Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


zondag 13 april 2014

De zin van ziekte voor kosmisch welzijn


De zin van ziekte voor kosmisch welzijn.

de zin van ziekte, corpus callosum, goed/kwaad beleven, hoger en lager bewustzijn, surrealistische wereld, de gekte van vrije wil, de leugen regeert ons allemaal, hoogmoed voor de val

Laat mij beginnen met mijn excuses te maken in het weten dat velen die dit blogje hebben gevolgd door mij een schizofreen leven zijn gaan leiden, omdat zij enerzijds zien dat het wereldbeeld steeds grimmiger wordt en anderszijds vluchten in werk om even niet na te denken over “hoe verder”.
Daar komt nog bij dat we er haast met niemand over praten en zeker niet in het thuis.
Opvallend is ook dat gebleken is dat vrouwen er helemaal niet voor open staan, waardoor mannenj “de pijn van zien” zelfs in hun thuis niet kunnen delen.
Nu aan het eind van de rit is dit vrij logisch, want de erflast gebiedt dat vrouwen - net als in de vrije natuur - geschapen zijn om het thuis schoon te houden en de kindertjes moeten voeden en opvoeden.
Excuses ervoor,
Maar desondanks ben ik blij dat ik dit hele verhaal dat “ik om niets gekregen heb” toch naar buiten heb gebracht als zijnde geworden tot “levensdokter” in plaats van “mensendokter”, alwaar mijn reis naar het hiernanogmaals begon..
En het blogje heeft mede door de discussies en aanvullingen voor mij de puntjes op de i gezet en daar ben ik een ieder ontzettend dankbaar voor.

Dit verhaal werd mede gevoed door de gekte in huize Bokkepoot - het acute haastige vertrek van Maria “van Haasteren” - , een lang gesprek met huisarts en een zgn. maatschappelijk werker [ die binnenkort een euthanasie-praktijk denkt te openen ] dat ik voor de zoveelste keer een nachtelijk gesprek had met mijn alterego die mij met een lach vertelde waarom ik “werelds veroordeeld” werd voor mijn ontrafeling van ons steeds zieker worden in lichaam en geest van leven.

Hoe vaak heb ik op dit blogje niet verhaald over onze verkalkte brug tussen denken en weten en/of in de Oosterse spookjes nagelaten als het lager en hoger bewustzijn en/of over de placenta voor goed moederschap.
Hoe vaak heb ik niet verteld dat ik bij de diepste uittredingen ooit met een vuurrode punt op mijn voorhoofd wakker werd als teken dat mijn corpus callosum even in brand stond, waardoor ik dingen te zien kreeg die voor iedereen geheim wordt gehouden.
Nu leef ik door al die uittredingen in een totaal surrealistische wereld en het lijkt erop dat velen banger zijn voor mij dan voor de ontwikkelingen die steeds meer gaan lijken op een WO III.
Is dat vluchten voor de realiteit?
Gek genoeg ben ik mijn boosheid richting o.a. de medische wereld en de Staat na die vele jaren van “ballingschap” in Portugal  totaal  kwijtgeraakt, maar dit niet alleen.
Nu aan het eind van de rit kan ik slechts “verzuchten” dat onze progressieve geestelijke verzieking ons enthousiast doet meewerken om de WO III te laten ontvlammen voor kosmisch welzijn [ http://wetenschapeindtijd.blogspot.nl/2014/02/de-zin-van-het-aardse-leven-voor.html ]
Natuurlijk liegen de hoge bomen alsof het gedrukt staat, maar hoe vaak doen we dat zelf niet met een leugentje om eigen bestwil?
Als ik een schatting mag doen is 10 keer per dag waarschijnlijk nog veel te laag.
Dus de leugen regeert ons niet alleen, maar we doen er allemaal aan mee.
Nog gekker is het dat mijn angsten voor het naderend einde totaal verdwenen zijn.
Dit geldt eigenlijk voor alles wat ik nog steeds als gekte van de wereld zie: een wereld, waar iedereen met lachwekkende adviezen komt nu ik weer alleen ben komen staan.
Iedere diepere uittreding bracht mij meer en meer tot een zekere berusting, maar nu ik hier als zombi rondloop word ik wel een eenzame zwerver in een wereld die de mijne niet meer is  en...
Al die welgemeende adviezen van derden zijn heel liefdevol  bedoeld, maar ...
Is het niet onderdeel van de hoogmoed voor de val, waardoor iedereen binnen enkele minuten weet wat voor mij goed is?
Verdomme nog eens aan toe.
Moet ik dan weer dat sprookjesboek voor volwassenen uit de kast halen door te zeggen dat goed en kwaad beleven onze ondergang wordt en daarmee eindigt met de WO III
Wie moet ik voor die laatste oorlog veroordelen?
Wie ben ik dat ik oordeel over goed en kwaad?
De waarheid ligt toch in het midden tussen beide?
En wie of wat is daar de oorzaak van?
Er is maar een oorzaak en dat is het corpus callosum en/of de verkalkte brug tussen denken en weten.
De dokterswereld mag dan voor velen de redder in nood zijn, maar ook daar gaat het ook om beter te worden die je bent.
En aangezien de meeste dokters geen gymnasium hebben gehad , is corpus callosum iets abstracts waar geen waardekaartje aan kleeft.
Hetzelfde gaat op voor de placenta voor een goed moederschap, die door aplacentar de vrouw deed emanciperen om daardoor mee te vechten als dat moet.
Huisvredebreuk is nu - ook in mijn kleine wereldje - wederom hier het geval , omdat ik merkte dat hier de leugen lange tijd mij deed zwijgen en waardoor ik ging zoeken naar de oorzaak.
Helaas was het geldindrang en dat bij iemand die al die 15 jaar zo ontzettend blij werd van het hele verhaal.
Ach - verzucht ik nu - geboren en sterven zijn individuele gebeurtenissen en daartussen is de saamhorigheid.
Nu kijk ik wederom mijn absurde leven terug  waar ik iedere diepere uittreding verder weg zeilde in een wereld die niet overeen kwam met mijn toch al steeds kleinere wereldje.

Had ik niet ooit een homeopaat een homeopatisch middel van corpus callosum gegeven toen hij klaagde dat hij zo veel tijd nodig had voor een goede diagnose?
Twee weken later belde hij mij op met het verhaal dat hij - naar eigen zeggen - helderziend leek te zijn geworden en binnen 5 minuten zijn diagnose kon maken. Hij vertelde me dat hij met gemak 10 keer zoveel patiënten kon behandelen. Het leek op pure geldindrang!
Als er één ding niet had verwacht was het dit wel.
Levensgevaarlijk vond ik het en vertelde hem dat hij het beter niet meer kon gebruiken, omdat hij dan -na meervoudig gebruik - geen doktertje meer kon spelen, omdat hij dan meer zou zien dan hem lief was.
Dit kan ik nu - na al die uittredingen - als geen ander zeggen.
Natuurlijk geloofde hij mij niet en....
Gek genoeg werd het middeltje niet veel later uit de handel genomen.
Ik heb het nog even op internet gecheckt en het bleek inderdaad definitief te zijn verwijderd.
Nu moet ik er wel om lachen, want als er meer één aspect is wat ons kleurt  -om het aardse leven vernietigt - is het ons denken van goed of kwaad wel.
Met andere woorden: Niemand of liever gezegd iedereen is verantwoordelijk voor de laatste aanstormende wereldoorlog ...voor kosmisch welzijn.
Kan ik het duidelijker zeggen?
En ik ben dat net zo goed als iedereen, want heb ik  - in andermans ogen  - niet een fantastisch leven gehad zonder enige geldzorgen, nadat ik mij - na een toneelspel met de professorale Psychehaters - gek heb laten verklaren.

Het corpus callosum die het lager- en hoger bewustzijn van elkaar scheidt.
We noemen het ook nog “weldenkendheid”, maar ik beleef dit als waanzienigheid.
Volksstammen denken nog dat wij een “vrije wil” hebben en kunnen “kiezen” tussen het goed en kwaad, Maar....
We maken constant afwegingen tussen beide en het uiteidelijk besluit ligt verborgen in de stamboom en/of onze erflast.
Dus helaas is ook dit pure waanzienigheid, want alles wat ons leven kleurt is al tijdens de conceptie vastgelegd, gelijk de dood ooit kon worden berekend met numerologie [ naamkunde] en astrologie samen.
Beide zijn nu van elkaar gescheiden als zgn. wetenschappen en zijn dus de halve waarheid en daarmee beide een leugen.

Het hoger bewustzijn is de spiegel van wat wij beleven als goed en kwaad.
En de waarheid ligt daarin in het midden en/of de nulpunt-energie in het kleinmenselijke.beleven.
Onze erflast en opvoeding bepaalt hoe ons beleven in goed of kwaad doet beoordelen.
Dit is voor voor iedereen anders en dit werd nagelaten als “broeders gaan vechten tegen broeders” en/of zelfs als we vrienden hebben, zijn en blijven er altijd meningsverschillen.
Dit leidt altijd tot discussie wat ik menigmaal als “discus werpen” naar elkaar betitelde.
Is dat geen oorlogje voeren in het klein richting elkaar ?

