Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


donderdag 27 oktober 2011

Waarom zijn Kerk en Staat of zijn geloof en wetenschap gescheiden?


Eind 18-de eeuw werd in Nederland een scheiding van Kerk en Staat ingevoerd.
Hiermee werd de landspolitiek officieel gescheiden van de Kerkelijke macht.
In vele andere landen is de scheiding niet zo extreem als hier, maar desondanks hebben alle landen - met uitzondering van Amerika - toch politieke partijen op basis van geloofsovertuiging.
[Zie o.a. http://nl.wikipedia.org/wiki/Scheiding_van_kerk_en_staat ]
Is dat op zich al niet vreemd?
Is het niet vreemd in het weten dat in alle voorgaande culturen de politiek leiders tevens kerkelijk leiders waren en behalve  dat zij “Goddelijke macht” hadden zichzelf zelfs tot Goden vereerden?
Wat kan de reden zijn van deze ontwikkeling nu?
Is het louter, omdat wij nu bijna alles hebben herontdekt en het gevaarlijk zou zijn dat de waarheid te vroeg zou worden gevonden?

Ik moet terugdenken aan mijn boekje “De illusies van God en wetenschap” dat ik destijds als manuscript ter discussie opstuurde naar de Theologische Universiteit en als antwoord kreeg Mogen wij dit manuscript in onze archieven opslaan?
Het verhaal ging o.a. over de rol van onze onze twee laatste wegbegeleiders Jesus en Hitler.
Het  was m.i. een nette manier om mij te vertellen, dat een dergelijke visie onze brainwash dat Hitler als antichrist door het leven ging niet verstoord mocht worden.[o.a. http://siegfriedbokarchief.blogspot.com/search/label/Hitler ]
Werd Hitler aanvankelijk niet door Rome als weldoener gezien om de armoede in Europa te bestrijden?
Inmiddels hebben wij bepaald niet voor niets Paus Ratzinger, die als neonazi-jongere door de Kerk naar voren werd geschoven, want aan het einde der dagen zullen daar ook de boeken over worden geopend.
Althans dat is mijn stellige mening.
En onderwijl ...
Onderwijl gaan zichzelf respecterende staatshoofden als ware Jesus-figuren nog regelmatig op pauselijke audientie naar Rome.
Is dit alles niet uiterst vreemd?
Om nog maar niet te spreken over de wereldse macht, die het Pauselijk Gezag nog steeds uitoefent.
Al was het alleen al het verbod op het gebruik van anticonceptie in een wereld, die zich nu manifesteert als mensenplaag, die de aarde gelijk een sprinkhanenplaag leegvreet.
Vandaag wordt naar zeggen de 7 miljardste wereldburger verwelkomd.
Hoe kan het dat dit nu opeens zo snel gaat?
Is dit niet het directe gevolg van onze technologische REvolutie, waardoor de mens als voorzegd zijn gemiddelde individuele levensduur zou verdubbelen van 40 naar 80 jaar?
Dit is individueel dan wel fantastisch, maar het gevaar is wel dat er bij geboortebeperking een vergrijzing van de cultuur ontstaat en we bedreigd worden door een mensenplaag.
Nu - na het eind van de rit - in het weten wat de taak voor de mensheid is, is dit alles niet zo verwonderlijk dat de Kerk zich zo opstelt , maar toch blijft het vreemd dat zowel Staatshoofden en zelfs burgers zich daar niets van aan lijken te trekken en zelfs de fokpremie nog steeds niet hebben afgeschaft.
Dat de reden voor dit Staatsbeleid een totaal andere is, komt heel fraai in dit filmpje naar buiten: angst voor vergrijzing van de cultuur.http://www.youtube.com/watch?v=Otcr-3BJ5jI  
Maar waarom dan toch een scheiding van Kerk en Staat?
Daar moet toch een diepere reden achter zitten?!
En waarom heb ik met de ontrafeling van de Oude Wijsheid, die ik grotendeels door uitleggende dromen mocht ontvangen in beide geledingen tot op heden - zowel in de Kerkelijke wereld, de politiek alsmede bij de wetenschap - nergens gehoor gevonden?
Honderden - misschien wel duizenden - mensen van allerhande disciplines heb ik de laatste jaren aangeschreven in een pogen een open discussie op gang te brengen en het resultaat was nul komma nul.
Tot op heden heb ik nooit een reactie gekregen.
In Kerkelijke kringen sta ik te boek als quasi wetenschapper en in wetenschappelijke kringen ben ik niet meer dan een doemprofeet, die men niet serieus moet nemen.
Voor mij voelt het dat ik met deze ontrafeling van de Oude Wijsheid de waarheid angstig dicht benaderd heb, want anders was ik al lang publiekelijk afgemaakt.
Dit is toch de tijdgeest ten voeten uit!
Als we de poten onder iemands stoel kunnen wegzagen doen we dat toch met het grootste plezier?
En...
Ware het dat het anders was gelopen dan had ik mogelijk - net als Stephan Hawking - heus wel door het pauselijk gezag worden teruggefloten.

