Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


zaterdag 4 juni 2011

Is de mens geniaal pervers?

De mens zit vol perversiteiten.

Ik schrijf dit artikeltje naar aanleiding van een blogje op de zichzelf de hemel inprijzende NRC waar klimaat-deskundige Paul Luttikhuis recent een stukje schreef over "De voedselketen zit vol perversiteiten".
Tot mijn verbazing werd mijn commentaar over de titel - had m.i. moeten zijn “De mens zit vol perversiteiten” - geplaatst en dit was reden om door te gaan en deze expert te vragen hoe veel energie de mensheid als geheel en in het bijzonder de Westerse mens produceert naast zijn eigen stofwisseling.
Een toeval wilde dat "Een vandaag" gisteren - 3 juni -  een uitzending had over 2012 en de eindtijd.
Dit was mijn reden om iets meer richting deze vermeende klimaat-expert te schrijven.
Ik had natuurlijk ook weer een poging kunnen doen "Een vandaag" te benaderen, maar de ervaring heeft geleerd dat dit toch boter aan de galg smeren is.
En dus schreef ik...

Jammer dat Paul Luttikhuis het antwoord ook niet weet op de vraag hoeveel energie de huidige mens per hoofd van de bevolking produceert, want anders had hij dit zeker verteld.
Ik vroeg dit alles zeker niet voor niets.
Als wij de mens {nog} kunnen zien als onderdeeltje van het gehele evolutieproces is zal het opvallen dat het eerste leven louter koudbloedig was, er daarna warmbloedig leven bij kwam en tenslotte kwam de Lucifer-mens, die met der tijd steeds meer vuur ging maken.
Ik vind het vreemd dat niemand zich schijnt af te vragen of dit toeval is of misschien een "materiele" en/of "kosmische" wetmatigheid.
We hebben nu kunnen vaststellen dat er op alle planeten van ons zonnestelsel een temperatuurverhoging plaatsvindt van ongeveer 2 graden.
En... op de andere planeten is nu geen leven zoals op aarde.
Dus er is meer aan de hand dan louter kleinmenselijke global warming.
Een definitie van leven uit de oudheid - zo'n 6000 tot 8000 jaar geleden luidde "Alles wat beweegt is leven".
Het lijkt zo symplistisch, maar de kleinste eenheid van leven werd toen al beschreven als zijnde een atoom.
Met andere woorden: Alle materie is leven.
Daarnaast werd ons nagelaten dat "Alles wat is van het allergootste tot het allerkleinste [alle materie dus] kent een identieke levenscyclus".
Het is al weer zo'n 10 jaar geleden dat Amerikaanse en Japanse electronenmicrioscopische onderzoekers aantoonden dat in een electron vlak voor een micro-Big Bang een beat ontwikkelt. Dit is kijkend in het evolutieproces de hartslag.
Is dit niet bijzonder?
Dan rijst de vraag hoe het mogelijk is dat de aarde wel in een bijna cirkelgang rond de zon draait en ondanks dat zij langzaam afkoelt toch niet dichter bij de zon komt te staan.
Volgens de wetten van Einstein zou dit toch moeten?!
Zou dit het gevolg zijn van het leven op deze planeet dat steeds meer energie gaat produceren?
We hebben nu de wereld volgebouwd met kernenergie en gooien met bommen en granaten alsof het pepernoten zijn.
En dat terwijl de natuur steeds meer plaats moet maken voor de mens. Daar behoeft men geen wetenschapper voor te zijn, want dat is wat iedereen kan zien.
Het is heus niet toevallig dat gisteren Nederland werd opgeschrikt door een programma van "Een vandaag" over de eindtijd.
Als men zo naar het leven en ons leven kijkt wordt men daar toch klein en nietig van?
Naar mijn bescheiden mening zou de NRC werkelijk een krant van wereldformaat zijn als zij zulke zaken onder het voetlicht zouden durven te brengen in plaats van over de sensationele highlights te schrijven.
Is dit geen hoogmoed voor de val?

Tenslotte zou het mij hooglijk verbazen als de redactie -who ever it may be - dit korte aanvullinkje zou publiceren en helemaal als ze dit ter discussie zouden willen stellen.
Misschien vraagt U zich af waarom ik het dan schrijf.
Ik schrijf het louter, omdat de redactie iedere inzending op zijn waarde beoordeelt en er dus automatisch mee wordt geconfronteerd.
Misschien valt het wel onder "de geheime leer" van Blavatski en moet het tot het einde geheim blijven.

Zal ik  hier op dit blogje de titel nog iets anders formuleren???
Is het niet dat de mens geniaal pervers is?
Of...
De Duivelse Godheid mens?

20 opmerkingen:

 1. Aangezien langzaam maar zeker duidelijk wordt dat ik zo onsamenhangend - of misschien zo duidelijk - schrijf dat niemand meer wil of durft te reageren, vraag ik of dit misschien wel binnenkomt.
  Met name over ziekte is mijn pen nog lang niet leeg en is voor mij zeker dat ziekte en met name kanker niet louter in het genenpatroon is voorbestemd, maar tevens wordt getriggerd als men "niet meer kan zingen zoals men gebekt is".
  Daarnaast...
  Dat de systeemdictatuur het tot het allerlaatste moment zal verbieden is voor mij logisch en misschien moeten we daar wel verdomd blij mee zijn, want de mens is zo giga-pervers dat dit direct zal leiden tot massamoord en plunderingen.
  Zitten er nog "heiligers"in de zaal, die mijn stellingname ontkrachten?
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Siegfried,

  Als de cycli eindig is, begint het volgens jou wel weer opnieuw zoals wij het kennen? Zijn wij toch van nut voor deze cycli ( in elk geval niet voor de verwarming v/d aarde ) maakt dit het leven doelloos?

  Mvr groet,

  Ps, de info M-Passion zit nog steeds in de molen het duurt iets langer dan gedacht, maar gaat zeker komen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan je niet helemaal volgen.
  We maken nu per hoofd van de bevolking onvoorstelbaar veel energie en door die energie blijft de aarde stabiel rond de zon draaien.
  Maar deze cyclus moet nog zijn -door de mens gecreeerde - energetisch hoogtepunt bereiken
  Deze cyclus zal volgens alle voorspellingen eindigen in een allesvernietigende kernoorlog.
  Sprekend in vergelijkingen met een electron draaiend om zijn kern is dit de micro Big Bang, waarna de hele cyclus voor dit electron weer helemaal opnieuw begint.
  Voor het allergrootste [ de kosmos ] zal dit de Big Bang en Big Crunch zijn zoals Hawking dit jaar en dag geroepen heeft, maar uiteindelijk door het Vaticaan werd teruggefloten en hield daarna zijn mond.
  Door die grote kernoorlog zal de aarde nog heel lang "in Uranus branden" en ondanks het wegvallen van de "supermen" toch nog weerstand kunnen bieden tegen de fusie-neiging met de zon [als zijnde de wetten van Einstein].
  Dit is dan het 1000 jarig vredesrijk, waar het leven en het water als geheel langzaam verdwijnt.
  Dit is althans mijn invulling of reconstructie van alles wat hierover werd nagelaten.
  Can you follow me?
  Helaas - moet ik zeggen - gaat het nog steeds allemaal zoals ik dit al jaren geleden heb vastgelegd.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een kernoorlog zou dan inderdaad de hitte moeten veroorzaken. En dan heeft de mens zijn werk goed gedaan.. zou het volgens de bijbel in Palestina uitgevochten worden? Of is het nu al begonnen in de vazalstaten?

  Op andere planeten wordt het ook circa 2 graden warmer ( vlgns marcel messing ). Is dit waar, zou je kunnen concluderen dat wij, de mens, tot zo ver het kosmisch spel niet beïnvloeden.
  De reactie van de natuur zou eerder het tegenovergestelde te werk stellen: meerdere vulkaanuitbarstingen zouden verkoeling veroorzaken, ijstijd? ,, maar die theorien laat ik liever aan de deskundige over..

  Dat wij mensen misschien vanwege het hersendefect van god los geraakt zijn en dat wij mensjes met ons groot denken ons zelf voor de gek houden.. Dat we niet de kanker zijn, nog niet eens wondvocht, en dus gemist kunnen worden.. dan is de zin van het leven weer doelloos..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kernoorlog wordt uitgevochten tussen Oost en West en zal een wereld-spectakel worden.
  Volgens de Bijbel zal dit rauw op de maag liggen, want net voor of tijdens zal de laatste profeet ons vertellen dat wij "God gelijk" hebben gehandeld.
  Dit was namelijk onze enige taak hier op aarde.

  Op alle planeten is het inderdaad ongeveer 2 graden warmer, maar voor mij staat vast dat leven op de planeten overal plaatsvindt.
  Ik ken Marcel Messing persoonlijk en is een omhoog gevallen esoterische New Age God in die wereld.
  Voor kosmologie en NASA informatie moet je bij Armand zijn en zijn blogje "De partus van Moeder Aarde".
  Wat betreft je laatste zin...
  Ik denk dat ik die al beantwoord heb.
  Kosmisch gezien zijn we niet meer dan materie die zich gedraagt volgens de wetten van een atoom.
  Voor aardse begrippen van leven zijn wij de duivel, die alles vernietigt.
  En God is een sprookje, maar vertegenwoordigt wel 3 cycli van onze planeet.
  De G is de levenscyclus van Moeder aarde.
  De O is de evolutiecyclus van niets tot niets.
  De D is de cyclus van de mens die de dood introduceert.

  Grappig hé?
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat en waar was "jij" voordat je als mensenkind ontstond?
  Verwacht jij een "zelf" of iets "anders" verder te ervaren nadat het stoffelijk overschot van Siegfried uit-einde-lijk is verdwenen?

  Groetjes Ronny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. beste Ronnie,
  Ik geloof niet en helemaal niet in reincarnatie.
  "Uit stof ben ik geboren en tot stof zal ik wederkeren.
  Uiteindelijk komen we allemaal uit sterrenstof als zijnde de basis van het aardse leven.

  Mag ik je vragen waarom je deze vraag bezighoudt?
  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hai Siegfried,

  Ik heb ca. 20 jaar geleden een boek gekocht en gelezen getiteld "de universele schepping". De essentie van de schrijver was: Iets kan niet uit het niets ontstaan. Dus is al wat is er altijd al geweest. Dat sprak mij aan...

  Vanaf mijn geboorte totdat ik 34 was is mij een geloofs overtuiging ingeprogrammeerd van een scheppende god waaraan ik mijn "bestaan" te danken had. Zo heb ik veel tijd besteedt aan de "waarheid" verkondigen en lectuur verspreiden. Na het lezen van dit boek ben ik uit het "geloof" gestapt. Ben nu 55 en voel en ervaar mijzelf vrij. Dat is een prettige waarheid om in te leven. Ben wel de afgelopen 20 jaar met veel onderzoeken en lezen bezig geweest. Op zoek met veel vragen. Een van de hoofdvragen was: Wie of wat ben ik? IK???

  De reden dat ik reageer: Wat is jouw intepretatie over bewustzijn? Of geest, bestaan buiten de materie. Als oneindige cyclus van. Is dat wat wij zijn? Ik ben ook jou, jij bent ook mij...

  Samensmelting van geest. Net als de watermolecuul met een "Ikje" die in de oceaan geen IK meer ervaart maar de oceaan is. Toen mijn vader enkele jaren geleden overleed was er een kort moment van ontmoeting in ons emotie/gevoel. Er was geen vader of zoon. Een éénheidsgevoel.
  Die verbondenheid kan alleen gevoeld worden. Zoals je misschien ziet Siegfried; Ik heb een "prediker" in mijn geaardheid die ik ook zo nu en dan in een stille spiegel wil ontmoeten.

  Wat ik zie: Zo boven zo beneden, er is niets nieuws onder de zon...

  Ronny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank Ronny voor je uitleg.
  Grappig om te zien hoe jouw weg en de mijne zo ongeveer de spiegel zijn.
  Grootgegroeid als atheist kreeg ik rond mijn 35-ste mijn eerste uitleggende dromen over allerhande Bijbelse voorzeggingen.
  Toen vond ik dit uiterst vreemd, want ik had nog nooit een Bijbel in mijn handen gehad.
  Later bleek dat mijn overgrootvader predikant in Friesland was en dat zat dus in mijn genen opgeslagen.
  Dat was ik me dus helemaal niet bewust.
  Is iemand zich dat bewust?
  Ik zou geen definitie kunnen geven van bewustzijn en al helemaal niet van "bewust zijn".
  Zo beleef ik nu dat ik als IK totaal onvrij ben en besef dat mijn hele leven van A tot Z is voorbestemd.
  Zo beleef ik dit voor Alles en Iedereen die Is.
  Dat is de keerzijde van het jouwe, maar dit voelt ook als prettig en/of berusting.
  Zodoende beleef ik dat Alles van het Allergrootste tot het allerkleinste als eenheid bij elkaar hoort.

  Over dat korte moment met je vader...
  Kijk op de website www.wetenschap-eindtijd.com waar ik enkele bijzondere ervaringen met stervenden heb mogen meemaken.
  Zelf heb ik ook mijn vader via een droom mogen "ont"moeten toen hij het tijdelijke met het eeuwige verwisselde. Hij kwam langs om zijn excuses aan te bieden voor het feit dat ik geen statuszoeker was geworden waarop hij zo gehoopt had.

  Ik ga nu stoppen, want onze verschillen in beleven van de werkelijkheid staan diagonaal op elkaar.

  siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ronny,
  Je weet als ex-prediker van Gods woord als geen ander dat de wereld uiteindelijk in Uranus zal branden.
  Dit kwam ik vanmorgen tegen als zijnde de voorbereiding op het eindspel.
  http://www.nu.nl/buitenland/2533758/grootmachten-blijven-investeren-in-kernwapens.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Siegfried,

  Grappig dat jij dat nu al zo beleefd. We kennen elkaars werkelijkheid en beleving daarvan nauwelijks... In mijn beleving is alles een cirkel met een binnen en buitenkant. En elkaar "aanraken" kan best fijn voelen. Wat is daar mis mee? En ja Siegfried, ook in mijn "werkelijkheid" is er geen toeval. Heb ik niets in de hand, niets te willen. Een vrije geest??

  Ik vind het gewoon leuk om een dialoog (zonder overtuiging) aan te gaan. Heeft het nut? Ach, wat maakt het uit... Wat ik nu zeg of schrijf is een moment later alweer anders. Je zal maar navolgers hebben... Ha ha! Ik heb geen waarheid over een constant vernieuwend proces wat als "het bestaan" wordt ervaren. Soms voel ik me een éénling op deze aarde. De natuur heft dat op. Lekker toch! Laatst in de "biesbosch" bij wat schapen en lammetjes stilgestaan. Bokjes zijn ook leuk. Stond ik op dat moment niet bij stil. Ik moest vroeger geloven dat ik een schaap was. Beeeeh... Als deel van een kudde. Maar als je er in zit is de vrijzijn gevangen. Vanuit onwetenheid ervaar je dat echter niet zo. Voelt veilig. Toch zie ik velen kracht putten in een geloof. Kunnen bergen verzetten in naam van een almachtige god. Heeft zelfs een naam.. Wanneer krijgen we contact met elkaar? Zodra het denkende verstand stil is heb ik (enkele keren) mogen ervaren. Ik heb afgelopen maandag ook mijn moeder na 2 maanden kanker e.d. begraven. Ze vond het wel goed zo en wilde niet meer verder leven. Ze dacht: Dan ben ik alvast in het paradijs. Ik heb met mijn colloïdaal goud- en zilverwater nog van alles gedaan om haar te laten opknappen, maar heb inmiddels vrede in haar vrijzijn. Voelde me aanvankelijk wel in de steek gelaten... Ik herkende me zo in mijn moeder alszijnde mijzelf. Alles dus illusie. Stof. Perfect!!!
  Alles "klopt" in het grote en kleine verhaal.

  Tja, en wat nu in deze "eindtijd". Terug naar het licht? Of gaat het licht uit? Siegfried, erom lachen lucht mij op. Krijg jij nu ook een "smile" op je gezicht? Feitelijk heb ik geen vragen meer. De antwoorden zijn altijd AL aanwezig. Er staat geschreven... Gek hé, dat mensen elkaar daarom te lijf gaan. Ik heb laatst geschreven: " Vol-ledigheid waar-in "niets" onmogelijk is". Dan is het even stil in mij.

  Nou, de "prediker" stopt er weer mee. Vind het inspirerend om samen in contact te zijn.

  mazzel, ronny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ronny,
  Het spijt me, maar ik kan me totaal niet vinden in je dialoog om niets: een dialoog die enkele minuten later weer totaal anders kan zijn [zoals je schrijft]
  Ben je daarmee niet een mens met 1000 gezichten?
  Ik vraag je dan ook vriendelijk om mij niet langer lastig te vallen met je hemelbestormende verlichte visie.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Siegfried,

  Je vroeg me of ik je stelling zou kunnen ontkrachten...ik ben bang van niet, en we moeten maar blij zijn dat er van hogerhand nog genoeg gecensureerd wordt...aan de andere kant is het niets anders als uitstel van executie.

  Dus voor the time being ben ik eigenlijk wel blij met deze censuur, op de langere termijn...ben bang van niet, want dan klapt alle frustratie er in 1 keer uit...

  Over de trigger voor ziekten: Het niet meer kunnen zingen zoals men gebekt is...

  Maar ik heb van mezelf totaal geen idee hoe ik in de kern gebekt zou zijn...is er uberhaupt iemand die weet hoe hij of zij van nature gebekt is ?

  Ik bedoel, we leven nu al zo lang in een keurslijf, maatschap of gemeen-schap.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ach Armand,
  Ik schreef dit floddertje eigenlijk, omdat slechts weinigen beseffen dat wij als kroon op de menselijke evolutie wel de meest perverse levensvernietigers zijn die de aarde ooit gehad heeft.
  En we gedragen ons spiegelbeeldig.
  We zien de vijand nog steeds buiten onszelf.
  Confusius was waarschijnlijk degene die dit als eerste waarnam en de mens slaaf maakte van leefregels van goed en kwaad.
  En zo voelen wij ons zuiver als de ons aan de regels houden en vingerwijzend naar onze naasten werden.
  Over "niet meer zingen hoe we gebekt zijn" in relatie met ziekte en/of kanker valt natuurlijk nog genoeg te zeggen, maar geloven doen we dat toch niet want de geest is al uit de fles.
  Denk inderdaad dat weinigen voelen hoe zij van nature en/of erflastig gebekt zijn.
  Karakter noemen we dat en daar mag niemand aan tornen.
  Ach laat maar.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heb wéér een pervers nieuw account...kan an de gang blijven zo ....de oplossing is weer het nieuwe probleem ...looks like dokteren

  Goedemorgen Siegfried,Armand,

  Ook geen idee hoe ik gebekt ben.....het enige wat ik nog kan vinden is 'me thuis voelen als ik in de polder loop' en dat is dan ook , ergens vroeg in mijn 'genenjaarringen' waarschijnlijk ooit mijn 'geboorteplek geweest , nog zonder alle drukte die wij er inmiddels zelf omheen hebben bedacht om maar te overleven als 'naakte aap'.

  Aan de andere kant zou ik, of beter zouden wij, toch ook tot de constatering kunnen komen dat wij 'zijn gebekt' precies zo, dat wij hebben kunnen verworden totdat wat wij nu zijn, "als van nature" ?
  Maar omdat wij zo eigen-wijs konden worden dat wij het vertikte mee te gaan met de toen natuurlijke 'gewoonten'om bv de placenta te gebruiken als natuurlijke bron van wel-zijn er een 'hersendefect' ontstond wat ons denken 'natuurlijk' machtiger maken als ons collectief weten.

  Met dat ik dit schrijf springt er wel gelijk een vraagkronkel in het hoofd.

  Hoe konden wij al afstand nemen dus eigen-wijs worden(a-placentar) vóórdat het hersendefect ontstond ?.......

  Tis in mn hoofd zoals je kan lezen al net zo een chaos als overal om me heen….

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ach Fons,
  Maria vertelde me dat ze gisteren weer eens gegrepen was door een TV programma waar naar Westerse kinderen werden meegenomen naar "derde wereld-land" om te zien waar onze luxeproducten voor een grijpstuiver worden gemaakt en hier voor veel geld te koop zijn.
  Dit is geen toevalligheid, maar "gewoon".
  We weten het allemaal, maar staan er geen seconde bij stil.
  Erger wordt het nog als je bedenkt dat er overal inzamelingen worden gehouden voor hulp aan de arme landen.
  Dat men niet direct een link kan maken met het failliete Griekenland, Portugal, Spanje en Italie als zijnde een uiting van de verkankerde werking van Nederland en Duitsland kan ik me nog wel ergens voorstellen.
  Maar triest is het wel dat het als symptoom nergens bespreekbaar is.
  Jaja...
  En dan zeg ik ...
  Het was een voorziene ontwikkeling en horend bij de evolutie van het denken als erflast in het groot en in het klein.
  En dan...
  Dan zijn we weer tevreden en hoeven ons niet druk te maken over onze perverse houding.

  En over de placenta...
  Misschien dat Pascal ons iets kan vertellen over de geboorte van hun tweeling en zijn placenta-therapie. Maar misschien ook heeft hij het nu te druk.

  Wat betreft de DVD's...
  Ik heb ze nog niet ontvangen,maar...
  Maar bewust worden wij nooit meer voor onze laatste ademtocht.
  Dus veel zal het niet uithalen.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Siegfried,
  Heb dat programma ook gezien en "de huid wordt duur verkocht" zal ik maar zeggen maar niet door de makers maar door de westerse handelaren.
  Helaas kan en moet ik 'het' wel beamen én ik kom dus ook telkens meer tot de ont-dekking dat ik er met een stuk van 'mijn' winkel volle bak aan mee doe..........en ik mag zeggen dat doet zeer.

  En dan denk ik meewarig nog terug aan het moment dat ik (om mijn geweten te schonen) óók nog zelf ter plekke ben gaan kijken of de producten die ik uit indonesië betrek wel menswaardig werden gemaakt.........pffff....hypocrieter kan niet, hoe goed bedoeld toen waarschijnlijk ook.
  Al met al zit ik nu in een onvoorstelbare spagaat hoe nu verder en probeer nu op alle manieren toch dit mensonterende stuk te verlaten.
  Dat dat niet ten goede komt aan mijn verdiensten... spreekt voor zichzelf maar dat heb ik dr graag voor over voor mn schijnheilige gemoedsrust....!
  Alles weten maakt mij dus niet gelukkiger en tot een bewegingsloze ondernemer en daar zit (voor mij zeker)een groot deel van de reden verstopt waarom 'het verhaal' NIET naar buiten komen mag.!
  zucht......

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jaja Fons,
  Verlichting zal pas komen na oplichting.
  Maar wat mij steeds meer verbaast dat TV en schrijvende pers nog slechts op sensatie weet te overleven.
  Een flagrant voorbeeld hiervan is de NRC, die nadat er een Belg aan het roer zit meer weg heeft van een veredelde Privé of Story.
  Moet opeens denken aan de Panorama die mij interviewde over mijn placenta- ontrafelingen dat ik gepubliceerd had in het tijdschrift "integrale geneeskunde" en ...
  Op A4 formaat stond mijn kop in het blad met als titel "Bok wil terug naar de oertijd".
  Ach...
  Alles bij elkaar was de schade en schande wel wat mij verder deed zoeken naar de spelonken van ons zijn.

  Maar ten aanzien van je spagaat...
  Alles weten kan gelukkig maken als je beseft dat alles goed gaat zoals het gaat.
  Wij waren er toch om de zwangerschap van Moeder Aarde correct te laten verlopen?
  En het hoofd - wij dus - zal dan wel het eerst komen, maar de rest volgt ons daarna netjes op.
  Daarna zal de placenta als zijnde onze voedingsbron die natuur heet er achteraan komen.
  Dat die "placenta" al aan het eind van zijn kunnen staat, is niet zo erg moeilijk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja Siegfried dat 'laatste zullen de eerste zijn is wel een 'schrale' troost...voor die spagaat !

  Maaaar was 'schraal'ook geen ander woord voor...'RAUW'!?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ach dat weet ik niet Fons.
  Als je ter dood veroordeeld wordt wil je toch ook maar dat het snel gaat?
  Ik zou niet graag uitverkorene zijn die in ondergrondse bunkers - in luxieuse hotelvorm - in Zuid Amerika mag vertoeven samen met Trix en Rockefellers om na jaren weer boven te komen om te zien dat er nog nauwelijks "placentair leven" is.
  Je weet dat ik een hotel-magnaat mocht tegenkomen die die resorts aan het bouwen was.
  Toen ik hem zei dat hij ook niet tot de uitverkorenen zou horen lachte hij en zei me "Dat zullen we wel eens zien".

  Moest wel lachen toen ik dit berichtje vandaag op de NRC mocht plaatsen.
  http://weblogs.nrc.nl/fresco/2011/06/14/nog-een-keer-ehec/
  S.

  BeantwoordenVerwijderen