Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


zaterdag 28 december 2013

De glimlach van de dood.

Alsof de Duvel er mee speelt kwam er aan het eind van mijn leven toch nog na 12 jaar een Theoloog en Bijbelkenner op mijn pad, die mij en passant liet weten dat “de oorlog die de lucht gaat klaren” in Januari 2014 zou gaan beginnen..
Zucht!
En dat terwijl”de glimlach van de dood” mij nu nachtelijk bezoekt en ik totaal uitgeleefd ben.
Het heeft wel heel lang geduurd, nadat ik in 2002 mijn net verschenen boekje De illusies van God en Wetenschap [ ISBN 90 5786 82 37 ] toestuurde naar de Theologische Universiteit Tilburg met het verzoek voor een gesprek en als antwoord kreeg dat zij het boekje graag in hun archief wilden opslaan.
Woest was ik , omdat dit wel als de grootste leugen voelde, die ik ooit had meegemaakt.
Ik stuurde hen daarop een berichtje dat ik dit niet toestond, maar in plaats daarvan wel een lezing wilde geven om daarna de discussie aan te gaan.
En daar kreeg ik vanzelfsprekend geen reactie meer op.

En nu ben ik na eergisteren in het bolwerk van Pieter van der Meer opgenomen en kan ik slechts hopen dat er een levende discussie zal ontstaan nu ik van Pieter toestemming heb gekregen deze ontwikkelingen als nieuwsbericht op het blogje te plaatsen.

Ik zal U allereerst meenemen naar de email-wisselingen die er de afgelopen 2 dagen tussen Pieter en mij zijn geweest, zodat het een beeld geeft wat er tussen ons besproken is.
Het spijt me dat het zo’n lang verhaal wordt, maar dan is iedereen op de hoogte hoe alles nu - Bijbels voorspeld  - in stroomversnelling gaat.
Voor de overzichtelijkheid gaf ik mijzelf zwart van het “zwarte schaap” die in mijn familie is ontstaan en Pieter het hemelsblauw.

Op 27 December kreeg ik de volgende mail
Beste Siegfried,
We hebben enkele jaren terug wel contact gehad. Ik wil je toch hetlaatste nieuws niet onthouden over wat de Nederlandse staat aan onze Vrijstaat heeft gedaan, de oorlog verklaard, zie op Yahoo  op onze website:   www.pentahof.nl
En kijk bij Laatst Toegevoegd, de razzia’s
Groeten Pieter van der Meer
Reply S.
Beste Pieter,
Het spijt me, maar ik kan me je echt niet herinneren.
Maar ik vind het heel bijzonder wat je me toestuurde en nu heb ik een vraag richting jou.
Heb je contacten met dit gezelschap? Zo ja dan vraag ik je of deze mensen  toegankelijk zijn voor zo'n vreemde snuiter die de Bijbel via uittredingen kreeg.
Toevallig schreef ik gisteren op Xander-nieuws mijn vermoedens over de loop van WO III
Gezien het sterfbed van de financiele wereld [ Amerika ] half januari zal zijn [ het congres wil geen geld bijdrukken verwacht ik] . En dit is het startsein van de oorlog , die rond het feest der zotten [ het carnaval ] of rond Pasen begint en 3,5 duurt en rond Kerst 2017 voltooid zal zin.
En dat lees ik op die site dat in Januari die oorlog zal beginnen.
Is dat alles toeval?
Kon het item de razzia niet direct vinden.
Reply S na lang telefoongesprek
Beste Pieter,
Wat een leuk telefoongesprek.
Eindelijk [ haha ] aan het einde der dagen een theoloog, waar ik gewoon mee kan praten.
Hoop dat je je boosheid richting de systeemdictatuur kan loslaten, want deste groter de verkalkte brug des te groter wordt het goed/kwaad beleven en de egocentriciteit en dat kan alleen maar nog net een zgn. samenleving [ al is het een pure "gemeen"schap ] door keiharde saamhorihheid - leefregels en wetten nog net in stand houden.
Dit was ook de boodschap van Bilderberger Willem Alexander als kerstboodschap .
Jij bent dat tegengekomen net als ik in de dokterswereld die geheiligd wordt door de Staat vanwege de centenkraam.
Ik was toen ook woest, maar nu heb ik slechts de glimlach van de dood .... al ben ik er nog net.
Siegfried.
Reply 2 S.
Beste alien en familie van het Bokje dat in de griekse tijd het offerlam betekende.
Hier mijn laatste ontrafelingen op het blog
Hear from you later
S.
Reply 3 S
Pieter,
Sorry dat ik je weer lastig val, maar ik heb nog een vraagje
Het getal 666 als mensbeestgetal had ik al gereconstrueeerd als zijn de komst van de mens en dat beaamde je
Ik vind het prachtig hoe dat Bijbels beschreven was als "God overzag zijn Creatie, zag dat het goed was en hij liet ze.
We zijn nu in sterretijden gerekend net in Waterman aangekomen [ de zondvloed ] dan hebben we nog Steenbok waar de aarde weer woest en ledig is en dat is de aarde in de laatste kosmische "dag" en nagelaten als rustdag voor God. Die laatste astrologische periode van het verdwijnen van het levenswater is dan zo'n 2600 jaar..
Maar waar ik nog steeds niet uit ben is het getal 144000 als zijnde iets van Engelen.
Niet dat het zo belangrijk is, maar dit dwarrend al jaar en dag door mijn kop.

Ik had het met je over de oorzaak van de emacipatie van de vrouw die in de hoogconjuctuur in het oude Perzie - tussen de Eufraar en Tgris - lag..
Het hele verhaal van de Maya's met zijn 13-de baktun is ook heel bijzonder als je weet dat het kosmisch Yin [ het zwarte gat ] energetisch zo'n 8 % krachtiger is dan het kosmisch Yang en/of dit deel van de kosmos.Dit is exact hetzelfde tussen man en vrouw.
Al met al is het ontzettend facinerend, want door dit spel is het hele kosmisch spel oneindig bewegend.
En dat 13 ons ongeluksgetal is is dan ook niet meer zo verbazend.

Nogmaals dank dat je contact met me zocht.
Siegfried
Reply 4 S
Pieter,
Voor de laatste keer wil ik je iets vertellen over de essentie van die groei naar gelijkheid en het grootse aandeel van de "Lucifer-mens in dit kosmisch spel en.of de vuurmaker.
Als je kijkt naar het evolutieproces zelf is de aarde - en alle planeten inclusief de zon - en het leven kenmerkt zich door een aanpassing en/of adaptatie aan die afkoeling.