Ook heb ik meermalen verteld hoe ik via electroacupunctuur-metingen een beeld kon krijgen van karakterologieën , omdat de taal dit zo zonneklaar karakters met orgaan-kenmerken belicht.
Zeikers en hartelozen, iets op zijn lever hebben of ergens mee in zijn maag zitten.
Is dat niet uiterst bijzonder?!
Het is jammer dat ik destijds niet getest heb hoe een artificiële behandeling  om die brug tijdelijk te openen heb gedaan en dat terwijl ik toen al wist dat het corpus callosum de oorzaak was van de onevenwichtigheid in ons lichaam en niet anderom.
Met andere woorden ; lichaam en geest zijn één, maar primair komt de ziekte uit de geest, die vervolgens het lichaam stuurt en/of ons ziek maakt.
Dit houdt tevens in dat het weghalen van kanker de geest van leven doorgaat met kankeren.
En als het kankeren niet  met goedkeuring of bevestiging wordt beloond is iets van wat heet “samenleven” of “saamhorigheid” gewoon einde verhaal.
Dit gebeurde recent in mijn thuis en was het laatste “cadeautje” na een lang leven met steeds grotere up’s en down’s.
Ik kan slechts hopen dat het lot mij nu ook terzijde staat en ik onze mass-destruction niet behoef mee te maken en wens U allen veel sterkte - of haha wijsheid - in dat wat komen gaat..

17 opmerkingen:

 1. Nog even ter aanvulling aan Bijbelse voorzeggingen...
  Stond er onder andere niet geschreven..
  - Zij die oordelen zullen veroordeeld worden
  - Aan het einde der dagen gaat alles in stroomversnelling

  Toen ik vanmorgen Xandernieuws opende lijkt dit laatste wel te gaan gebeuren.

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanmorgen kreeg ik van Armand een bijzondere astrologische aanvullling , waarin tevens duidelijk werd dat Maria met vliegende haast vertrok..Het stond in de sterren geschreven.
  Zoals ik in dit artikeltje al aangaf ligt het lt voor alles en iedereen vast en is iets wat heet "vrije wil" net zo'n grote illusie als denken dat wij de komende katastrofe wel zullen overleven.

  Siegfried,
  Lees en haha huiver wat de kosmische golven van April voor ons in petto hebben, ik zag alleen maar overeenkomsten..
  http://bovendien.com/categorieen/spiritueel/surfen-op-de-kosmische-golven-van-april
  groeten,
  De onwetende kosmische pingpongbal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Terwijl Ferry - die in het Dordts "zeikenhuis" van mijn al overleden vader zijn tijd verdoet - mij op het hart drukte dat hij op dit bizarre verhaal snel zou reageren - was het Armand die er nog een schepje waanzienigheid bovenop deed met...
  Hoi Siegfried,
  Shit, ik ben al vanaf vanmorgen aan het broeden op een stukje tekst...over de zin van ziekte voor kosmisch welzijn...en het enige wat eruit komt is....shit...holy shit welteverstaan.
  Waarom kan ik niets uit mijn eigen beleving schrijven ?
  Waarom vind ik al snel iets niet van mezelf maar gejat ?
  Heb ik dan uberhaupt iets van mezelf ?
  Ik weet het..daar gaan we weer..gezeur gezever en gezeik...en tegelijkertijd komt de vraag weer op:
  Waarom mocht/moest ik het hele verhaal tegenkomen, gewoon om het te mogen weten ?
  Ik kan er niet bij dat het dat alleen maar zou zijn...niet dat ik verder veel mee kan of durf...maar het is zo'n terugkerend fenomeen.
  Armand.

  Armand,
  je weet dat domme vragen niet bestaan, doch slechts domme antwoorden.
  Je heet niet voor niets "Heiligers" en heb als erflastige bepakking wel een verdomsd moeilijk.stukje van je erflast op te lossen.
  We leven niet voor niets in de omkeringsfase van het leven en zo bracht het lot je bij die Bok zonder horens en wat in de Griekse mythologie gelijk staat aan "het Offerlam".
  Als ik had geweten wat mijn lot was , was ik waarschijnlijk direct in het klooster gegaan om daar te mediteren over hoe bijzonder de "öude wijsheid" - in het Oosten ook wel het shit of holy shit genaamd - gegaan.
  Misschien had ik dan wel liefdevol geglimlacht hoe wij zo met z'n allen fanatiek schreeuwen "Shit, Holy Shit" zonder te weten wat wij zeggen.
  Ik noemde mijn laatste onderkomen hier in Bergen niet voor niets Holy Shit en plakte er niet voor niets de lemniscaat van yin en yang op.
  Als erflastige "Heiligers" vergeef ik je je negativisme en nu ik weet dat ik erflastig van Joodse afkomst ben ,die dit spel Kabbalistisch heb gespeeld voor kosmisch welzijn, kan ik niet meer dan mijn welgemeende excuses aanbieden.

  Over enkele dagen gaat de elite meute weer naar de Mattheus Passion om vgl. mij niet alleen de dood, maar ook de geboorte van Jesus te herdenken..
  Ik ben een oen op het gebied van astrologie, maar op astronomisch niveau zie ik de mens in het teken van "boogschutter" die altijd mis schiet en/of te stom is om voor de duvel te dansen.
  En geboren in boogschutter ben ik slechts door schade en schande iets wijzer geworden.

  Dat wij nu vlak voor Pasen het ei van Columbus gaan vinden , is natuurlijk ook geen toeval, maar vergeet niet dat "het rust en vrede hof" wel heel dichtbij komt.
  Is dat geen zegen?

  Sieg-fried Wil-hem Bok en werd werelds het Offerlam
  zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laat me nog even een kleine correctie aanbrengen.
  Dat Jesus - zijnde het panthomime-spel van de Illuminati in een wereld van Ik-Goden"dom" feitelijk Je suis had moeten heten - rond Pasen werd gekruisigd is wel aannemelijk, maar zijn geboorte-datum is moeilijk te achterhalen. . Kwam hij niet uit een zeer arm herdersgezinnetje?
  Vroeger heb ik er wel over geschreven als zijnde sterrekinderen die sporadisch geboren worden en waarschijnlijk/mogelijk op een plek waar aards een korte fase van nulpuntenergie was.
  Maar ach...
  Dit zijn peanuts en tot op heden is daar wetenschappelijk niets over te vinden
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kreeg vanmorgen dit linkje over jaartallen uit de Bijble van Armand,
  Peroonlijk vond ik het een totaal onleesbaar en ondoorgrondbaar verhaal, maar misschien zijn er anderen die hier wel wat mee kunnen.
  Dus hiet zijn mailtje en het verhaal.
  S.

  Kijk wat mijn speurend oog nu weer vond...je had nog geen info over jaartallen ?
  Volgens de vrienden van Israel zijn alle nummers te vinden in de Bijbel.
  met name het getal 2017/2018 schijnt prominent naar voren te komen
  http://www.vriendenvanisrael.nl/?p=4317+

  Armand

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste allemaal,
  Is dit niet het meest absurde verhaal wat ik aan het geduldig papier heb toevertrouwd.?
  De recente waanzin in Huize Bokkepoot bracht mij wederom in een wereld die ver weg ligt van de wereld waar iedereen "stoeit of knokt" om te overleven.
  Misschien begrijpt men nu meer dan ooit waarom ik veroordeeld moest worden , want zo men het sleuteltje van het doosje van ziekte zou weten - het openen van het corpus callosum en/of de verkalte brug - zou er geen allesvernietigende WO III komen voor kosmisch welzijn en/of een "hiernanogmaals".
  Hoewel ik een onvoorstelbaar zwaar leven heb gehad kwam ik wel "door schade en schande wijs" uiteindelijk we tot de conclusie dat mijn veroordelingen volkomen terecht waren.
  maar één ding kan ik U zeggen.
  Ik gun het echt niemand.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tot overmaat van rampspoed zag ik op TV op "goede Vrijdag" de Matheus Paasion: het verhaal van de kruisiging van [haha] JeSuis en ook nog eens vrij vertaald in het Nederlands, waar Jesus als Jodenzoon werd vertaald.
  En dan komt Barrabas - de leugenaar - democratisch via volksstemming vrij.

  Ik kijk terug naar mijn veroordelingen t.a.v. mijn medisch onderzoek naar de oorzaak van ons steeds zieker worden "in de geest van leven" .
  Met een lach en een traan moet ik nu - na dit laatste verhaaltje - bekennen dat het volkomen terecht was dat ik geestelijk gekruisigd werd en dat slechts weinigen daadwerkelijk kunnen begrijpen hoe deze "Joden-zoon" als barbertje moest hangen.
  Zo werd ik als Vrijdag op het onbewoond eiland in een wereld waar het leugentje om bestwil en lief doen om lief gevonden te worden de enige mogelijkheid nog is om in de "gemeen"schap te kunnen functioneren.
  Vrijdag is - en dat heb ik van Portugal mee gekregen - de laatste dag of 6-de dag van de week en Zaterdag heet daar Sabado en/of de rustdag voor God.
  Met zijn Fatima is het een puur Christelijk land met grote invloed van het Vaticaan.
  Dan het Christendom zelf als zijnde letterlijk "het gekruisigde mensdom".

  Dit alles op rij gezet - ik kan het nog in woordzuiverheid tot een lang verhaal maken - moge het wel duidelijk zijn dat dit hele panthomime-spel van de Mattheus Passion helemaal niet ging over die schaapherder die als sterrekind werd gebruikt door de kabbalistische Joden zo gruwelijk aan zijn einde kwam, maar dat dit een blik van ons voorland was en niets meer.

  Helaas moet ik nu zien dat het volkomen terecht was dat ik met mijn net te vroege onthullingen het label gek kreeg opgespeld.
  Gelukkig was het mijn Joodse afkomst die mij enerzijds niet in het gevang deed tercht komen, maar zelfs grote sommen zwijggeld meekreeg in de ijdele hoop dat ik dan mijn bek zou houden.

  En als ik dan kijk hoe mijn terugkeer - uit het geheiligde land Portugal - leidde tot een hetze in Bergen- waar ik na mijn terugkeer naar mijn geboorteland neersteek de tamtam al zijn oordeel had geveld als dat ik een doemdenker was met mijn eindtijd-verhaal besef ik als geen ander dat ik echt op een het vreemde eiland van Vrijdag kwam: een eiland waar iedereen een andere kant opkijkt.
  Dat zelfs in mijn thuis de leugen hoogtij vierde maakte mijn eenzaamheid compleet en dat net voor de Mattheus Passion - die ik van mijn elitaire familie vanaf mijn 6-de jaar totdat ik ongeveer uit huis ging moest meebeleven - maakt het spel compleet.

  Is het allemaal toeval?
  Is toeval niet iets wat heet onwetendheid , omdat het lot al wordt bepaald op het moment van conceptie?
  Dit geldt voor iedereen en is weer zo groot zo klein.
  En in dit weten heb ik geen vijanden meer, maar ben veroordeeld door mijn medemens.
  De complete berusting heb ik nog niet, maar mijn laatste ademtocht komt wel steeds dichterbij.

  Ik dank iedereen die mij hier op dit blogje nog zo'n 5 jaar in leven heeft gehouden en blijf het triest en moeilijk vinden dat zij die in mij "geloven" eerder schizofreen dan dankbaar zijn voor onze zwarte dag die komen gaat.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Siegfried,
  Blog weer even gelezen en inderdaad dankbaar voor het leven.............. vanuit de stofwisseling van de zon geboren zullen we circulair blijven doorgaan.......... en waarom zag men je als doemdenker in Bergen (tam tam) heeft met het circulaire in je hervonden verhaal dan echt niet begrepen.........?

  Alles ligt reeds vast. hoop dat je je laatste dagen nog wat weet te vermaken en lekker blijft eten/leven.
  Groet Raimond

  Raimond,
  Dat alles vast ligt is natuurlijk een open deur intrappen.
  Maar je goedbedoelde hoop dat ik me nog kan vermaken is wel erg cynisch in mijn ogen nu de leugen hier in huize"Bokkepoot" heeft toegeslagen.
  Kan je mij misschien vertellen wat "hoop" meer is dan gemalen poppenstront?
  Worden wij niet allemaal gebraiwashd dat - ondanks dat de dood op de loer staat - blijven "hopen" dat ikke ikke het wel zal overleven.
  Voor 99% van de mensen wordt ik gezien als een zwartkijker of doemdenker.
  En het is verdoemd moeilijk om in mijn uppie zingend door het leven kan gaan tot de dood mij verlost.
  Om je eerlijk te zeggen had ik deze apotheose niet verwacht.

  Siegfried.
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kreeg dit vanmorgen van Pascal, die als één van de eersten de Portugese Bokkestal bezocht.

  Goeiemorgen Siegfried,
  Ik zou nog wat schrijven als reactie op het blogje maar ik heb geen zinnig idee wat. Dit komt natuurlijk omdat het mij nu, na je zo'n 7 jaar gevolgd te hebben, wel duidelijk is waar de kink in de kabel zit en dat tevens het antwoord geeft op alle waarom vragen over de mensenwereld. In mijn ogen maakt het daarom ook alleen schizofreen als het gevecht uit ''hoop of uit ik wil of ik wil niet'' nog niet beëindigd is. Het gevolg is vluchten in de buitenwereld voor dit gevecht van binnen. Daarnaast is het zo dat de mensen die je gevolgd hebben en het geloven -kijkend naar mezelf- het zelf wilde weten en ondanks de weerstand van anderen ben ik daar blij en jou dankbaar om. Natuurlijk is het onderdeel van het lot en voor mij zijn het het cadootjes als ik kan zien dat het terugkijkend mij al verteld werd dat het voor mij zo zou gaan lopen want dat neemt immers de twijfel weg.
  Daarnaast is het ook steeds duidelijker geworden, kijkend naar m'n vader en opa en een kleine beetje wetend van mijn overgroot opa, dat ik daarvan echt het eindproduct ben in de omkeringfase om het zo maar te zeggen. Zo wordt dan ook steeds helderder dat alles niet anders had kunnen gaan dan dat het gaat.
  Natuurlijk kijk ik ook met tegenzin tegen onze zwarte dag aan en zeker nu met kinderen... die feitelijk het echte eindproduct zijn. Waarom dit een tweeling werd probeer ik ook te zien wetende dat het niet toevallig is maar wat veel dingen betreft ben ik natuurlijk ook nog ziende blind en horende doof totdat...
  Achja, C'est la vie, voor de mens...

  Pascal,
  Ik denk te weten dat jij ergens diep van binnen heel dankbaar bent voor dit bizarre verhaal.
  Kijk!!! Helaas kun je die dankbaarheid niet naar mij overbrengen, want ook ik kreeg het ook maar van mijn verweggistan stamboom .
  Erger nog!!!
  Ik werd bij mijn laatste uittreding gesommeerd om het verhaal naar buiten te brengen.
  Maar ik vraag mij zelfs af of dankbaarheid nog in de vanDale staat en niemand lijkt te weten dat dankbaarheid niets meer is dan nederigheid.
  En nog gekker is het als we het spreekwoord "Dankbaarheid is des Duivels oorkussen" ons als het ware tot Ik-Goden [ Je Suis ] maakt.
  Ik ben dankbaar naar zowel zij die mij evnn met liefde ondersteunden, maar net zo dankbaar als er weer oorlog ontstond die tot vechtscheiding leidde.

  Het was ook heel opmerkelijk dat ik de laatste 3/4 jaar niet voor niets zo veel kleine BDE's kreeg als gevolg van "het spel van leugen voor eigen bestwil" in ons thuis gebeurde.
  Helaas duurde het heel lang voordat ik het door had en waarom ik zo liefdevol castrerend werd behandeld.

  Ach...
  Nu lach ik een beetje in het weten dat het lot bij iedereen van de geboorte tot aan de dood vastligt.
  Het enige verschil is dat ik wel een heel bizarre - en ook nog Joodse - stamboom had.
  Nu lach ik een beetje - als een boer met kiespijn - hoe ik mijn slachtoffers heb uitgezocht om in de val te lopen van liefde waarin haat zo dicht bij elkaar staan.
  Absurd is het wel.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het was een zeer bijzonder schijnheilig weekend.
  Ten eerste werd op last van de Illuminati en/of de oude Geheime Broederschap nog snel even 2 Pausen schijnheilig verklaard.
  En ten tweede werd hier in Hollanditis massal feest gevierd voor de korgeleden geinaugureerde Bilderberger Koning Willem Alexander "de Grote" - bekend als koning bier .
  En de kranten kopten zelfs dat hij steeds meer wint in aanzien.

  En cymisch genoeg kwam Xander-nieuws met de mededeling dat Oekraiense en Russische leger-eenheden zich op last - van o.a. onze koning - klaarmaken voor een gewapend conflict waarvan de hele Westerse Wereldleiders ons al liet weten dat Putin het zwarte schaap is die erop uit is de WO III te beginnen.

  En Bokje - het offerlam en/of vanuit de naar ik meen - yarvedische astrologische duiding "het schaap"- kreeg via de achterklap in Bergen te horen dat de heilge maagd Maria wijd en zijd rondgebazuind dat in zwaar geestesziek was en een gevaar voor anderen.

  Wauw mensen!
  Misschien hebben al die mensen gelijk omdat ik net iets te vroeg uit de school klapte hoe en waarom ik een ieder en met name in het rijke astrologisch kankerlandje Hollanditis dat o.a de zuidelijke Europese landen hebben uitgekleed.
  Hoe heet het ook al weer... Is het niet "RIJKDOM"..

  Ik zal niet verder gaan, maar het plaatje onder deze reactie - de krab die de aarde leegvreet - dateert al uit mijn studententijd en werd gemaakt door een oude schoolvriend die kunstenaar was.
  Ik gebruikte deze schildering ruim 20 jaar geleden voor de cuver van het boekje "Kanker...Noodzaak?
  Ik werd hierop geattendeerd door één van mijn oude geliefden, die - zoals bijna iedereen - angstvallig zoekt en worstelt om het geluk te vinden en nog steeds hoopt dat het morgen weer beter gaat.
  Ik vond dit boekje in mijn boekenkast en bladerde het door.
  Het was wel grappig om te zien dat ik toen ook nog "hoop koesterde" op beter, maar dit werd o.a door deze vrouw wel ras de bodem in geslagen.

  I had really a crasy race in order to raise.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De zin van ziekte voor kosmisch welzijn?.

  Zoals bovenstaande titel al suggereert, er schijnt zin in ziekte te zitten, niet voor ons mensen, maar voor iets dat heet: kosmisch welzijn.
  Nou, ga er maar aan staan…dat is dus schijnbaar fijn of nodig voor de kosmos, maar wat heeft de mens daar zelf aan ?
  Ik bedoel, wat is het nut van ziekte voor de mensheid ?
  Ik ga zelf geen antwoord geven op deze vraag daar ik geen enkele reden kan bedenken waarom dit in het voordeel van de mens zou zijn, op persoonlijk vlak uiteraard.
  Dus rijst de vraag: Waarom koos de kosmos ziekte uit als zingeving ?
  Had de kosmos niet iets anders kunnen verzinnen ?
  Als je hier over gaat nadenken, zoals ik nogal vaak doe, dan kan ik maar op 1 antwoord uitkomen en namelijk…stel, er was geen ziekte onder de mensheid geweest…wat was er dan gebeurd met de mensheid ?
  In mijn beleving hadden we dan de Aarde allang overbevolkt en leeggegeten, immers, indien er niet zoiets is als “natuurlijke selectie”, dan groeit zo’n soort uit tot een bedreiging van alle andere soorten, inclusief zichzelf, het evenwicht is dan weg.
  Als bijvoorbeeld de mensheid het klaar had gespeeld om 2000 jaar geleden ziekte uit te roeien, dan hadden we ons waarschijnlijk allang zelf of elkaar van kant gemaakt, want op een gegeven moment is er niet genoeg voedsel, water, energie meer voor deze steeds groter groeiende groep, en we weten maar al te goed hoe wij mensen omgaan met elkaar op het moment dat er geen voedsel, water of benzine meer is, kijk maar naar het nieuws.
  Dus, eigenlijk zouden we de kosmos als mensheid dankbaar moeten zijn…dat ons individuele leven bekort wordt door iets dat ziekte heet, opdat het geheel van de mensheid nog mag doorleven…natuurlijk klinkt dit alles te gek voor woorden….maar wat als het de waarheid heel dicht benadert ?

  Armandus Armandus...
  Ziekte komt voort uit de geest van ons denken en projecteert dit op ons lichaam
  Als we die lichamelijke afwijking - door het denken - medisch behandelijk, blijft de geest nog steeds even ziek.
  Zo simpel is het
  S.
  Moeten we dan dankbaar zijn als we een vreselijke ziekte oplopen ?
  Is dat enerzijds de reden waarom zieken steeds meer aandacht krijgen ?
  Of anderzijds de reden waarom we steeds meer geld moeten ophalen om onderzoek te doen naar deze ziekten ?
  Waar stopt dit proces ?
  Armand

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sorry Armand
  Het staat er een beetje slordig op zo halverwege je verontwaardigend betoog met mijn reactie.
  Weet je wanneer de oorlog tussen Maria en mij begon?
  Toen ik op het blogje zette dat de vrouw borstkanker krijgt door de emancipatie-gevoelens die zij van thuis haar moeder meekreeg.
  Ze kreeg 4 kinderen en toen schopte ze haar man de wei in.
  En gek genoeg deed zij precies hetzelfde met haar vent.
  De man daarentegen krijgt prostaat-kanker omdat hij verwijft wordt .
  Het heet dan zo simpel dat de vrouw de broek aan heeft en de man noodgedwongen achter het fornuis of de stofzuiger rent en meedoet aan de opvoeding van de kinderen.
  Is dat niet de omgekeerde wereld?
  Is dat niet de omkeringscyclus waar honderden keren over sprak?
  Iedere generatie wordt die erflastige bepakking groter en iedere generatie wordt het goed en kwaad beleven extremer.
  En dat - en niets meer - leidt behalve tot huisvrede-breuk , maar zo is alles zo klein zo groot.
  Zo simpel is het en dat geldt voor alle ziekten, want dat heb ik vele jaren als electroacupuncturist gebruikt als checkpoint of ik het wel goed deed.
  En wat kreeg ik voor commentaar?
  Dokter bent U helderziende?

  Haha...
  Ik zit er nu niet meer van in mijn maag.

  S  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vanmorgen kreeg ik dit toch wel bijzondere linkje van Dennis

  ha S,

  Het gaat nu gebeuren. Poetin gaat binnenkort Europa intrekken. Het grote poetin-masterplan waarop hij al sinds de val van de muur op zit te broeden. Het is een reactie op de NAVO expansie. Een rus ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Kondratieff-golf ] had die cycles al in Stalins tijd in kaart gebracht en duren ongeveer 20-25 jaar. Het was zo beangstigend waar dat Kondriatieff door Stalin naar de goelag werd verbannen en werd vermoord.
  Je had gelijk, de val van de muur was het begin van het eind. Het eindspel is begonnen. Binnen nu en 1 jaar is Europa gevallen, de rest volgt.
  groet D.

  Dennis,
  Heb dit linkje over sinus-golven - Wikipedia - t.a.v het wereldgbeuren en de economie gelezen.
  Met Uw welnemen moet ik je corrigeren want het zijn golfbewegingen van ongeveer 50 - 60 jaar.
  Dat het eindspel nu echt gaat beginnen is aan alle kanten wel duidelijk.
  En dat Putin de taak van Hitler gaat overnemen ...
  Ach
  Het spel der Illuminatie herhaalt zich nog één keer.
  De baringsweeën van Moeder Aarde zijn nu al te voelen.
  S

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ach...
  Hoe stond dat ook weer in ons Testament?
  Aan het einde der dagen zullen wij ziende blind en horende doof zijn.

  Ik beleef dit helaas haast dagelijks en wordt nog steeds door velen gezien als "een complotdenker".
  En in feite is dat nil nisi veritas de waarheid.
  Moet ik me daaromtrent schuldig voelen?
  Ja !!! In feite wel , maar ik was toch niet meer dan de schriftgeleerde Jnana?
  Ik deed toch gewoon mijn werk?
  Daarnaast wordt mij arrogante hoogmoed in de schoenen geschoven en dat is ook mijn eigen schuld, omdat ik het net te vroeg naar buiten bracht en ook net op tijd , omdat binnenkort het world-wide-web tot het verleden behoort.