Behalve een klein groepje “discipelen”, die op één hand te tellen zijn wordt het verhaal wereldwijd genicht en klungel ik “aan het einde mijner dagen” nog maar wat aan en kijk toe hoe ”aan het einde der dagen alles in stroomversnelling menselijk gezien fout gaat”.
En ware het dat ik zag dat [haha] mijn discipelen zichtbaar blij en/of dankbaar waren met het verhaal, dan had ik mij richting hen ook niet schuldig gevoeld met mijn vertellingen uit de oude doos.
Sorry mensen, dat ik jullie “hoop doet leven” zo bruut de bodem heb ingeslagen, maar ik had echt verwacht dat ik met deze ontrafeling of via geloof of via wetenschap een bredere discussie zou oproepen.
Helaas ziet het er wereldwijd naar uit dat de Maya-voorspellingen uit gaan komen en dat oorlog de lucht klaart ten aanzien van ons lijdende leiderschap op deze planeet.

Is de wereld totaal verdeeld door de illusies van geloof en die van wetenschap?
Maar waarom dan die fictieve scheiding?  
Het was mijns inziens een geniale oplossing om de waarheid achter “de zin van het leven voor kosmisch welzijn” tot het absolute einde geheim te houden, want iedere cultuur heeft daar immers zijn eigen erflastige visie over!!!
En...De vrijheid van meningsuiting doet de rest.
Zelfs het boekje “Eens was het ...De Boom der Wijsheid” kon daar niets aan veranderen.
Maar...
Zodra de laatste wegbegeleider verschijnt zal hij ons vertellen ...”Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel”.
Dan moet  toch duidelijk worden dat welk geloof ook de illusie zelve is?
Die eer kan en mag ik hem echt niet ontnemen.

En zo zal ik nog even verder moeten leven als zombi tussen 7 miljard weldenkende aardbewoners, die allemaal erflastig gevangen zijn in “Eind goed al goed” en onbewust  meedoen om de baring van het leven als Openbaring tot een goed einde te brengen.

20 opmerkingen:

 1. dag siegfried

  de gekte wordt met de dag groter en de meeste mensen denken allemaal dat het morgen weer beter gaat.
  de woorden van maria(dat geld niet te eten is)komt met een enorme snelheid op ons af!

  het is zoals het is en ik hoop spoedig nog een keertje bij jullie lang te mogen komen,

  mvg bertil van dijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Bertil,
  Het zal nog veel gekker worden.
  Het feest van de zinkende Titanic is nog lang niet op zijn hoogtepunt.
  Onderwijl gaat het met mij steeds verder bergafwaarts.
  Ik schrijf dan nog wel zo'n kattebelletje, maar het zijn voor 99,9 % zaken waar niemand op zit te wachten of voor anderen totaal onbelangrijk zijn.
  Waarom doe ik het nog????
  Misschien wel omdat "Wie schrijft, die blijft" en of mijn angst voor Magere Hein.
  Vreemd voelt het wel, want ik heb hier eigenlijk niets meer te zoeken en ik ben blij dat ik weet waarom het gaat zoals het gaat.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha Siegfried,