Zo waren er eerst eerst ééncellige tot aan de zoogdier mens een groei naar warmteproductie via het koudbloedig leven.
En toen kwam er de vuurmaker mens die kijkend in de evolutie van de mens steeds meer vuur ging maken en uiteindelijk via de technologische RE-volutie de kern van energie of de kernenergie vond.
Het woord zou zuiver blijven en revolutie betekent teruggang. In de Chinese leer staat REvolutie voor een ziekte die men nu kanker noemt.
Zo leerde ik zien dat iedere sterretijd eenzelfde ziekte-cyclus was waar te nemen die eindigt in kanker en aids
Heb ooit eind jaren 90 een performance gehouden in Winschoten" Äids me dokter ... Ik verzuip" nadat ik eerst iets wat heet het einde had aangekondigd.. Echt gillen van het lachen natuurlijk.
Dit kwam mede omdat paragnosten niet over de grens van 2000 konden kijken.
Maar later moest ik dit corrigeren , omdat ik met Maya-kenners in aanraking kwam en via via het astrologie-beeld erin kon plaatsen.
In het hele plaatje van evolutie groeide de mens ook nog eens uit als een mensenplaag.die nu de aarde in razend tempo leegvreet.
Ook dit exact in de Bijbel in vergelijkingen opdat men het niet zou verstaan.
Nu is er die mensenplaag en de kernoorlog die eraan komt geeft Moeder Aarde een enorme stoot energie, waardoor ze net de 7-de dag en/of 0,8 miljard jaar kan overleven.
En dan volgt een nieuwe Big Bang en Big Crunch zoals Stephan Hawking ooit vertelde en werd door de kerk teruggefloten.
ik had hem geprobeerd te contacten, maar dat ging dus niet meer.

Zie je hoe belangrijk het was "voor kosmisch welzijn"dat we tot het bittere einde moesten doorgaan?
Zelfs mensen die dit spel zagen en het naar buiten wilde brengen werden op de brandstapel gegooid vanwege Godslastering.
Siegfried.
Reply P .
Siegfried,   in jouw naam lees ik twee dingen van yin en Yang, nl de sieg of oorlog, en fried de vrede.  Bok wijst naar de laatste kosmische dag. Over de getallen kun je uitgebreid op mijn website lezen,  zoek naar brochure 555 en 666. Nu ben ik aan 777 toe.
In het wapenschild van onze Veluwse Israel-Vrijstaat  zie je de waterman rechts, en het vissentijdperk links in het onderste wapentje van de stad Ede.
Mijn naam is Van der Meer, van het watermantijdperk, er bestaat geen toeval.  Pieter is Peter, Petra, rotsman, daar breken de autoriteiten zich op stuk.
Ik zal je zsm over 144.000 nog meer toezenden.
In het wapenschild van de VIV  zie je de regenboog, met daarin 12 levensbloemen (flower of life) en 12 is een kosmisch getal, de dierenriem, waaraan ogenschijnlijk de 13e ontbreekt, maar die is er wel, verborgen. Ons geluk is er en is komende, en de gebeurtenissen die zich momenteel afspelen zijn geboortenissen. En jouw visie op de geboorte en de placenta is heel interessant en verklaart heel veel van Eva en Adam en erflast.  Ik heb enkele studies over ons 3e oog op onze website staan, en daar gaat het om dat deze verkalkt is.
Groeten Pieter Sr   
Reply S.
haha Pieter,
What a wunderfall accident that we meat at the end of our days.
Wat ik het meest interessant aan erflast vind - afgezien van ons steeds zieker worden - is wel dat brainwashes zo simpel worden opgeslagen en dat niemand het beseft.
Dit zie ik dagelijks om mij heen en dit maakt mij echt älien in de wereld waar ik in sta.
Maar als pure Jood van afkomst wist ik wel een toneelstuk op te voeren om centen op de plank te krijgen nadat ik als Staatsgevaarlijk werd beschouwd.
Een gekker leven heeft  - denk ik niemand gehad.
I wait for your next mail en heb je site ook op mijn blogje gezet.
Ik vrees dat wij elkaar nog persoonlijk ontmoeten [ haha]\
Siegfried
Reply P .
In het wapenschild van onze Veluwse Israel-Vrijstaat  zie je de waterman rechts, en het vissentijdperk links in het onderste wapentje van de stad Ede.
Mijn naam is Van der Meer, van het watermantijdperk, er bestaat geen toeval.  Pieter is Peter, Petra, rotsman, daar breken de autoriteiten zich op stuk.
Ik zal je zsm over 144.000 nog meer toezenden.
In het wapenschild vSiegfried,   in jouw naam lees ik twee dingen van yin en Yang, nl de sieg of oorlog, en fried de vrede.  Bok wijst naar de laatste kosmische dag. Over de getallen kun je uitgebreid op mijn website lezen,  zoek naar brochure 555 en 666. Nu ben ik aan 777 toean de VIV  zie je de regenboog, met daarin 12 levensbloemen (flower of life) en 12 is een kosmisch getal, de dierenriem, waaraan ogenschijnlijk de 13e ontbreekt, maar die is er wel, verborgen. Ons geluk is er en is komende, en de gebeurtenissen die zich momenteel afspelen zijn geboortenissen. En jouw visie op de geboorte en de placenta is heel interessant en verklaart heel veel van Eva en Adam en erflast.  Ik heb enkele studies over ons 3e oog op onze website staan, en daar gaat het om dat deze verkalkt is.
Groeten Pieter Sr   
Reply P
Siegfried, ik ben nog niet aan het einde van mijn dagen toe. Er ligt nog een kort strijdperk, maar ook een lange vredestijd voor me. Ik ben dan wel geen jood, maar wel een Israeliet.  Erflast  heeft gezorgd voor het wegvallen van hoger bewustzijn.  Als je kunt, lees mijn artikelen over de pijnappelklier (amygdala).
Nou, dat leven van mij kent ook z’n gekheid, ik bedoel de wederwaardigheden tegen overgeslagen gezagsdienaren.
We zullen elkaar zeker tegenkomen
gr. Pieter sr
Reply S
Pieter,
What to say?
Allereerst zal ik mijn Joods-beeld veranderen in Israeliet.
Ik heb je prachtige verhaaltjes van het derde oog gelezen.
Mag ik zeggen wat ik vind?
Het zijn prachtige sprookjes , maar wel in zuiverheid weergegeven.
Het corpus pineale.Daar ligt ons probleem. Die is verkalkt. Ik noem het dan ook "de mongool mens, geboren met een hersendefect : een defect tussen het denken en weten en Bijbels verwoordt als het lagere en het hogere zelf. Daar ligt ons beleven in goed en kwaad dat ieder aeoon groter wordt.Dat maakt - kort gezegd - onze erflast.Daar ligt de bron van ons steeds zieker en vechtlustiger worden.
Als ik zgn. uittredingen kreeg had ik na die uittredingen een vuurrode punt op mijn voorhoofd.Ik noem het een Big Bang in het corpus pineale, waardoor ik in het hoger bewustzijn en/of het weten terecht kwam die mijn erflast afbrak en/of dat ik mijn leven terug liep.
Je kent de Bijbels voorzegging "de 7 vette en 7 arme jaren " en ik had die uittredingen [de omslagpunten ] ongeveer om de 7 jaar.
Het begon - voelbaar en zichtbaar - rond mijn 30-ste, maar zal vast wel vanaf mijn jeugd zijn geweest.
De oorzaak is nu duidelijk. Mijn moeder werd bezwangerd in de oorlog in Rotterdam toen mijn vader meer vegeteerde dan leefde [ puur angst dat hij als arts/specialist zou worden opgepakt om in Duitsland voor de Duitsers moest weken] Dit maakte [ van vader op zoon ] dat ik een totaal gescherud egojasje had, waardoor ik niet echt in de ego-wereld kon staan en geen willen had.
Ik wilde het liefst timmerman worden, maar moest van mijn vader en zeker van mijn hoogadelijke moeder medicijnen studeren.
Wat mij later heel duidelijk opviel was dat ik van jong af aan iets had dat "charisma" heet, waardoor ik enerzijds allerhande mensen aantrok die mij wilden gebruiken en als dat niet lukte mij een hak zette. Maar het maakte wel dat ik alle groten der aardevooral in de medische wereld en daarbuiten tegenkwam.
Kan je daar duizenden over vertellen.
Ik heb nooit veel gelezen, maar door die "knallers" kreeg ik steeds meer bewondering voor het woord ... dat tot het einde der dagen zijn zuiverheid zou behouden.
Dit was leuk, maar ook heel moeilijk in een wereld die nu een Babylonische spraakverwarring is en waar iedereen ziende blind en horende doof is, omdat goed en kwaad niet bestaat.Dat is ons mensdom zijn ...zal ik maar zeggen.Maar het is wel de bron van ons steeds zieker worden in lichaam en geest en die ziektes als cycli zijn weer gekoppeld aan sterretijden.
Ga hier nu niet verder op in.
En naarmate mijn egojasje verder verbleekte kwamen er steeds meer vrouwen op mijn pad met knalled harde ego's. om mij net nog in de wereld lieten staan.

Dit is in notendop mijn levenswandel.
Ik vind het begin van onze tweespraak echt heel bijzonder aan het eind van mijn leven en dat is dat ik de lach van de dood al lang met draag.
Kom ik ook nog op terug.
Maar nu heb ik een vraag richting jou.
Ik had mijn blogje al afgesloten, want alles was al gezegd.
Maar nu - met het contact met jou - wil ik je vragen of je het leuk vindt als ik deze conversatie en dus ook jou bijdrage via je website er als extraatje nog op kan zetten, want er liggen nog veel meer heel leuke discussie-punten zoals o.a "van vader op zoon en de Heilige geest" te wachten.Onderwerpen, die voor mijn trouwe bezoekers te moeilijk of te ver van ieders
bed waren.
Keep in touch.
Het offerlam S
Reply en goedkeuring van Pieter
Siegfried, zet alles maar op je blogje voordat je naar de sterren teruggaat, want het woordje sterven betekent niets anders dan dat je naar de ster  ----  ven terugkeert!  En onze gespreken en schrijverij moge dan voor jouw aan afsluiting van een cycli zijn, voor mij beginnen de gebeurtenissen echt te leven in geboortenissen, en moet ik eventjes de onfrisse had van de placenta naar binnenwerken om meer dan voldoende weerstand op te bouwen, je snapt het wel.  Lees ook de uitleg van prof. Dr. Limpopo over de betekenis van Petra, de rotsstad.
Groeten Pieter.

Zucht...
Het was veel meer dan ik had gedacht, maar ach het is voor de meesten vakantie-tijd en ik hoop dat het voordat de bom valt toch nog een levendige discussie zal worden over het Waarheidsboek dat in vergelijkingen is geschreven, opdat gij het niet verstaat en ...
dat we die waarheid aan het einde der dagen zouden hervinden en dat het rauw op onze maag zou liggen.

Ik kreeg het om niets en voor de nieuwkomers hier kan ik slechts vragen om mijn voorlaatste artikel op dit blog te lezen waar ik verhaal hoe het mogelijk was dat ik mijn stamboom tot aan de “Geheime Witte Broederschap” kon teruglopen.

Helaas is dit voor velen onbegrijpelijk en hoop dat ik dit onbegrip kan weg nemen.
Siegfried Willem Bok [ Oorlog en vrede wil ik voor hem... Het Offerlam ]
En misschien dat het ook duidelijkheid geeft aan de vreemde gezegde "De glimlach van de dood"., want die heb ik als mensendokter meermalen mogen zien en zelf heb mogen ervaren met mijn bombardement aan "uittredigen als zijnde allemaal bijna dood ervarigen".

18 opmerkingen:

 1. We zijn een halve dag verder en het ziet er nu al heel somber uit.
  De eerste grote boom van dit iluustere gezelschap heeft al afgehaakt, nadat ik eerst een mailtje kreeg dat hij me in mijn gedachtewereld zou afmaken.
  Ik zei dat ik dit leuk vond, maar wel in het openbaar - dus op het blog - en 5 minuten later kreeg ik een mail dat hij niet op het blogje kwam omdat hij niet met internet kon omgaan , terwijl hij in 2 uur tijd 3 grote sprookjesverhalen uit zijn hoge hoed toverde.
  Toen kwam er een tweede mail met excuses dat hij te moe was en toen heb ik gevraagd of hij mij uit zijn bestand wilde verwijderen, want twee leugentjes om eigen bestwil in nog geen kwartier was wel geniaal snel.
  Haha
  Aan het einde der dagen gaat alles in stroomversnelling ... dat is nu al wel duidelijk.

  Ach... Wie weet of het toch nog iets wordt, want één zwaluw maakt nog geen lente.
  Kreeg op de valreep nog een leuk verhaaltje over een verlichte geest na een diepe uittreding, die uiteindelijk in een klooster werd opgenomen bij een lachende monnik en die door zijn familie in de banvloek was gekomen.

  En als er iemand een poging denkt te kunnen wagen waarom ik dit verhaal de glimlach van de dood noemde ...
  Ik hoor het graag in een wereld broeders vechten tegen broeders zoals het ooit als voospelling werd nagelaten door de Goden....zal ik maar zeggen.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen

 2. En nog geen kwartier later dat ik deze Poortman - die ik poortwachter noemde - en hem vriendelijk verzocht mij uit zijn bestand te verwijderen kreeg ik dit mailtje terug

  Ik ben een regenboogkind... ook een wegbereider.
  We komen vrijwel allemaal van de sterren en participeren op deze planeet in de eeuwige strijd tussen 'licht en duister'. Da's alles. Als de strijd voorbij is gaan we elk weer ons weegs... of duiken we weer in teamverband op om op te trekken naar de nieuwe slagvelden.

  Dus reageerde ik met.....
  Dat U regenboogkind bent verbaast mij niets, maar het betekent wel dat U met gemak 12 leugentjes om bestwil kunt verkopen aan de ziende blinden en horende doven aan het einde der dagen.
  Zo werkt de systeemdictatuur onbewust en de Illuminati geheel bewust, die wereldwijd - in Kerk en Staat de touwtjes in handen heeft.
  Als U weet waarom wij de democratie hebben ontvangen van deze illuustere groep krijg ik misschien nog respect richting U.
  Alle mensen op deze aardkloot - zo'n 6 miljard - zijn uitverkorenen Gods.En niemand -helemaal niemand - valt bij God uit de boot.
  Zelfs U niet, want over de doden niets dan goeds.
  Ben nu wel benieuwd hoe U tegen Hitler aankijkt.

  Zet het allemaal op het blog, waar U zich kunt rehabiliteren.
  S..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach...Lieve mensen.
  Dit is het trieste resultaat tot nu toe, maar gelukkig is ook deze dag weer bijna om.
  Het lijkt wel of ik ben teruggezet naar een wereld die zich Universum-tijd noemde waar ik werd gebrainwashd om de geneesKUNST te beoefenen met wapens die wij morgen of overmorgen gaan inzetten om de aarde weer woest en ledig te maken.

  Misschien snapt U wat "de zucht van verlichting" voor mij betekent.

  Siegfried.en/of Petra voor de een als zijnde de rots in de branding en Offerlam voor de Grieken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Siegfried,
  Heb de gehele mailwisseling gelezen ....en het voor jouw bijna voorspelbare vervolg.
  Verbaasd was ik al over jouw 'kinderlijk'(ha ha )enthousiasme richting Peter van de Meer (overigens doelde hij Met Petra/ (t)'rots' op zijn eigen onneembare (t)rots) volgens mij als ik het stukje goed las.......
  Toen ik jouw conclusie over jouw gebroken ego (en wat dat met je doet in deze wereld) las sprong mij een bijbelcitaat in het hoofd "als gij niet wordt als kind zult gij het koninkrijk der hemelen niet binnentreden"
  Waarmee volgens mij zoveel wordt gezegd en voorzegd dat, zoals jij al schreef, écht iedereen weer 'onbevlekt' dus vrij van ego verwordt tot het stof waaruit we zijn 'gemaakt'.....ongeladen projectielen....en jouw overkwam dit al bij leven........
  Alfonsus

  Dankjewel Fons,
  Je hebt volkomen gelijk, maar ...
  Aan alles kleeft het label van goed en kwaad
  En waarschijnlijk ken je de gezegde "Nooit geschoten is altijd mis".
  Nu kan iedereen met eigen ogen zien hoe ik na veel aaien om me te paaien direct onder water wordt geduwd als ik niet in dat straatje van paaiman meehobbel.
  Nu kan iedereen zien hoe mijn leven na iedere uittreding echt verder van de wereld kwam te staan en zeker voor omhoog gevallen bomen."Äls je mijn vriendje niet wil zijn ben je mijn vijand".
  Dat geldt helaas voor iedereen in iedere relatie met mensen.
  Ik noemde het tenslotte niet voor niets "De Glimlach van de Dood", omdat ik dit steeds dichtebij voel komen.
  Het doet me helaas absoluut geen pijn. Ik heb - in mijn ogen - het mooiste leven van wie dan ook gehad waardoor ik absoluut geen vijanden meer heb. Niet in het heden, maar ook niet in het verleden.
  Sterker nog!
  Ik ben dankbaar voor mijn vijanden, omdat ik dan moest nadenken waarom en voor ieder die naast mij stond kan ik zeggen dat geldt spiegelbeeldig hetzelfde.... Zij lieten mij weer even adem halen .

  Is dit wat er nu gebeurt niet een schoolvoorbeeld van de wereld
  Maar van de aanstichter Pieter van der Meer. heb ik nog niets gehoord.
  En zo ik niets hoor weet ik dat hij als angsthaas met een grote bek stiekem wegvlucht in zijn veilige omgeving.

  Het offerlam is bijna geslacht..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeiemorgen,
  Ben toch weer wakker geworden en ik vind het leuk om te vertellen hoe ik dit blogje heb afgesloten met het mooiste beeld van ons Ik-Godendom dat ik ooit ben tegengekomen.
  Zij hebben zelfs een Isrealitische vrijstaat in Putte gesticht met het wapen van Israel.
  Een Goddelijke sekte in een sekte in het centrum van de Veluwe die zichzelf als het licht der lichten betitelt en zich opmaken voor een oorlog om daarna naar de illusionaire planeet Niburu te verhuizen, nadat zij de wereld vernietigd hebben.
  De verlichte despoot "Poorterman" noemde zichzelf zelfs "de wegbegeleider" en gestuurd door God.en zag mij als collega.met zijn opmerking "Ik ben ook een wegbegeleider".
  Volgens mij hoeft Confissius echt niet meer naar het Engelenland te komen om ons namens God te bedanken voor de Godse moeilijke taak die wij hadden voor kosmisch welzijn.

  Het verhaal hierover is ook bij bijna niemand echt binnen gekomen en zeker niet dat Nederigland en Amen Rika als zijnde astrologisch de kanker-landen in dit suicidale spel der mensheid het voortouw nemen.
  Sorry, niet Nederland maar alle Nederlanders die verblind zijn door rijkDom en nu niet gebrainwashd meer zijn door de Bijbel, maar door de Bilderbergers.
  Pieter van der Meer die dacht grappig te zijn dat hij de placenta niet door zijn strot kreeg, nadat ik hem vertelde hoe de vrouw zich had geëmancipeerd sinds het Oude Perzie, hetwelk Bijbels werd nagelaten als "broeders vechten tegen broeders"
  Maar bij hoeveel mensen is dit in realiteit echt binnengekomen?
  Ik vrees dat dit aantal op één hand te tellen is.
  Ik had U graag van de drie sprookje van God Poorterman mij toestuurde deelgenoot gemaakt, maar het waren zulke grote boekwerken dat zij niet op dit blogje paste
  Misschien had ik het wel gedaan als het mij met een linkje was toegestuurd.
  Nu na een nachtje slapen was het maar goed ook.

  Ik werd vannacht met "de glimlach van de dood" wakker met het stemmetje van boven dat dit de reden was dat ik naar mijn geboorteland moest terukeren om te beseffen dat ik mijn "bijna dood ervaringen" te danken had aan de plek waar ik het levenslicht had gezien.
  En tevens dat ik dit laatste spel van "De lof der zotheid" moest tegenkomen.
  Oh!!!
  Ik weet dat velen dit zullen interpreteren als mijn hoogmoed voor de val .
  Maar hoeveel mensen beseffen echt dat onze levenslijn bij conceptie al van A tot Z vast ligt en dat wij daar nooit iets aan kunnen veranderen?

  Al met al sluit ik hiermee het blogje af en ga mij opmaken voor de reis naar de sterren om met Prof. Poorteman te spreken.

  Thank you for participation in my mission impossible.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zag eergisteren op Buitenhof mijn grote vriend [ haha ] Robert Dijkgraaf - zie eventueel uitzendig gemist ] die echt als een stralende gek zei dat hij niets wist, maar door zijn functie als hoofd van de Stanford Uv. omringd was door de grootste geleerden aller tijden.Het was in één woord waanzienig.
  What a wonderfull world we live in.
  En de gevolgen bleven niet uit ..
  Twee nachten van constante uittredignen over de "NULPUNT-ENERGIE IN DE KOSMOS" in de eerste nacht en vannacht over "DE NULPUNT-ENERGIE IN DE WERELD".

  Ik heb het zo goed en zo kwaad en zo simpel mogelijk opgeschreven en hier is de tekst.
  Ik hoop dat het voor mensen hier duidelijk is en zo niet dan hoop ik dat het vragen oproept...

  Het was Einstein die als eerste met zijn theorie over zijn kosmisch spel der energieën en zijn ingewikkelde stelling E=mc2 sprak over nulpuntenergie.
  Een eenvoudiger - menselijke begrijpbare uitleg - voor nulpuntenergie is dat er een constante balans in de kosmos bestaat tussen het uitdijende deel van het Heelal en het Zwarte Gat. Een zeer oude leer -afkomstig uit de Chinese Dynastie - luidde "Alle cycli in het "Al wat Is" zijn elkaars gelijke van de allerkleinste eenheid [ het atoom ] tot het Heelal of Universum. Dit is inmiddels bevestigd door de astronomische hedendaagse wetenschap. Het wordt ook wel genoemd "de balans tussen Yin en Yang voor "Al wat Is".
  Het klink misschien onlogisch om hiermee te beginnen maar ook op aarde is deze zgn. nulpuntenergie waar te nemen.Als het op het noordelijk halfrond dag of zomer is, is dit op het zuiderlijk halfrond de spiegel ervan. Een balans dus en/of al afwegend op een weegschaal de nulpuntenergie.Het aantal voorbeelden hiervan zijn legio en sprekend in termen van yin en yang bestaat er dus in alles een constante balans.De atomaire wetenschap is al zo ver gevorderd dat men weet dat het electron draaiend om het neutron in zijn elliptische baan twee maal een micro-Big Bang vertoont, waarin het het electron rechtsom draait en het neutron linksom.
  In het kosmisch spel van oneindig bewegen is dit net iets anders en spreken wij - mede door Stephan Hawking - over een Big Bang en Big Crunch, maar wat in feite ook weer in perfecte balans is.
  Als minuscuul grappig voorbeeld tot slot hoort men vaak praten over "positief denken", maar denken is ook zowel positief als negatief en daarmee de leugen en/of de halve waarheid.
  Door deze constante balans tussen beide krachten is het oneindig bewegen van de kosmos gegarandeerd.
  Maar die oude Chinese doctrine verhaalde tevens dat alles tussen de allergrootste eenheid van functie en het allerkleinste alles tijdelijk was en dit geldt daarmee ook voor het hele evolutieproces

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het verbaast me... misschien niet meer[zucht] ... dat hier niet op gereageerd wordt , want als alles" in balans is op de weegschaal" geldt dit ook voor de relaties met levenspartners. En aangezien wij leven in een wereld van de grootste uitersten ooit in de geschiedenis der mensheid knalt het overal.
  Prof. de Jonge denkt dan wel dat hij als psyche-hater hieraan iets te willen doen , maar dit is onderdeel van de "utopie" dat overal een oplossing voor is.
  Fons was een kei in scheikunde en weet als geen ander dat gelijke polen elkaar afstoten en ongelijke polen elkaar aantrekken.
  Maar als die verschillen heel groot zijn botsen zij zo hard naar elkaar dat er een giga Big Bang ontstaat.
  Ben ik nog te volgen?
  Kunt U dit volgen en vervolgens plakken op "Al wat Is"?
  Dan is het toch - van afstand kijkend - prachtig hoe ook de Big Bang en Big Crunch een identiek proces is.

  En als ik nu naar mijn leven kijk is dit wel heel extreem.
  Naarmate mijn egojasje verder scheurde had ik steeds krachtiger ego's nodig om in het leven te staan, zodat ik net in balans met de groeiende gekte in de wereld kon blijven staan.
  En dat gaf mij om de 7 jaar uittredigen.
  Ik zocht dit onbewust op en kan dus niemand de schuld geven.
  Hooguit mijzelf.

  Waarom het om de 7 jaar is - zoals de Bijbel verhaalt - ben ik nog niet helemaal uit.
  Maar ik heb nog een andere vraag naar aanleiding van een toevallige vondst uit Maria's astrologieboeken waar alle invloeden van planeten ,Zon en maan als verschillende cycli achter elkaar stonden. Als men al die invloeden bij elkaar optelt was dit in mijn ogen een sterrejaar, maar dit bleek de plank totaal mis te slaan. Het was slechts 540 jaar.. Snappen deed ik er niets van en zat voor mij uit te staren in het niets. En toen -als donderslag bij heldere hemel - zag ik dat 4x540 exact 2160 jaar was en/of 1 sterretijd.
  Dus met andere woorden: Gelijk wij in 1 jaar met 4 seizoenen hebben is dat ook zo boven ons.
  Maar in mijn beleven is daarin astrologisch duiden zeer oppervlakkig, want -gelijk de seizoenen zo van elkaar verschillen in energie, zo moet dat ook boven zijn.
  Dit alles komt omdat ik nog steeds geen mathematisch beeld heb van de gehele kosmische cyclus - waar wij nu aan het eind van de 6-de dag leven en binnenkort de rustdag Gods ingaan.
  Volgens wetenschappers is onze planeet 4,8 jaar oud .
  Dit is mijn vraag aan rekenwonders hier.
  Dit was reden genoeg om Nico lastig te vallen met Bokkeriaans gezeur en in dat telefoongesprek - met een tekening van het atoom voor mijn neus werd het nog veel gekker.
  In het electron zijn er 2 mini Big Bang's en dat zou betekenen dat - laat mij het simpel houden - de bovenste halve curve het licht is en de onderste de duisternis of het zwarte gelijk de donkere dagen waarin we nu zitten.
  Snapt U het niet?
  Nico snapte het ook niet, maar gaan wij straks niet hemelen en verdwijnen wij dan niet in het Zwarte Gat om na de volgende cylus van leven in het licht weer op aarde terug te komen?
  Met andere woorden: Dan komen wij over zo'n 7 miljard jaar weer terug.
  Nico gaat het één en ander astrologisch natrekken en van eventuele rekenwonders hoor ik graag of hun rekenmachientjes iets meer kunnen bloot leggen.
  Misschien dat Nico mij als verbleekt stofje ook nog verder kan uitkleden.
  Siegfried.


  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is nu op het blogje net zo'n chaos geworden als de wereld om mij heen en dus kom ik - op dit laatste epistel - hier maar met allerhande nieuwtjes, die mijn mailbox binnen waaien.
  Ik had het over 4 bloedmanen die zouden samenvallen met Joodse feestdagen, die onze ondergang zouden voorspellen [kwam van Xander-nieuws ].
  Is dit gegeven op zich niet al bijzonder: het feest vieren als wij gaan hemelen?
  Het past trouwens perfect bij de titel van dit laatste verhaal.
  Maar past het niet evenzeer bij de hedendaagse hype van positief denken, terwijl iedereen kan zien dat het met rasse schreden fout gaat?
  Dit hoort dus ook bij Einstein's nulpuntenergie en/of de perfecte balans in het kosmisch spel van oneindig bewegen. Dit is dus ook ons Lucifer-galabal met de kater voor morgen.
  Ware het dat het interview met Willem de Ridder inhoud had gehad dan was ik hier zeker dieper op ingegaan op iets wat in de "Oosterse Verlichte Wereld" het Hogere Zelf heet en typerend is voor de laatste ademtocht.
  Maar goed!
  De voorzienigheid vond het nog net te vroeg ...zal ik maar zeggen.

  Zo kreeg ik van Martin dit plaatje over de bloedmanen toegestuurd.
  Ik weet niet goed hoe ik dit plaatje goed kan duiden, maar als die witte krul de mondiale laatste ademtocht duidt, zal het wel veel sneller gaan dan 3,5 jaar.
  S.
  https://mail.google.com/mail/u/0/?shva=1#inbox/14353c9a927ab69d?projector=1

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Siegfried,
  Achja, de tegenwoordige astrologie heeft toch ook niets meer met wetenschap te maken ?
  Het zijn uitspraken gebaseerd op modellen die ontstaan zijn uit een verbasterde wijsheid en in mijn ogen weet de astroloog echt niet meer wat die nu aan het doen is. Dit werd voor mij echt duidelijk toen ik een korte email wisseling had met een oude astroloog die schreef, ik weet dat astrologie werkt maar hoe en waarom moet je me niet vragen. Ik stelde hem de vraag over de Cancer, Krebs of kreeft waar hij een heel stuk over had geschreven. Ondanks dat hij (maar dat is met iedereen zo) natuurlijk wel wist dat het kanker betekend kon hij die link die ik hem voorlegde over de omkeringscyclus helemaal niet zien... maar dat is natuurlijk niet willen zien.
  Inderdaad dus de halve waarheid zoals met elk onderwerp waardoor iedereen die zich status toe eigent door een specialisatie maar als een kip zonder kop kakelt.
  Dit is in mijn ogen nu helemaal op zijn hoogte punt in het luchtteken waterman waar ik dan ook gebruik van maak als tegenwicht en het gebakken lucht noem maar de andere kant is natuurlijk dat die gebakken lucht nodig is voor ieders laatste ademtocht en natuurlijk ook op ieders astrologisch zijn een andere uitwerking heeft.

  Je uitleg over het vreemd gaan van de Marsmannetjes en het ontstaan van de Joden en je voorouders snap ik niet.

  Haha...Ja, de aarde moest eerst nat worden maar waardoor werd zij nat ?... van opwinding ? door de maan ? en dus veel vulkaan erupties ? Hoe dit dan bij de levenscyclus op Mars is gegaan is mij een raadsel.
  Trouwens, was het eerste kind van de aarde niet ook de maan ?
  Ik ben het met je eens dat de meteorieten regens als het sperma gezien kan worden en waar kwamen deze meteoren vandaan ? Waren zij deel van het zonnestelsel of juist van daar buiten ? Ach, dat doet er natuurlijk ook niet toe.

  Pascal.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goeiemorgen Pascal,
  Dat is lang geleden.
  Natuurlijk is alles wat wetenschap heet net zo versnipperd als wij zelf.
  Maar zeg het niet tegen "hoge bomen" en zeg het zeker niet in mijn thuis waar de boekenkast vol staat van astrologie-boeken.
  Maar!!!!
  Hoort dat ook niet bij de Perfectie van God's Plan.?
  Ik moet iedere keer weer lachen over God's uitspraak "Aan het einde van de 6-de dag overzag Hij zijn Creatie, zag dat het goed was en... HIJ LIET ZE [aanmodderen ...zeg ik erbij]
  Is het niet mongoloid dat dit "het geloven in een popptje die aan de touwtjes trekt" is geworden?

  Dan mijn uitleg over de Marsmannetjes die vreemd gingen.
  Heb je de brief van Einstein naar Oppenheimer gelezen?
  Gesteld dat rond de Maya-hoogconjuctuur er een mini-invasie op aarde is geweest van Marsmannetjes. Je weet dat verspreid overal op aarde tekenen zijn geweest van een onvoorstelbaar hoge culturele nalatenschappen: een cultuur waar de wetenschap nog steeds geen antwoord op heeft. Die mensen of aliens waren onze tijd al ver voor.
  Dat dwingt toch respect af?
  Zoekt de vrouw niet het mannetje waar ze van denkt dat ze meer veiligheid kan vinden?
  Of dacht je dat het anderom is [ haha ]
  Het yin is toch altijd 8% sterker dan het yang geweest?
  Nu is dat genivelleerd via "Aplacentar" , maar dat terzijde.

  Maar de keerzijde van de medaille is er ook.
  Je kent toch de gezegde "Alles weten maakt niet gelukkig"?
  En zeker voor de macho-mannetjes, die vechten voor vrouw en kroost.
  Zij zagen dan ook nog eens dat de mooiste vrouwtjes door die vreemdelingen werd weggekaapt.
  Dat wij hier nu het homofilie-tijdperk hebben is toch slechts de tijdgeest en het kan me goed voorstellen dat die Mars-mannetjes in die fase vluchtten voor datzelfde fenomeen als nu hier.

  Maar om kort te gaan kregen de kindertjes van die aliens wel de erflast van die grote weters mee.
  En zeker de jongetjes [ van vader op zoon en van moeder op dochter ] .
  Dat is in mijn beleven de verklaring dat de Joden als beterweters werden vervolgd, gelijk deze Bok te vroeg was met zijn niet toevallige ontrafelingen over ons ziek worden in lichaam en geest.
  Natuurlijk schreef ik in het verleden von Dänicken aan met zijn "Waren de goden kosmonauten" , maar natuurlijk kreeg ik geen antwoord, want dan nam ik zijn speeltje af.
  En tot slot mijn grootvader in relatie met Einstein.
  Einstein is Jood , maar toevallig waren beide bezig met Cybernetica.
  Maar mijn grootvaders erflijn bekeerde zich al eerder tot het Christendom ...zoals vele Joden dat deden uit puur lijfsbehoud.
  Is dit voldoende uitleg?
  Ik schreef ook niet dat ik dit zeker wist, maar dit zijn mijn vermoedens die ik helaas niet met bewijzen kan staven.

  En... Hoe MOEDER-aarde bezwangerd werd van leven is een verhaal dat ik graag aan Filosoofje Pascal over laat.
  Als alle cycli hetzelfde zijn zal er op Mars - als er leven is geweest wat de Nasa volgens mij al lang weet, maar geheim houdt - eenzelfde cyclus zijn geweest.

  Siegfried.
  Dat is in mijn beleven de reden dat deze Aliens tegelijkertijd veel vijanden kende.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gewoon een grapje : http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/01/Wanneer-Joden-naar-de-hemel-gaan-en-christenen-naar-de-hel
  Met name de reacties zijn hier en daar wel grappig.
  En voor Pascal dan nog effe in overvloed...
  Voor de Joden was het hier de hel op aarde en voor de aardbewoners was het de hemel met lang leven de lol en zeker in Nederigland in deze tijd.
  Zucht.
  s.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En voor doomdenkers waar ik volgens velen ook toe behoor....
  zie: http://beforeitsnews.com/alternative/2014/01/18-million-blackbirds-dead-on-new-years-eve-in-beebe-ar-2863584.html
  Maar dat er in de wereld boven ons veel gebeurt als "voorbereiding" lijkt me wel duidelijk.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nu ik toch aan het "doomen" ben kan dit bericht wat in mijn mailbox kwam er ook nog wel effe bij.
  http://www.eutimes.net/2014/01/underground-nuclear-explosion-at-crippled-japan-atomic-plant-shocks-world/
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een paar reacties eerder - gaande over bloedmanen die exact op Joodse feestdagen vallen - plaatste ik een linkje dat niet te openen was.
  Dennis maakte mij daarop attent en corrigeerde de link die nu wel functioneert.
  Het is gewoon iets bijzonders en vandaar dat ik het er alsnog op plaats.
  https://docs.google.com/file/d/0B1IikLTN4MTWMzRYMVZwM2tER1NQeG03aU5FUF9yeGFCVWw0

  p.s vergeet de O niet mee te nemen anders lukt het weer niet
  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fons schreef mij ...
  Als ik naar het nieuws kijk wordt mijn verbazing met de dag groter over hoe alles nog blijft draaien én sterker nog weer steeds beter lijkt te gaan draaien als ik de voorspellende bewegingen van 'de beurs' geloven mag....ha ha
  Kijkcijfersrecords ....van 'de wereld draait door' worden verbroken alsof iedereen snapt wat er werkelijk aaan de hand lijkt te zijn..!?
  Kortom het leven lijkt weer één groot feest in de westerse wereld....met een uitroepteken achter 'lijkt' als je het mij zou vragen...ha ha


  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fons

  Fons
  Ik reageer hier graag op , omdat het perfect past in "Alle cycli zijn elkaars gelijke en alles gebeurt tezelfdertijd..
  Maar laat me eerst iets anders zeggen. Ik zag mijn laatste reactie over de bloedmanen en zag dat die O van die lange link er toch als geheel opkwam.
  Laat mij verder gaan
  Het gemakkelijkst is dit in te vullen als zijnde de "omkeringscyclus" die ook voor ons denken zo werkt.
  Maar niet voor niets noemde ik dit laatste verhaal "De glimlach van de dood".
  Het verbaasde mij al dat niemand daarop had gereageerd en misschien zijn er volksstammen die denken dat dit mijn cynisme is.
  Maar het tegendeel is waar en heb dit ook al wel verteld naar aanleiding van de moeilijkste behandeling van een vrouw die terminale borst kanker had met 1001 uitzaaiingen en smeekte om een puur experimenttele therapie met hyaluronidase.
  Voor hen die het niet weten kan ik zeggen dat deze vrouw nog twee dagen geleefd heeft zonder enige vorm van pijn en twee dagen en nachten verteld heeft aan haar echtgenoot hoe fantastisch de andere wereld was en toen afscheid nam.
  Dat is de spiegel van het denken en/of het "'hogere zelf" waar we door die verkalkte brug niet bij kunnen komen..
  Dit gebeurt bij iedere sterveling op het moment van de laatste ademtocht.
  Vraag me niet hoe ik die fase tot 2 dagen heb weten te rekken, maar het was me al eerder opgevallen dat mensen in die fase hun denkrimpels loslaten
  Zo lang de mens hier geleefd heeft ... Het was een constant gevecht voor iedereen om te overleven omdat ze geen binding heeft met de natuur .
  Als ik zeg dat wij geen intuitie hebben krijg ik zeker de halve wereld over me heen, maar toch is dit de kern.
  Hoe slechter het ons gaat des te positiever we gaan denken uit angst van zien dat er iets mis gaat.
  Ik zie dit nu echt overal om me heen.
  Eerst .vond ik dit dood-griezelig om te zien, maar....
  Nu kan ik zeggen dat het echt in alles de perfectie is en/of dat wij in een cyclus die iets groter is dan die van de individuele mens en dat dit "het keurmerk" is van deze levensfase is een typisch voorbeeld en zie ik dan ook als dat we met een glimlach van de dood "het Lucifer Galabal " vieren " maar wel "met de kater voor morgen'".
  We zijn als mensheid dus echt bezig met de global laatste ademtocht , die wordt afgesloten met "een Zucht van Verlichting".
  Kan iemand er iets mee of zijn er vragen?
  Neen vragen is vernederend voor de , want de vrijheid van meningsuiting verbiedt dit.
  Wij zijn goed die we zijn en dat terwijl als laatste evolutiesprong het Ik-Godendom tot extreme perfectie is gegroeid. Wij zijn de Rei-IK van deze wereld en zo men uit dit scheepje valt doet men Reiki of vlucht men in Zen Boeddha of vele andere Oostere wijsheden om bij leven "verlicht"te worden door .o.a. te mediteren.
  Zo is het sprookje van Bijbel en Koran ook ontstaan en perfect aangepast voor dit laatste en moeilijkste deel van ons leven onder de dekmantel Moeder Aarde.
  En wat mediteren betreft...
  Het is niets meer dan het midden eren tussen goed en kwaad denken.
  Als korte anecdote...
  Armandus -een van mijn vroegste aanhangers - heeft weer een kleine dip als slaaf van het systeem en krijgt nu - via zijn bedrijf - een zgn. TopCareTherapie met onder andere een week in een beroemd Oosters klooster in de Ardenne..
  Wauw!!!
  Triest!!!
  Lachwekkend!!!
  Geniaal!!!
  Zucht, want het houdt wel in dat feitelijk al mijn werk totaal voor niets is geweest, behalve voor mijzelf.
  Ik ben echt al mijn boosheid richting de Staat, de KNMG en iedereen kwijt die mij een poot hebben gezet.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha...Armandus heeft zowaar nog een dwingende vraag.
  En die luidde....
  Heb nog wel een dwingende vraag richting jou voor wat betreft dat Tibetaanse boedhisme..het klinkt af en toe zo...New Age-ig...alsof wij zelf in staat zijn onze verschillende staten van de dood te herkennen of om daarop de anticiperen...klinkt erg vaag allemaal...weet niet wat je hiervan over genenzijde mocht ontvangen.
  Ik bedoel, wat is er nog waar van al die rituelen en veronderstellingen ?
  Armand

  Haha Armand,
  Vanaf Confusius - of misschien mede door Confusius - is het werelds spel om tot het einde door te gaan in een sprookje veranderd.
  Zijn eerste act in dit spel werd "Maya is de verloochening" en zijn tweede grote daad is dat hij de mensen leefregels oplegde om "saamhorigheid" - prachtig woord toch - op te leggen.
  Zie je het verband tussen con-fusie en saamhorighed?
  Simpel toch?
  De tweede "grote meester" was Boeddha en/ en/of buddy voor de mensheid en/of de wegbegeleider..
  Daar zijn dan met der tijd wel veel slintergroepen in ontstaan, maar in feite komen ze allemaal op hetzelfde neer.
  Verlichting komt echt pas bij de laatste ademtocht en dat is het goed/kwaad beleven totaal in het midden gekomen en dit is mediteren geworden.
  Ik sla voor het gemak Mohamed en de Islam met zijn god Al-la[h] maar effe over.
  Jesus is de verbastaarding van Je Suis en/of Ik Ben [God van mijn eigen denken] en/of "vrijheid van meningsuiting".
  En tenslotte...
  De laatste profeet die de fissie met het aardse leven verkondigt noemde ik dus CONFISSIUS.
  Volgens Xander-nieuws zou hij komen als Sjaron [ ike geloof dat het fout geschreven is ] zou zijn overleden.
  Volgens mij zal Confissius pas de Wsterse wereld komen als hij eerst opdracht heeft gegeven aan de moslims om het Vaticaan te bombarderen..
  Jesus kwam uit Palestina waar hij geboren was
  Confissius komt uit Engeland en ik kan je oprecht zeggen dat ik wel schrok toen ik een jaar geleden op Nat. Geographic te horen kreeg dat de macht van het Vatican zich al aan het verplaatsen was naar Londen.

  Kan het simpeler?
  Was de waarheid niet te simpel voor woorden?
  Vandaar ook dat bijna niemand mijn verhaal echt wordt geloofd.
  En dan nog te bedenken dat niemand - als het om erflast gaat - verder terug kan kijken dan hooguit richting opa en oma.
  Dit geldt zelfs voor mijn thuis.

  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik lees mijn voorlaatste en laatste krabbeltjes alwaar ik met een diepe zucht beleef dat het echt een mission impossble lijkt te zijn geweest.
  Toevallig had ik in die weemoedige stemming enkele dagen geleden tegen Maria verhaald hoe bizar het werelds gezien was dat ik minstens 5 grote banen had aangeboden gekregen in o.a. Portugal, Wenen, Tajuna [Mexica , de Universiteit van Londen. en niet te vergeten de "koningspraktijk" van Merckelbach.
  Daarnaast weigerde ik bij Erdmann te promoveren op mijn wereldwijde publicaties , omdat ik dit waanzin vond.
  Maar de dieper liggende oorzaak was wel dat ik bang was en niet opgewassen was voor zulke functies.
  En de nog diepere reden was dat ik niets van de wereld snapte en er als een zombi in rond dwaalde.
  Maar zo werd ik de laatste jaren - ondanks mijn schrijverij en steeds meer uittredigen - steeds somberder .
  E mijn terugkeer naar Nederland was daarin wel de meest frustrerende stap die ik had kunnen zetten.
  Duizenden keren heb ik me afgevraagd wat mij nog dreef en waarom "alles wat wetenschap heet" mij "negerde" alsof ik een alien was.
  En toch ging ik maar door en door.Het leek g.v.d. wel een obsessie , omdat het in mijn ogen het aardse leven en met name de functie van de mensheid zo onvoorstelbaar bijzonder was.
  Helaas kwam kortgeleden "de laatste redende engel" mij vetellen dat mijn missie was afgerond en dat zal ik nog als kleine toegift plaatsen.

  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen