wie zwijgt stemt toe”?

Vanmorgen vermeldde de krant dat de Arabische Liga opnieuw naar de Verenigde Naties zal stappen om een vredesvoorstel te construeren om het toenemend geweld in Syrié op last van die VN moet stoppen om meer “onnodig bloedvergieten” te voorkomen.
De verklaring moet zo dubbelzinnig worden opgesteld dat ook China en Rusland dit manifest kunnen ondertekenen: manipulatie dus.
En waarom de Arabische Liga?
Hebben zij niet net de Arabische Lente mogen beleven, waarvan iedereen inmiddels weet dat dit vuurtje door Amerika is aangestoken, omdat zij als vasallen te veel hun eigen koers gingen varen.
De infrastructuur in die wereld is inmiddels zo kapot gemaakt dat alleen Amerikaanse dollars het normale leven weer op de rails kunnen zetten.
Die understatement behoef ik naar ik aanneem die verder uit te leggen.
Zoals ik hier op het blogje vermeldde had ik kortgeleden een email-wisseling met een Rusland-journalist van de NRC, die bij hoog en laag beweerde dat in Nederland absolute persvrijheid is.
Isn’t it unbelievable in een tijd als deze dat overal de leugen boven tafel komt?
Natuurlijk ging hij door met zijn NRC-missie en het volgende artikel heette “Wijsheid”.
[ http://weblogs.nrc.nl/moskou/2012/02/09/wijsheid/ ]
En natuurlijk ging mijn prikactie door, al moest ik mijn woorden wat beter kiezen.
En tot mijn verbazing ...
Hier het spel wat ik nu al jaren speel.

Niemand kan echt in de achterkamer van de politiek kijken.
Alleen maar vermoeden hoe geopolitieke ontwikkelingen zich ontwikkelen door een spel van oorzaak en gevolg.
Dit is nu meer dan duidelijk naar aanleiding van de ontwikkelingen in Iran en Syrië.
Als ik dan de Bijbel ernaast leg is het voor mij onvoorstelbaar hoe met name in Openbaringen die groeiende spanningen tussen Oost en West nu echt uit de hand dreigen te lopen.
Zelfs over het lot van Europa werden daar nu blijkt keiharde waarheden over verhaald.
Was dat Wijsheid met een hoofdletter?
Daarmee is de titel van dit kleinood wel heel bizar en had beter kunnen luiden “A wishfull thought” en/of De wens is de vader van de geachte.
Over de politiek “achter de schermen” van de grote wereldleiders mag dan door de media niet gesproken worden, maar op het vrije internet komt daar steeds meer over naar buiten.
Rusland en China hebben – vergeleken met het Westen – wel al een veel langere staat van dienst achter zich liggen en spelen het spel met veel meer ervaring dan Amerika of Europa.
Goed…
In Rusland en China heerst in onze ogen een dictatuur, terwijl wij hier te maken hebben met een schijndemocratie of demoncratie.
We mogen kakelen als kippen zonder kop zolang het voor het “landsbelang” niet gevaarlijk wordt.
Ik heb dit als wetenschapper zelf mogen ervaren en werd “bekroond” met een journalistiek verbod om over mij te schrijven.
Zelfs kapot schrijven mocht niet!!!
Nu mijn onderzoek van 30 jaar geleden aan het uitkomen is [ging over de verkankering van de wereldeconomie] is het helemaal “not done” om de situatie realistisch onder te zien.
Dan nog maar liever een wereldoorlog schijnt men te denken in Den Haag.

Onderwijl voedt de Belgische hoofdredacteur van de NRC [ Vandermeersch ] zijn vasallen in Rusland met aangrijpende beelden uit Syrië , waar iedereen van bibbert en daarmee de “huilbabies” van onze “verzorgingsstaat” netjes één kant laat opkijken: de kant van “Liefde overwint alles”. [haha ...wat is onze taal toch rijk].
Hij kent mij inmiddels ook al en heeft mij al lang uit zijn woordenboek geschrapt.
Maar van thuis uit - met adelijke uitspraken opgevoed - volgde ik één van die wijsheden over opvoeden “frapperz toujours” en dus vindt ik het slechts leuk om rustig door te gaan met het spel der vergissingen, omdat ik weet dat hij de inzendingen netjes schift om ... “zijn baan te mogen houden als “Hoofdredacteur van Neerlands meest rerenomeerde krant” ,die hem regelmatig doet verschijnen bij “De wereld draait dol”.
En dus...

De Westerse propagandamachine draait op volle toeren om algemene haat te zaaien richting het Oostblok. En als één van de trouwste vasallen van Amerika is Nederland daar een voorloper in: likken naar de grote baas!!!
De NRC -ooit zo'n oerdegelijke krant - heeft zelfs vaste 2 Rusland-correspondenten die wekelijks een column schrijven over die vreselijke dictatuur.
Het begon allemaal met de zogenaamde Arabische Lente , die met uiterste precisie door Amerika gepland werd omdat die vasallen iets te stevig in het zadel zaten en hun eigen koers te veel voeren.
En nu is dit Syrie, die te veel naar Rusland en China lonkt.
Iedereen weet inmiddels wel dat de rebellen daar met wapens gefourageerd worden door het Westen.
Wat is de onderliggende oorzaak: de economische malaise.
En waar leidt dit toe: oorlog tussen Oost en West.
En wie zijn de hoofdschuldigen?
Mijns inziens zijn dit de media, want voor oorlogje voeren heb je mensen nodig die achter éénzelfde ideaal staan : demoncratie!!!
"De geschiedenis herhaalt zich tot aan het einde der dagen."staat er in de Bijbel beschreven, maar dat boek wordt gezien als een sprookjesboek voor volwassenen.
Honderden - misschien wel duizenden sprookjes - verhalen de geschiedenis over ons lot, maar die sprookjes lezen wij voor aan onze kinderen zonder te weten waar de bron van deze kennis ligt.
De bron lag primair bij de Maya's en secundair bij de Chinezen.
Dit was mijn studie van ongeveer 30 jaar.
Het kostte mij bijna mijn kop, maar werd Staatskundig beslecht met een publicatieverbod voor journalisten.
Niemand wil het geloven, want we hebben toch vrijheid van meningsuiting?
Dit is wel de grootste joke en zelfs journalisten geloven daarin.
Het enige vrije medium liet mij erover vertellen [www.wetenschap-eindtijd.com ], maar de journalistieke wereld kreeg zelfs niet de kans om mij af te maken.
En het klootjesvolk ...
Worden wij niet aan alle kanten gebrainwashd alsof wij kinderen zijn?
Lang leve de democratie!!!

Sorry mensen...
Ik begrijp heel goed dat U niet kan meedoen met het spel dat ik speel, maar voor mij staat vast dat de waarheid van dit bijzondere verhaal alleen in de wereld kan komen door spelen met de vijand die overal om mij heen op de loer ligt.
Dat ik dit waarschijnlijk niet mee zal maken is voor mij totaal onbelangrijk en ik weet dat ik mij  - hoe raar het ook klinkt - schuldig zal voelen richting mijn medemens als ik dit niet zou doen.
Ik kreeg het immers niet voor mijzelf!!! hoor ik een stem diep van binnen zeggen als ik er weer eens de brui aan wil geven.

Ik wens ieder een fijn ijsvrij weekend en weet dat “De tijd heelt alle wonden”.

4 opmerkingen:

 1. En dan lees ik vandaag op Xandernieuws...
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=653082&r=1&tbl_archief=&

  Is het niet onvoorstelbaar hoe enthousiast wij bezig blijven in ons kikkerlandje de Holle Land?

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha mensen...
  Al is de leugen nog zo snel de waarheid omtrent Bilderberg en Goldman Sachs achterhaalt hem wel.
  Hebben jullie het nieuws gezien over Prins Friso, die onder een lawine in Lech is gekomen ...
  Natuurlijk gun ik dat niemand, maar...
  Alsof het normaal was na de recente TV-uitzending rond Goldman Sachs werd er tussen neus en lippen effe bij vermeldt dat hij bij Goldman Sachs werkt.
  Bizar is het wel.

  En misschien wel nog bizarder is, dat Friso - die nu in coma ligt - behandeld zou kunnen worden door het levenselicter hyaluronidase waarvoor ik destijds door de RijksUniversumtijd in Groningen all places het lintje van geschiftheid opgespeld heb gekregen.
  Hahaha... ik ben wel zo ijdel dat ik als zwaar koningsgezinde met het koningshuis wel het allerbeste voor heb en zal er speciaal voor hen het linkje van de publicatie erbij voegen van deze research.
  -The influences of hyaluronidase on traumatic cerebral edema.
  Anaesthesist 1980; 29, 245-248.

  Ach... gelukkig houd ik niet van lintjes.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van Maria,

  Prins Friso.... dat is ook even schrikken. Hij heeft zijn naam niet mee of het lot haalt hier een levensgrap met hem uit.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En zo stond er vandaag van de heer Krielaars op de NRC weer een artikel over de verharding van de dictatuur in Rusland [ http://weblogs.nrc.nl/moskou/2012/02/18/4222/ ]
  En ...Natuurlijk kon ik het weer niet laten om met "frapper toujours" iets wat in de Westerse media niet verteld mag worden toch het daglicht te laten zien, aangezien...
  "Aan het einde der dagen zullen wij de waarheid hervinden en het zal rauw op onze magen liggen".
  Dus...

  Geachte heer Krielaars,
  Ik kan er niet omheen om te zeggen dat het weer een duidelijk verhaal is, maar als ik de geopolitieke situatie in de wereld bezie is het niet verwonderlijk dat ook Rusland verharding in zijn "schijndemocratie" opzoekt.
  Ik schrijf dit tussen haakjes, want iedereen weet tegenwoordig wel dat de Amerikaanse politiek met zijn twee partijenstelsel achter de schermen wordt gespeeld door de Rockefeller/Rothschild/Bilderberg alliantie.
  Ik begreep - na een artikel in de NRC - dat U geschiedenis hebt gestudeerd en zo hebt U zich ongetwijfeld meer in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog verdiept dan menigeen.
  Ik wil niet zeggen dat wij zonder hulp van Rusland de strijd tegen Hitler hadden kunnen winnen, maar hoe wij Westerlingen na de oorlog met Rusland zijn omgegaan is toch wel uiterst bizar.
  Dat dit - zeker bij de leiders - tot kwaad bloed heeft geleid en nog steeds in de herinnering leeft, is iets wat heet erflast.
  En als wij dieper graven in de spelonken van de politiek is nu ook wel duidelijk geworden dat Hitler als pion van Amerika naar voren werd geschoven in een Europa dat toen in een enorme crisis verkeerde.
  Dáár wordt in de meanstream media - als pure vasallen van Amerika - nooit over gesproken. Zo'n jaar of twee geleden had ik contact met Peter Stuyvenberg, die met zijn boek De Boogeyman de wereld op zijn kop zette en sindsdien voor zijn leven vreesde.
  Zo zit de wereld er achter de schermen uit.
  De democratie en/of het meerpartijenstelsel werd na de oorlog -voor het volk - zogenaamd ingevoerd om kans op opkomst van dictators tot het minimum te beperken.
  Ik schrijf zogenaamd, omdat dit paste in de Amerikaanse politiek van "verdeel en heers" en/of verdeeldheid zaaien onder een volk.
  Hoe dit in Nederland - maar ook elders - heeft gewerkt moge duidelijk zijn. Het is als de gezegde "Zo veel hoofden zo veel zinnen".
  Dit spel speelt Amerika nog steeds.
  Ik zal hier niet dieper op ingaan, maar mede door de wereldwijde economische crisis zijn de kaarten voor een oorlog al zodanig geschud dat iedereen zijn hart vasthoudt voor de dag van morgen.
  Misschien komt er nog een dag dat ik hier dieper met U over kan praten en hoe het mogelijk is dat die oorlog tussen Oost en West al Bijbels voorzegd kon worden.

  BeantwoordenVerwijderen