  Het helpt geen moer en toch schrijf ik het hier neer.
  Je doet 'het' zoals je zelf altijd zegt voor jezelf maaar elke dag zo'n 100 lezers !!! zegt toch wel veel !? (voor mij dan)
  Alhoewel bijna niemand de moed lijkt te hebben om zijn of haar (h)erkenningspunten hardop te melden is er wel degelijk iets is te vinden in jouw 'kattebellen'anders bleef de teller toch echt wel op NUL staan....!?
  Jammer dat de bevestiging uitblijft maar met zo een gescheurd Egojasje als jij kan je dáár toch ook bijna geen last meer van hebben...?
  Het is 'gewoon' dé bevestiging van "het hele ver(ge)haal(d)".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Fons,
  Ik zoek niet echt naar bevestiging door anderen.
  Ik had veel liever gehad dat er of aanvullingen of gefundeerde tegenwerpingen zouden komen uit de hoek van astrologen, numerologen, acupuncturisten, Bijbelidioten of andere wetenschappers, die zich onder andere met oude wijsheid of hedendaagse ontdekkingen hadden bezig gehouden.
  Nu ben ik eigenlijk als wetenschapper [want dat ben ik gewoon - benieuwd of mijn reconstructie [met hulp van mijn zielelast] klopt.
  Het is eigenlijk net als toen ik mijn experiment met het maken van bloedvaten publiekelijk deed of mijn experiment met een vrouw die voor poging tot kindermoord opgesloten zat in een psychiatrische kliniek.
  Het waren stuk voor stuk werelds levensgevaarlijke experimenten, die mij iedere keer op het randje van gevangenschap deden belanden.
  Maar vreemd genoeg deed mij dat niets.
  Ik wilde gewoon weten of ik raaskalde of niet.
  Kortgeleden stond er een verhaaltje op nu.nl van een professor "geloofs-wetenschapper" over een Amerikaan de voorspelde dat de wereld begin october zou vergaan.
  Die omhoog gevallen man heb ik ook aangeschreven met de vraag om een gesprek, maar ook hij schitterde door stilzwijgen.
  Mijn stille aftocht naar Portugal - een pure vluchtweg met een gigantische boosheid richting de systeemdictatuur - heeft gelukkig geresulteerd in een besef dat dit de weg moest zijn, die het moest gaan.
  Het waren met zekerheid de moeilijkste jaren van mijn leven, die mij niet voor niets die diepere lagen uit mijn erflastige bepakking deden oplossen.
  Natuurlijk is dit op zich zo bizar of bijzonder, dat niemand het kan geloven.
  Het vorige kon ik gewoon aantonen, maar dit moet nu eenmaal zichzelf bewijzen.
  Snap je???
  Feitelijk nam ik op mijn vlucht uit de wereld alleen mee die vreemde leer achter de acupunctuur-leer.
  Verder had ik overal slechts een beetje aan geroken.
  Toen het verhaal rond was en aan het geduldig papier was toevertrouwd, dacht ik oprecht dat ik mijn "zwijggeld" diende te gebruiken om het naar buiten te brengen.
  Die illusie ben ik nu armer en sta ik "als verloren zoon" op een wereld, die vergeven is door een mensenplaag van illusionisten in een zoektocht naar beter.
  That's more or less my reality.
  Het bizarre is dat er nu steeds meer naar buiten komt van allerhande onderzoeken, die allemaal weer een stukje van die immense puzzel bevestigen.
  Feitelijk is alles nu zo'n beetje heronderzocht en moeten de wetenschappers elkaar nog slechts in saamhorigheid weten te vinden.
  Nu schitteren zij nog slechts door facet-denken en maken er mooie sier mee.
  En als je dan ziet hoe men bijvoorbeeld bezig is om Venus en Mars binnenkort te gaan bewonen [films op Nat. Geographic] of zoekende is naar een pil tegen veroudering zodat wij het eeuwige leven zullen vinden ...
  Jaja... Dát haalt de pers!!!
  Wauw man!!!
  Isn't it fantastic!!

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fons,
  Kom nog effe terug na mijn jammerkreet.
  Wat ik bijv. bedoel met aanvullingen.
  Zo kwam er een weekje geleden in het nieuws dat Hitler -ik meen - in 1963 overleden is in Z.Amerika.
  Was dat geen bizar nieuws?
  Wie heeft dit voor elkaar gekregen?
  Waren het de Amerikanen die Hitler gebruikten om de WOII uit te lokken?
  Was het de Kerk, die Hitler in eerste instantie als verlosser zagen?

  Onderwijl is het ook interessant waarom wij nog steeds gebrainwashd worden met 4 Mei-herdenking en bevrijdingsdag, terwijl de nieuwe generatie nog nauwelijks weet heeft van die oorlog.
  Angst zaaien is één van de pijlers van de systeemdictatuur.
  Of niet soms???

  Daarnaast is de invoering van de democratie en het meerpartijen-stelsel als na-oorlogs erfgoed -waar ik natuurlijk al veel vaker over sprak - alsmede de vrijheid van kakelen toch ook een geniale vondst...van Amerika!!!
  Vraag 100 mensen in Nederland of we journalistieke vrijheid hebben en ik denk dat 80% dit beaamt.

  Ach Fons,
  Zo wemelt het toch van toevalligheden die bij nader inzien allemaal bij het spel van "het geloven" horen.

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Siegfried
  Ik vertelde je dat wij een week of acht terug in Fuertaventura waren en wij onszelf hardop afvroegen hoe het kwam dat de overweldigende Duitse invloed (Onroerend goed en land)daar zo duidelijk aanwezig was.
  In gesprekken met eilandbewoners en een belgische 'systeemvluchteling"(een bioloog) werd het ons steeds duidelijker dat dat eiland in en vooral na de oorlog de vluchtplaats was geweest van de hele SS en zelfs ook ....Hitler.
  Vanuit de zo genaamde " villa Winter"zouden zij uiteindelijk weer vertrokken zijn naar......Argentinië..waar zij met medeweten van velen…… een gelukkige oude dag konden slijten.(zie ook The Boogeyman )…De contouren van start en landingsbaan waren nog te zien.
  Het kan niet anders als dat ook machthebbers in Amerika op de hoogte zijn geweest van deze vreemde escape´ade….!
  Dus toeval bestaat alweer niet…?

  Angst voor de dood is de drijfveer achter (bijna) alles wat wij doen….en aan angst kan je bakken geld verdienen
  We willen allemaal niet dood , ziek of ongelukkig worden.dat is al lang duidelijk maaaar dat we daar zoveel geld aan uitgeven is ook nodig geweest om alles te laten groeien tot een ´booming economie´ zoals we nu lijken te hebben…..!?
  Dat gaat van de helm op de brommer, fiets en binnenkort ja ja bij het voetbal…ha ha tot het roetfilter in de diesel, de inenting tegen de ziekte en den groene stroom tegen het broeikaseffect.
  Journalistieke vrijheid lijkt voor de meesten waar, maar zoals velen denken te weten is de media ook in het bezit van mensen die macht willen en zo ook kunnen krijgen….want het nieuws bepaald wat waar is……en ja ook het hoogintelligente `Ík hou van Holland`draagt bij aan de feestvreugde.
  Brood en spelen is van alle tijden en lijkt bedoeld ons af te leiden van wat zich er op de achtergrond aan het open baren is….
  Zou dat de reden zijn geweest achter de dood van John Lennon die de moed had de boodschap van zijn lied ´Working class Hero`uit te dragen…
  We zullen het nooit weten en misschien is dat maar goed ook voor dit moment.

  Goed weekend ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier het laatste nieuws van Rome.
  Ratzinger zou volgens goed ingelichte bronnen in April 2012 aftreden om "persoonlijke redenen".
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=644166&r=1&tbl_archief=&
  Eerder meldde ik al dat op de Portugese TV Ratzinger tot drie keer toe had verteld dat hij zou aftreden als de laatste wegbegeleider zou verschijnen.
  En gezien de snelheid waarmee de mondiale crisis zich lijkt te ontwikkelen...
  Ach, we zullen het zien.

  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste allemaal,
  Vinden jullie het nieuws dat Ratzinger rond Pasen 2012 geen reactie waardig?
  Inderdaad had ik doemdenkerig verwacht dat hij dit jaar rond Pasen zou komen, omdat ik er vanuit ging dat de mondiale crisis toen al tot oorlog zou leiden.
  Maar...
  De kennis van behandeling van "de keizer der ziektes" was beter dan ik had verwacht.
  Zeker nu Israël en Amerika ook nog eens een militaire nucleaire interventie op Iran lijken voor te bereiden, zit het ernaar uit dat dit voorjaar de vlam in de pan zal komen.

  Hoopt iedereen hier in stilte dat mijn ontrafelingen toch illusie blijken?

  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van Maria,

  Hieronder de link over aanduidingen i.v.m. de komst van "de laatste wegbegeleider":

  http://wetenschapeindtijd.blogspot.com/2011/03/wat-is-het-lot-van-de-laatste-profeet.html

  Dit onderwerp waren we rond afgelopen Pasen gestart om, zogauw er nieuws naar buiten kwam in de wereld het hier gemeld kon worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hierbij nog een kleine aanvulling op de komst van Confissius.
  Jullie weten inmiddels wel waarom ik hem zo genoemd heb en waarom de website-naam direct werd opgekocht door een Amerikaanse "geloofsgemeenschap".
  Het verslag van het aftreden vond ik op Xander-nieuws: een smeltkroes van Bijbelkenners.
  Meer dan 100 reacties waren het gevolg en de nieuwe profeet werd unaniem gezien als de ANTICHRIST.
  En dit naar aanleiding van vele voorspellingen.
  Als men inzage wil krijgen in oude Christelijke nalatenschappen, is het erg interessant om dit door te lezen.
  Natuurlijk komt hij op het moment dat de wereld in brand staat, want hij komt ons immers op de valreep vertellen dat het EIND GOED AL GOED is en dat wij onze taak zo geniaal perfect hebben volbracht!!!
  Gesteld dat hij eerder komt, dan zouden wij toch nooit aan die laatste "kernachtige" opwarming van de aarde - zo vlak voor de zondvloed - beginnen?!
  Maar dit betekent wel dat die laatste profeet de boeman wordt van de wereldbevolking.
  Is het daarmee onlogisch dat hij vrijwel direct vermoord zal worden?!?!
  Dit was derhalve mijn invulling en gaat - gezien de communis opinio over de antichrist - aardig hierop lijken.

  Sorry dat ik jullie wakker schud, maar de ware Christ wacht op het AMEN RIKA dat nu een kernoorlog met Iran aan het voorbereiden is.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Siegfried
  Het is echt tijd om onder een steen te kruipen….maar in de wetenschap dat de kracht van een aardse big bang ook die steen weer zal terugbrengen naar ‘het eeuwig leven’ heeft zelfs dat geen zin ha ha
  Ik ben bang dat ik, terwijl ik kijk naar de inleidende weeën van de open baring.ook niet verder meer kom als borrelpraat en dat voegt helemaal niks méér toe aan ‘het verhaal’ waarover op de site het meest aansprekende al STAAT….dus ..
  Doe ik er op dit moment waarin” niets meer is wat het lijkt” en “niets meer lijkt wat het is “ het zwijgen maar (even) toe.!
  Natuurlijk ben ik dr weer (als het internet er dan nog is )als ik iets ‘zinnigs’ tegen kom !

  Ben wel nieuwsgierig welke geloofsgemeenschap zoveel intresse had in Confissius want hij staat hier te koop......
  http://www.sedo.co.uk/search/details.php4?domain=confissius.com&language=nl&et_sub=23&partnerid=14460&et_cid=15&et_lid=16727

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I snap you.
  Het gaat op dit moment allemaal zo snel, dat het nauwelijks meer bij te benen valt.
  Maar grappig vond ik wel dat op Xander-nieuws Confissius nu al is aangewezen als zijnde de ANTICHRIST.
  Jaja!!!
  Hij zou door het volk niet als ware wederopstanding van Jesus herkend worden en ook dit is te bizar voor woorden.
  Is dat ook de reden dat de Confissius-site weer te koop staat?
  Grappig is dat wel.
  Het tij is echt kerende en/of in totale omkering!!

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goeiemorgen Siegfried,

  Over omkeringsfase gesproken...!!

  gisteravond naar een uitzending van Labyrint gekeken...over het grootste taboe wat wij mensen nog hebben...SEX.

  http://www.wetenschap24.nl/programmas/labyrint/labyrint-tv/2011/november/07-11-orgasme.html

  Wat mij opviel was het feit dat de wetenschap NU aan het zoeken is hoe het komt dat wij sex 'nodig' hebben en er nog steeds wezentjes zijn(al 40 miljoen jaar) die hermafrodiet zijn dus zichzelf kunnen vermenigvuldigen.....
  Als ik jouw hele verhaal daarop projecteer is dit toch wonderlijk .....!
  Waarom.....? omdat het 'leven'toch ooit begon met zichzelf vermenigvuldigende wezen(s ) ...... en energetische tekorten zorgden voor het feit dat er in de evolutiecyclus op een zeker moment 2 wezens voor nodig waren om hetzelfde te doen met 'minder'energie.....
  Ook is het leuk te zien dat aan 'sex in de scan' bij masturberen(denken) aan een orgasme(big bang) meer energie verloren gaat dan aan sex met een partner( een ander levert de energie dus hoef je NIETte denken) in diezelfde scan.....
  Geweldig hoe hier de wetenschap ook weer aan het eind de 'waarheid'gaat HER-vinden..........

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sorry Fons,
  Ik vond het een beetje veel verwarrend verslag.
  Ben sexueel te gefrustreerd om dit Labyrint te gaan kijken.
  haha
  De tweeslachtigheid was m.i. nodig omdat de levensvormen te complex werden.
  En over de energie-uitwisseling bij sex...
  Is het niet zo dat de man vrouwelijke energie krijgt en als een hond op zijn baas gaat lijken en de vrouw vermant?
  Dit zou betekenen dat de man meer energie krijgt en de vrouw minder?
  I don't know.
  En volgens mij is het orgasme slechts een korte fase van wat men wel noemt "het nirwana" en/of "in de zevende hemel zijn".
  En...
  Over het orgasme bij man en vrouw hebben we het hier op het blog al eerder gehad.
  Naar mijn bescheiden mening had de vrouw ooit geen orgastisch beleven en is dit nu ook in omkering.
  Maar ook dit weet ik niet.
  Helaas is de wetenschap verworden tot statische gegevens en/of het denken kan niet in veranderingen beleven.

  Sorry...genoeg gezeur van mijn kant.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Siegfried,
  Jammer voor alle lezers...dat je jezelf een 'zeur' begint te vinden...ha ha
  dan zet ik mijn bedoeling met het 'Labyrinth'er zelf wel achter door jouw verhaal te cit-eren....

  http://wetenschap-eindtijd.com/lezersvervolg/evolutie_sex/sex-frustratie/sex-frustratie.html

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha Fons,
  Wat een geniaal verhaal!!!
  Ik wist er echt geen klote meer van en las het als nieuw.
  Kun je voorstellen hoe wschl. ook de "kloten van de Bok" al zijn gedegenereerd.
  Maar de performance "Aids me ...aids me de dokter verzuipt" staat nog wel in mijn geheugen gegrift.

  Ongetwijfeld weet je nog hoe ik op Armands blog het sex-spel tussen het electron en het neutron [nu proton geheten] in geuren en kleuren uitdiepte.
  Helaas is dit alles nu haast verleden tijd nu man en vrouw naar elkaars gelijkheid zijn gegroeid en...
  Was het niet de scheikundeles die ons leerde dat gelijke polen elkaar afstoten?
  Ergens klopt er iets niet met een wereldbevolking van 7 miljard zieltjes.
  Hahaha.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja maar Siegfried
  Is het gedegenereerd....? of zou het zo kunnen zijn dat, zoals jij het altijd zegt, als je iets hebt door-leefd je het denken daaraan of daarover (emotie) niet meer nodig hebt .. en dus kan vergeten ?....(en zodoende energie bespaart)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 7 miljard bijna gelijke 'polen'kunnen nog net bijeen blijven...... ook dankzij datzelfde "denken in overleven" want ieder die 'de ruzie' start weet ook (nog even dan) dat het gedaan is met ons weldenkers...
  We zoeken een uitverkorene.....?

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=644569&r=1&tbl_archief=&

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha Fons...
  Dus er is nog hoop voor mij???
  Wauw!!! Die houd ik dan maar vast.

  Zag het berichtje op Xander-nieuws, maar het zal echt onderdeel zijn van "de leugen die regeert".

  En die uitverkorene ...
  Zijn we dat niet allemaal?
  En je weet het: "Over de doden niets dan goeds" en dit geldt ook voor Rottschild/Bilderberg.

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ha ha Siegfried nog ff dan en .....eerlijk is eerlijk Rottschild was dat geen bloedrood maar over(h)eerlijk wijntje.......!?

  BeantwoordenVerwijderen