  En toch...
  Ik ben dankbaar blij dat ik net op tijd uit de school heb geklapt en ik hoop dat Armandus de Schijnheilig nu begrijpt waarom de volledige therapie van ziekte untill the end een forbidden item is gebleven.
  Het klinkt misschien raar en/of arrogant voor velen, maar dat is de prijs die ik er voor betalen moet.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mag ik nog even terugkomen op dit bizarre eindverhaal voordat de stekker uit internet wordt gehaald?
  Mede door het linkje van speurneus Raimond over het nog experimenteel onderzoek naar de behandeling van kanker met het wonderenzym hyaluronidase dat niet alleen kanker in een vroeg stadium te genezen is, maar feitelijk alle ziekten.
  Stond er niet geschreven - voor Bijbelidioten als Armandus Heiliger [haha] dat wij de waarheid aan het einde der dagen zouden hervinden?
  Er zit wel een klein addertje gras en dat is - naar mijn weten - dat het de levensduur iets zal bekorten, maar dat zijn nog slechts peanuts.
  Moet U zich dit alles voorstellen !!!
  De werkeloosheid is nu al torenhoog.
  Dit zal dan minstens verdubbelen .
  Nog erger is het dat de Staatskas - die nu al bijna leeg is - miljarden misloopt.
  Celtherapie van Niehans - U weet het verhaal - is slechts voor de eliten , want die levn boven de wet.

  Maar het ergste is wel dat - als wij die verkalkte brug tussen het lager en hoger bewustzijn openen - er ook geen oorlog zou komen om - zoals ik al eerder schreef - de al komende ijstijd niet zouden gaan tegenwerken.met de kern van energie, want dan is ons beleven van goed en kwaad ook verleden tijd.

  Het verhaal lijkt me helemaal rond .
  En gezien de haast nul reacties en een wereld die in het groot en in het klein [ met de geëmancipeerde vrouw ] al in brand staat is het - dacht ik - wel duidelijk waarom in het Bijbelse script werd weergegeven dat broeders tegen broeders zullen vechten.

  Hebben de Joden met hun Kabbalistische leer der energieën -die van A tot Z kosmisch is bepaald dan geen prachtig sprookje achtergelaten om ons echt tot het einde te laten gissen en laten hopen dat het hiernamaals "hemels" is.

  Nogmaals dank ik iedereen die allemaal mee hebben gedaan met allerhande ontrafelingen of vragen die mij ook weer verder hielpen om dit bizarre verhaal nog meer handjes en voetjes te geven.

  Geboren worden en dood gaan zijn individuele gebeurtenissen en daartussen heet het "saamhorigheid".en wie was daarin de "meester " ConFUSIUS.
  It's all in the name and the name is God en/of in het woord.
  Dat zelfs de geboortenaam en familienaam daarin een even grote rol spelen in dat wat heet "onze lotsbestemming' is haast niet te geloven, maar toch de volle waarheid.

  Alles is gezegd en ook voor mij zit mijn bizarre zoektocht erop.
  Ik wens een ieder sterkte voor wat komen gaat.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Om effe voor ongelovigen richting Bokkepoot nog een schepje op het vuur te gooien...
  Hier een mailtje van Fietje Huf, die allereerst nogal sceptisch naar mij keek.

  http://olympiczion.nl/index.php/30-april1-mei-walpurgisnacht-beltane/
  Hai,
  Kijk bij de reactie van nicostar, de antichrist is afkomstig uit engeland, zoals jij reeds hebt vermeld in je blog. Fijne zondag!
  Hartelijke groeten van Fietje

  Fietje
  Dankjewel.
  Ik zeg dit met mijn hele hart, omdat de aanvallen richting mij de laatste maand de pan uit lijken te rijzen.
  Natuurlijk besef ik donders goed dat alles wat reguliere media en de Staat ons alleen absolute leugen en/of de spiegel van de ware werkelijkheid laten zien.

  Siegfried.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het spijt me dat ik deze reactie niet op het vorige verhaal heb gezet zoals de beodoeling was.

  Ik zie het nu toevallig, omdat ik net een herhaling van een interview met de inmiddels overleden Wubbo Ockels zag.
  We hebben het al eerder over hem gehad naar aanleiding van zijn kanker en zijn Oosterse en Westerse aanpak als zijnde kleinmenselijk gekneuter.
  Ik vond het eigenlijk "ten hemel schreiend"hoe hij vertelde dat hij tot het laatste moment met al zijn Oosterse "hulpmiddelen" zich geestelijk steeds rijker en sterker voelde en lichamelijk wel achteruit ging.
  Ziekte... die begint in de geest en/of de geest van leven en zich manifesteert in het lichaam.
  Soms kan ik er zo godverdommes triest van worden in het weten dat zulksoortige programma's - zeker voor mensen met ernstige aandoeningen - zich na zo'n uitzendeing direct als gebrainwashte gekken achteraan rennen.

  Maar dit laat tevens zien hoe mensen die zich vergrijpen aan die hedendaagse meditatieve adviezen en zeker inwijdingen zichzelf in hun lichaam verzieken.
  Gelukkig ben ik geen opperrechter of dokter meer, want - ik vrees - dat ik dan gehangen zou worden via volkstribunaal.
  Zucht.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen