Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


zaterdag 11 mei 2013

Zijn het de hogere machten die “weten” in de doofpot stopt of is dit de macht van het volk?
Enkele dagen geleden surfte ik op RTLZ en las de reacties op een schrijven van mijn ex-sparring partner Tissen, die met de dag somberder wordt over de wereldeconomie en zich nu nog afvraagt wanneer de bom barst.
Tot mijn verbazing was er een reactie van iemand die een boek uit 1983 aanhaalde over een zekere von Weizsäcker met als titel "Der bedrohte Frieden - heute"  en gaande  over onze “git-zwarte toekomst”.
Natuurlijk ging ik opzoek naar deze mens en zo waar vond ik hem o.a. op http://www.youtube.com/watch?v=TFYHL8x16Y8  waarin hij in een kort filmpje een ijzingwekkend exact wereldbeeld schetste voor de toekomst, die nu realiteit is.
Daar stond tevens bij  dat deze Carl Friedrich von Weizsácker  in 1979 door Willy Brandt voorgedragen was als Bonds-President van Duitland . Maar die functie weigerde hij die functie.
En op Wikipedia vond ik daarna zijn imposante  wetenschappelijke levensloop [ http://nl.wikipedia.org/wiki/Carl_Friedrich_von_Weizsäcker ]: een levensloop die mij verbaasde, omdat het veel overeenkomsten toonde met mijn vreemde levensloop  en zeker in het omgaan met zijn hoge afstamming Ook hij had een zware erflijn van geleerden en politici en bleek wars van eretitels.
Was dat anno 1983 de tijdgeest van toen als onderdeel van de “omkeringscyclus”?  
Het is nu wel heel duidelijk dat “de zoon van de melkboer” als arts of andere Universitaire opgeleide een hoge functies ambieren in tegenstelling tot  mensen met een erflastig wetenschappelijk verleden.  
Weigerde ik niet in 1979 om te promoveren bij de wereldberoemde hoogleraar en werd ik enkele jaren later door de KNMG en de Staat tot persona non grata gepromoveerd na mijn lezing over “De verkankering van de samenleving”?

Ik schrijf dit omdat ik mij steeds meer afvraag door wie ik uiteindelijk in de banvloek werd gedaan.
Aanvankelijk dacht ik dat dit de systeemdictatuur achter onze Volksvertegenwoordiging was ; een systeem die achter de schermen regeert  gelijk de Rockefeller / Rothschild / Bilderberd alliancie achter de schermen de touwtjes in handen heeft.
Maar meer en meer ben ik gaan twijfelen en zie het als een daad van de door het volk gekozen “volksvertegenwoordigingen”, die ons via volkspropaganda en de geestdodende reclame tot slaven maakt van een systeemdictatuur?
In dat oogmerk kan ik mij heel goed voorstellen dat deze von Weizsäcker die hoge politieke functie weigerde..
Wat ik daarin ook opvallend vond was hoe Koning Willem Alexander in een interview vertelde, dat hij iedere beslissing die door de regering genomen zou worden onvoorwaardelijk zijn tekenen.
Dat zou betekenen dat het de stem van het volk - de Staat - zulksoortige beslissingen neemt en dat de hogere machten in de wereld gewoon toezien of het spel der vergissingen goed verloopt.
Zij zijn daarin hooguit vergelijkbaar met de “Geheime Witte Broederschap” , die exact weten hoe onze toekomst eruit ziet en zich ijzig stil houden.
Er werd ons niet voor niets de gezegde nagelaten “Spreken is zilver en zwijgen is goud”.
Nu denk ik dat deze Carl Friedich von Weizsäcker mede door zijn hoge functies wel degelijk op de hoogte was van hetgeen ons te wachten stond en meende dat hij dit - net als ik  - toch op één of andere manier naar buiten moest brengen , omdat hij anders het verzwijgen hiervan tot aan zijn dood als leugen met zich mee moest dragen.
Jammer genoeg is hij in 2007 overleden, want anders had ik hem zeker hebben benaderd.
Maar dit betekent wel dat wij allen democratisch “schuldig zijn” dat de waarheid ons tot aan het einde der dagen onthouden blijft.
Dat is dus “de leugen die regeert” .
Dat zijn wij dus met z’n allen.
Nu snap ik  waarom ik mij zo eenzaam voel in deze mensenkluwe, die óf kankert op alles en iedereen óf lang leve de lol leeft.
Nu snap ik ook waarom zelfs slechts een enkeling zich op het blogje durft te vertonen en velen toch stiekem meelezen.
Isn’t it a crasy world?

Als kleine toegift hier een korte samenvatting van het boek wat op  RTLZ verscheen.

Carl Friedrich von Weizsäcker: "Der bedrohte Frieden - heute" (Buch von 1983)
Carl Friedrich Von Weizsäcker sagte in seinem letzten großen Werk "Der
bedrohte Frieden" erschienen 1983 im "Hanser-Verlag", innerhalb weniger
Jahre den Niedergang des Sowjet-Kommunismus voraus (- er wurde damals ausgelacht).
Seine Prognose, auf welches Niveau der Lohn-, Gehaltsabhängigen zurückfallen würde, wenn der Kommunismus nicht mehr existiert, war schockierend.

Weizsäcker beschreibt die Auswirkungen einer dann einsetzenden "Globalisierung",
(obwohl es damals dieses Wort noch nicht gab), so wie er sie erwartete:
1. Die Arbeitslosenzahlen werden weltweit ungeahnte Dimensionen erreichen.
2. Die Löhne werden auf ein noch nie da gewesenes Minimum sinken.
3. Alle Sozialsysteme werden mit dem Bankrott des Staates zusammenbrechen.
Rentenzahlungen zuerst. Auslöser ist eine globale Wirtschaftskrise
ungeheurer Dimension, die von Spekulanten ausgelöst wird.
4. Circa 20 Jahre nach dem Untergang des Kommunismus werden in Deutschland
wieder Menschen verhungern. Einfach so.
5. Die Gefahr von Bürgerkriegen steigt weltweit dramatisch.
6. Die herrschende Elite wird gezwungen, zu ihrem eigenen Schutz Privatarmeen zu unterhalten.
7. Um ihre Herrschaft zu sichern, werden diese Eliten frühzeitig den totalen
Überwachungsstaat schaffen, und eine weltweite Diktatur einführen.
8. Die ergebenen Hand...... dieses "Geld-Adels" sind korrupte Politiker.
9. Die Kapitalwelt fördert wie eh und je einen noch nie dagewesen Nationalismus
(Faschismus), als Garant gegen einen eventuell wieder erstarkenden Kommunismus.
10. Zum Zweck der Machterhaltung wird man die Weltbevölkerung auf ein Minimum reduzieren. Dies geschieht mittels künstlich erzeugter Krankheiten. Hierbei werden Bio-Waffen als Seuchen deklariert, aber auch mittels gezielten
Hungersnöten und Kriegen. Als Grund dient die Erkenntnis, daß die meisten Menschen ihre eigene Ernährung nicht mehr finanzieren können, jetzt wären die Reichen zu Hilfsmaßnahmen gezwungen, andernfalls entsteht für sie ein riesiges, gefährliches Konfliktpotential.
11. Um Rohstoffbesitz und dem eigenen Machterhalt dienend, werden Großmächte
Kriege mit Atomwaffen und anderen Massenvernichtungswaffen führen.
12. Die Menschheit wird nach dem Niedergang des Kommunismus das skrupelloseste
und menschenverachtendste System erleben, wie es die Menschheit noch niemals zuvor erlebt hat, ihr "Armageddon" ("Endkampf").
Das System, welches für diese Verbrechen verantwortlich ist, heißt "unkontrollierter Kapitalismus".
C. F. von Weizsäcker sagte 1983 (vor 25 Jahren), daß sein Buch, welches er
als sein letztes "großes Werk" bezeichnete, mit Sicherheit von der Bevölkerung nicht verstanden würde, und die Dinge somit ihren Lauf nehmen!

Das deutsche Volk bewertete er wenig schmeichelhaft wie folgt:
(a) absolut obrigkeitshörig,
(b) des Denkens entwöhnt,
(c) typischer Befehlsempfänger,
(d) ein Held vor dem Feind, aber ein totaler Mangel an Zivilcourage!
(e) Der typische Deutsche verteidigt sich erst dann, wenn er nichts mehr hat, was sich zu verteidigen lohnt. Wenn er aber aus seinem Schlaf erwacht ist, dann schlägt er in blindem Zorn alles kurz und klein - auch das, was ihm noch helfen könnte!!

Die einzige Lösung die Weizsäcker bietet, ist die Hoffnung, daß nach diesen unvermeidlichen Turbulenzen dieser Planet noch bewohnbar bleibt. Denn Fakt ist, die kleine Clique, denen diese Welt schon jetzt gehört, herrscht nach dem einfachen, aber klaren Motto: "Eine Welt, in der wir nicht das alleinige Sagen haben, die braucht es auch in Zukunft, nicht mehr zu geben".
Wie bereits oben erwähnt, rechnete Weizsäcker nicht damit, verstanden zu werden.
Auf die Frage eines Journalisten, was ihn denn am meisten stören würde, antwortete er: "Mich mit einem dummen Menschen unterhalten zu müssen".

2 opmerkingen:

 1. Het schijnt dat de nieuwbakken 'Illuminati' -dat zijn de promotors van corrupte, onberekenbare, satanische m.i.c bedrijven als Monsanto(DDT, Agent-Orange,GMo's enz),denk aan die miliairen van de beruchte Chemtrails (= alu toxines), de nucleaire dreigingingen, de bio-wapens-dreigingen, de 'haarps' hoogfrequente dreigingen, denk ook aan die valse wetenschappers die door mensen gemaakte of 'manmade', godbetert, varkenspest of zoiets of 'swineflu' H1N5 'ontwierpen'en verspreidden e.a. - willen ingrijpen op de wereldbevolking die veel en veel te hoog 'zou' zijn, iets van ±500.000.000 (?) aardbewoners zou het maximum aanvaardbaar of 'sustainable' zijn en daar streven 'ze' naar, je kunt dat wel met het klassieke korreltje zout nemen, maar toch, er gebeuren zoveel verbijsterende dingen als die strapatsen van die ontaarde, volgens sommigen valse, zeg maar nazi-wetenschapper Ron Faucher (MC nl) die een soort Spaanse griep virus heeft uitgevonden of wil commercialiseren en 'fier' dat hij was, hij had het zelfs vlugger geklaard dan de yankees...en verleden week konden we zelfs horen dat de Chinezen ook al over zoiets uiterst virulent, dat alle leven in veel streken op aarde kan uitroeien, beschikken.
  En dan hebben we het nog niet over de totale vernietiging van het milieu, de fauna, de vissen die bezig is of er zit aan te komen en de totale vervuiling van de zeeën en oceanen, de verwoestijningen, de vernieting door Roundup van de akkergronden, het gebrek aan drinkwater dat er ook komt, zegt men. Onze leiders, of wat er moet voor doorgaan, moeten maar eens ernstig nadenken over de gigantische problemen en vooral dan - de wereldwijde dorst- en hongersnood - die schijnen op ons aan te stormen... Zo nu weten ze het tenminste, de eerste stap voor actie zeker? 'Wir haben es gewüscht'!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha Wyert,
  Met opzet heb ik dit stukje over von Weizsäcker hier opgezet en vond het verbazend hoe zijn visie over de toekomst zag en zeker in het kader van onze zo heilige koe "de democratie".
  Ik had als grote wijsheid slechts de oude doctine over cyclische processen t.a.v. het allerkleinste en het allergrootste, nadat ik in 1981 met mijn lezing "Cancer,it's like economy" tot Staatsgevaarlijk werd gepromoveerd.
  Waarom had en heb ik nog steeds een wereldwijd publicatie-verbod voor journalisten?
  Nu is die economische kanker terminaal en beliegen wij elkaar door te roepen van er wel een oplossing komt. Waanzin! Absolute waanzin!
  Ik kan mij verdomd goed voorstellen dat deze von Weizsäcker weigerde om bondspresident van Duitsland te worden.

  Al die "satanische" organisaties zijn mij in de loop der tijd wel gepasseerd.
  Maar dat is nu net wat ik niet probeerde te zeggen.
  Noem mij nu eens wetenschappers die in jouw ogen goed werk verrichten.
  Noem mij nu eens een politiek systeem dat goed werkt
  Noem mij nu eens een mens die zuiver is.
  Ik ken er althans geeneen en daar hoor ik zelf ook bij.
  En als er dan ook maar één systeem is wat verdoemd is om te mislukken is het het kapitalistisch geldsysteem is en in de politiek dmocratie.

  Nu beleven we in de politiek een prachtige strijd omtrent "illegalen".
  Maar die mensen hebben wij wel binnengehaald om ons vuile werk te doen voor een appel en een ei zodat onze kinderen kunnen studeren.
  En wat is democratie meer dat "zo veel hoofde zo veel zinnen"?
  Het is een politiek van "verdeel en heers" waarin het voor iedereen een spel is voor meer en beter, maar waar nooit goede beslissingen kunnen worden genomen. Het zijn altijd compromissen, waar altijd twee verliezers zijn.
  We hebben dan wel een grote bek als het gaat om mensenrechten, maar alle organisaties zijn daarin zo corrupt als een deur.
  Je kan dan wel met allerhande prachtige voorbeelden aan komen zetten, maar we hebben hier nog steeds "fok-premie" en dit is puur omdat de economie moet groeien "om gezond te blijven".

  En wat die mensenplaag aangaat ... Ik neem aan dat je de Bijbel als een sprookjesboek voor volwassenen ziet, maar dit alles was wel voorzien.
  Als er geen oorlogen waren geweest hadden wij de aarde al lang leeg gevreten.
  Natuurlijk is men nu zoekende om de wereldbevolking drastisch te reduceren voordat het te laat is.
  Maar heb jij een goed voorstel hoe?
  Zou het niet het beste zijn om geneeskunde af te schaffen?
  Moet je eens voorstellen wat er dan gebeurt!
  Dan wordt het "kermis in de hel".

  Kortom...
  Ik weet het niet, maar één ding weet ik wel dat wij Westerlingen de grootste vervuilers zijn van ons eigen nest "Moeder Aarde".

  Hoop je snel terug te zien met realistischer oplossingen.
  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen