Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


zaterdag 20 augustus 2011

The darkest ages of manking ever.Deze uitspraak is afkomstig van mijn ex-collega /vriend kanker-researcher David Horrobin na mijn ingezonden artikel over het mogelijk ontstaan van kanker; een ziekte waaraan hij later zelf zou overlijden.
Het lijvige artikel “Cancer, a reactive mechanism in order to try survive” werd toendertijd [1990] geweigerd voor publicatie, omdat het naar zijn oordeel te gevaarlijk zou zijn voor zowel de medische als economische wereld.
Natuurlijk was hij op de hoogte van mijn veroordeling van de KNMG en de Staat der Nederlanden in 1981 toen ik op een wereldcongres mijn lezing presenteerde “Cancer, it’s like economy”.
En natuurlijk had ik dit in het artikel als vergelijking meegenomen, alhoewel ik toen nog totaal geen weet had van het feit dat dit cyclische processen waren, waar wij totaal geen invloed op konden uitoefenen.
Toen leidde het zien van deze gelijkheid bij mij nog slechts tot angst, omdat ik twee opgroeiende kinderen had.
De strekiking van zijn reactie op dit ingezonden artikel was “I believe you are right, but publishing such a controversal article should harm society. Tenslotte eindigde hij met We really live in the darkest ages of mankind ever”!

Vaak moet ik nog aan zijn woorden terugdenken en nu pas besef ik hoe wijs hij was om dit artikel voor publicatie te weigeren en...
Hoe dom ik was om mijn zoektocht voort te zetten waardoor ik  mij totaal isoleerde in de “gemeenschap”, die mensheid heet en alleen maar op zoek is naar meer en beter.
Toch betwijfel ik of dit de ware oorzaak van zijn weigering was, want ...
Als leuke anecdote kan ik over dit bijzondere contact nog vertellen dat hij als kanker-reseacher in een Universiteit in Canada werkte alwaar hij een proefdier-laboratorium had.
Jaren daarvoor deed hij op mijn instigatie een onderzoek bij deze proefdieren met behandeling  van valium, waaruit bleek dat de tumoren 2 tot 3 keer sneller groeide als zonder.
Toen hij dit op een wereldcongres in Londen wereldkundig maakte, kreeg hij van Hoffman la Roche - de producent van valium en sponser van het onderzoek - te horen, dat hij ontslagen was.
Isn’t this the cancerous world in which we live?
Zien wij in zowel de wereld-politiek als de wereld-economie niet precies hetzelfde beeld?
Is er niet de gezegde “Aan de waarheid kleeft geen stinkend geld”?
Is er niet ook de gezegde “De waarheid is  te beangstigend voor woorden”?
Wilde David Horrobin niet ten tweede male zijn gezicht in de wereld verliezen?
Nu moet ik er wel om lachen  in het weten dat kanker ooit werd beschreven als zijnde “De keizer der ziektes” : een overlevingsdrift, die feitelijk gelijk staat met met waarom er leven is op de planeten.
het hele evolutie begon ook met recycling, maar wel met recycling van kosmisch stof.
Nu ook moet ik lachen hoe dit Bijbels vertaald werd als zijnde dat wij gegroeid zijn naar het evenbeeld van die  ”Goddelijke kosmos”.

Natuurlijk was ik toendertijd meer dan boos op de systeemdictatuur en de medische wereld alsmede de editor van Medical Hypotheses en zag ik dit hele systeem als een giga-bolwerk van leugen en bedrog.
Dat deze voorvallen mijn leven een totaal andere wending zal niemand verbazen.
De boosheid was destijds ook mijn prikkel om verder te zoeken in de spelonken van ons zijn: een zoektocht die mij zo’n 20 jaar van de straat hield.

Nu staan wij bijna aan het einde van de rit en kijk ik terug op een meer dan bizar leven , die mij door de “vernichtung” van mijn medemens als lot ten deel viel.
Wat deed ik fout?
Deed ik misschien iets fout?
Deze vraag kan ik erg simpel te verklaren.
Ik was als dokter niet alleen bezig ziekte te genezen , maar was feitelijk op zoek naar de bron van ons progressief lijden en daar zat helemaal niemand op te wachten.
Ziekte was en is in de dokterswereld een axioma - een gegeven waar we mee moeten leven - en/of iets dat wij als vijand behoorden te bestrijden met alle wapens die wij door onze technologische revolutie hadden verworven.
En welke wapens gebruiken wij ervoor?
Simpel!
Wij gebruiken exact dezelfde wapens als die wij gebruiken voor het bestrijden van vermeende vijanden, te weten: het mutilerend mes, chemische en biologische wapenen en sinds kort de kern van energie “kernenergie”.
Ik vond dat vreemd, maar voor anderen was het en is het nog steeds de normaalste zaak van de wereld.
De een om te genezen en de ander om de doden?
Tot op heden is die policy nog steeds eenzelfde ; alleen met dat verschil dat iedere vorm van natuurgeneeswijzen wordt veracht alsof het een doods-schande is.

Is onbegrip in het algemeen niet de kleinmenselijke prikkel, die ons tot ons aller zoektocht achter het vermeende daarom aanzet of is het louter de angst voor de dood, die ons doet zoeken naar het eeuwige leven en/of de gouden graal van onsterfelijkheid?
Maar...
Stond er daarom geschreven “Aan het einde der dagen zullen we de waarheid hervinden en het zal rauw op de maag liggen”?
Betekent deze Bijbelse uitspraak niet dat wij in de wereld van Utopia leven, die ons nu met “het handvest van mensenrechten” tot de ondergang drijft?
Nu kan ik terugkijkend zien waarom er niet alleen een explosie van kanker is, de wereldsamenleving economisch en maatschappelijk verkankerd is, alsmede waarom wij als ware kanker qua bevolkingsaantal zijn gegroeid.
Dit danken wij louter aan onze technologische revolutie, die met het stijgen van de problemen steeds harder en dieper deed zoeken naar het waarom achter het vermeende daarom.
Weinigen zien deze gelijkenissen in hun verband en zien het nog steeds als  louter toevalligheden.
Maar toevallig hoorde ik een presentator van RTLZ vanmorgen zeggen dat de infusen met geld geen baat meer hebben in de huidige wereldcrisis.
Hoe kan hij zo’n vergelijking maken alsof de wereldeconomie aan een ongeneeslijke ziekte lijdt?
Waarom sprak de volkswijsheid in de 60-er jaren al van “De wereld is verkankerd” en waarom deed de HH Intelligentia niets om die ziekte te lijf te gaan?
Sterker nog...
Waarom werd ik  in begin 80-er jaren tot Staatvijand gebombardeerd en kreeg ik een publicatieverbod voor journalisten vanwege het uitschrijven van een wereldcongres “From woundhealing to cancer” en een lezing op een alternatief medisch congres “Cancer, it’s like economy”?
Wat deed ik fout?
Leefde ik niet in een land waar vrijheid van meningsuiting het hoogste goed was wat er bestond?

We zijn nu al met al zo’n 30 jaar verder en nu heerst er paniekvoetbal op de beursvloer.
Er wordt nu al openlijk gezegd dat het niet irreëel is om te verwachten dat de Euro binnenkort gaat vallen. Schreef ik dit niet ongeveer 1,5 jaar geleden op de volkskrantblog [zie ook archiefblog] http://www.vkblog.nl/bericht/298812/Gaat_de_euro_eerder_vallen_dan_de_dollar%3F
Komen we hierdoor tevens in een wereldwijde economische recessie, die de grootste wordt uit de geschiedenis van de mensheid?
Op dit volkskrantblog begon ik jaren geleden al met een artikeltje over de verkankering van het geldsysteem en dreigde toen wederom de dupe te worden van de Intelligentia, die mij als arts/specialist vergeleek met de nazi-artsen uit de Tweede Wereldoorlog.
En dat mag allemaal in een wereld met “vrijheid van meningsuiting”, terwijl ik als monddode te boek sta tot “magere Hein”me komt halen?
Waar liggen de grenzen?
Wat is de reden dat steeds meer jongeren zich óf verzuipen in psychedelica óf steeds agressiever worden richting de overheden?
Het lijkt er haast op dat dit een tijdgeest-fenomeen aan het worden is.
Haast wekelijks wordt er door de politie iemand in Nederland doodgeschoten en dit zal nog vele malen erger worden als het geld verdampt is.
Mag ik eindigen met een oude volkswijsheid “Oorlog klaart de lucht”?
Dan is er aan ons lijden een eind gekomen en hebben wij bereikt wat wij wilden bereiken en hebben wij oprecht voor “God en Vaderland “geleefd : de groei naar de 13-de baktun voor kosmisch welzijn.

Mag ik iedereen sterkte wensen voor de moeilijke tijd die komen gaat, want...
Evolueerde de mens niet tot ongekende “heethoofd”?
Ik schrijf dit nu wat zodra de collaps van de Euro een feit is zal ook internet verleden tijd zijn.

46 opmerkingen:

 1. Jaja Siegfried, je was de scheepsmaat die de ijsberg zag aankomen op de titanic. De ceremoniemeester zag in dat de mensen wilden doorfeesten dan de ondergang te zien. Het is lachen van het huilen en vice versa.
  Ook ik wens niet te capituleren met mijn dadendrang. Het is helaas zo voorbestemd.
  Hier een filmpje van de krankzinningheid van de aandelen markt anno 2010/2011 http://goo.gl/IbFzz. Als je het ziet zul je niet geloven dat het waar is. Inderdaad de waarheid als een angstaanjagend spook.
  groet Dennis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha Dennis,
  Het gaat wel griezelig bewaarheid worden en zoals ik elders schreef als reactie op "nippertien" Henk, is het uitbundig feesten naast de vrijheid van "kankeren" tegen de kanker, die werelds "de leugen" moet verdoezelen een geniale zet van de systeemdictratuur om het verkankeringskankerproces van de geldmarkt zo lang mogelijk te laten voortbestaan.
  Dat alles zodanig gecomputeriseerd is - zoals in het filmpje - verbaast me niet echt.
  Dat de individuele belegger [om nog rijker te worden dan die al is ] zal hem toch uiteindelijk noodlottig worden.
  Vond trouwens wel opmerkelijk dat een reporter van RTLZ vrijdag zei "Het is wel beangstigend dat het geldinfuus niet meer helpt".
  Vreemd toch dat zij wel openlijk in vergelijkingen mogen vertellen dat dit een zéér ernstig teken is en dat ik "multidisciplinair" door de Daniel den Hoed werd uitgelachen, nadat zij mijn website hadden bezocht.

  Ach...
  Ga jij maar lekker door met je IT-speeltje, totdat de stekker uit het stopcontact wordt getrokken om uitlekken van staatsgeheimen over de op handen zijnde oorlog te voorkomen.
  Zucht...
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De liquidi-tijd is op bij overheden, maar ook de solvabili-tijd is er niet meer. Dat zijn zijn de voorbodes dat de tijd op is en de faillissement op handen is.

  Willem Middelkoop vergelijkt de economie al 4 jaar met een zieke patient. Zie op 4:50
  (http://www.youtube.com/watch?v=2ocvRvf0dQs). De zwaarste medicijnen zijn toegepast en als het infuus afgesloten wordt dan gaat de patiënt snel dood. Maar ook de zwaarste medicijnen helpen nu niet meer. Het huidige geldsysteem is bejaard geworden en kan geen weerstand meer bieden. Hij is in coma geraakt waaruit hij nooit meer zal ontwaken.

  Nippertien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Henk [alias Nippertien]
  HAha
  Ware het dat ik geen dokter was dan had ik misschien ook wel in het nieuws gekomen met mijn vergelijking dat de wereldeconomie verkankerd was.
  Dan was het vrijheid van "kakelen" waar niemand zich aan stoort.
  Maar als kanker-researcher wordt dit echt veel te gevaarlijk.
  Het wereldcongres "From woundhealing to cancer" heeft me niet alleen in de medische wereld totaal geisoleerd.
  Feitelijk was het een congresje over de energetica van het menselijk lichaam.
  Ik kan je over dit congres nog wel iets bijzonders vertellen.
  Ik mijn slottoespraak - na twee bijzondere dagen - vertelde ik over de energetica van het menselijk lichaam dat voedings-infusen bij kankerpatienten de tumor theoretisch sneller zou moeten doen groeien.
  Toen stond er uit het gehoor een Engelse Lord op, die zei "Mag ik dit congres sluiten met de woorden IK HOOP DAT U ONGELIJK HEBT, MAAR IK VREES DAT U DICHT BIJ DE WAARHEID ZIT, WANT HET ZIET ER ZO LOGISCH UIT".
  Maar wat Middelkoop betreft...
  Toen ik 2 jaar geleden naar Nederland terugkeerde, was voor mij duidelijk dat de kanker zijn terminale fase was ingegaan.
  Wetende hoe groot de chaos zou worden leek mij het verstandiger dan in mijn geboorteland te zijn, want Portugees wordt je nooit en als de nood hoog is worden buitenlanders direct de dupe.
  Middelkoop was toen al een van de weinigen, die de toekomst somber inzag en dus probeerde ik hem te benaderen.
  Maar dit lukte niet.
  Toen heb ik wat goud gekocht en zo kreeg ik contact met zijn Amsterdam Gold en via dit bedrijf kreeg ik hem uiteindelijk aan de telefoon.
  Twee uur heeft dit gesprek geduurd.
  Natuurlijk vroeg ik hem of je zijn goudstaven kon eten op het moment dat het geld verdampt zou zijn.
  Jaja lachen was het wel.
  Natuurlijk wilde hij mij niet pushen, want zijn winkeltje liep toen al als een tierelier.
  Toen ik hem vroeg wat hij met zijn goudberg ging doen en hoe hij zich zou wapenen tegen "anarchisten" zei hij "Ik heb een zeewaardig zeiljacht en vertrek net voordien naar Zuid Amerika".
  Ach...Henk
  Mensen zijn toch net potloden: kleurrijk van buiten en zwart van binnen.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In reactie op je email.

  Tja Middelkoop heeft natuurlijk een andere visie. In zijn beleving blijft de aarde ronddraaien en hij wil zichzelf zo goed mogelijk door de crisis loodsen. Ik geef hem daar ook groot gelijk in, vanuit zijn perspectief handelt hij naar eigen goeddunken. En hij heeft er anderen mee geholpen, want mede door hem heb ik veel informatie en kennis vergaard.

  Ik geloof wel dat er machthebbers achter de schermen, maar veel staat wel los van elkaar. De financiële wereld, de farmaceutische industrie en alle andere takken. De één nauwer verweven dan de ander, maar ik geloof (op dit moment) niet in een superstructuur die de wereld controleert. Er zijn teveel seperaat opererende dingen/landen/groepen die hun eigen weg gaan. Wat ik wel geloof is dat het streven er is van machthebbers om tot zo’n superstructuur (NWO) te komen en dat ze ook hard op weg zijn. Met de destructie van valuta zal er een grote stap gezet worden.

  Wat ik al een keer eerder aangaf geloof ik dat er behoefte komt aan een wereldleider die de anarchie die (straks) zal gaan heersen gaat bestrijden (antichrist). Ik denk dat daarna de laatste profeet komt. Ik geloof (op dit moment) niet dat de aarde in 2011 of 2012 in de overgang gaat, maar dat dit later zal gebeuren. Eerst moet de tijd aanbreken dat de mensen op deze aarde het nog nooit zo moeilijk heeft gehad. Tegenwoordig gaan de dingen snel en in andere delen van de wereld hebben ze het een stuk moeilijker dan hier, maar het kan nog een heel stuk slechter. Er staan veel dingen in de Bijbel die heel duidelijk zijn maar nog niet gebeurd zijn. Maar dat is een hele studie op zich. Mijn visie, mocht het je interesseren:
  - Systeem wordt nog even gered (verder uitstel van executie).
  - Systeem klapt, anarchie breekt uit.
  - Ongeoorloofde middelen worden ingezet. Communicatie via internet niet meer mogelijk omdat er overal opgeroepen wordt tot rellen. Met zo’n soort smoes zal het internet onder het mom dat dit het beste is voor de mensen, offline gehaald.
  - Men vraagt zich af hoe ver het heeft kunnen komen. Men schreeuwt om een echte wereldleider. Antichrist staat op. NWO wordt gecreëerd.
  - Nieuw geldsysteem wordt ingevoerd (huidig geldsysteem is opzettelijk opgeblazen) met een chip in je lijf waar ook al je andere persoonlijke informatie op staat.
  - Antichrist zijn ware slechte bedoelingen worden zichtbaar (zoals bij Hitler destijds).
  - Dan komt de verdrukking van mens zoals deze nog nooit is geweest.
  - En dan: Openbaringen 21:1: Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Want de eerste hemel en de eerste aarde zijn voorbij, en de zee is er niet meer. (een nieuw heelal, waar jij het ook altijd over hebt Siegfried)

  Wat is nou het mooie van een tekst die 2000 jaar geleden is geschreven? Dat het zo gedetailleerd is en dat je aan ziet komen dat het uitkomt. Voor wat betreft het nieuwe geldsysteem staat er letterlijk: En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest (antichrist), of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig (666)." Dat merkteken is dan de computerchip waarmee we straks kunnen betalen. Je zult het verhaal vast al kennen er is genoeg over te vinden op internet. Dit totale controle systeem zal ook met een leugen door de strot geduwd worden. Big brother has been arrived.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Henk,
  Leuk dat je je lange mail naar mij hier hebt neergelegd.
  Ik zal als voor velen "met mijn zo absolute mening" hier in eerste instantie niet op reageren en hoop dat anderen dit hiermee van mij overnemen.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Henk,
  Om een beetje 'ontopic' te blijven probeer ik hierop kort reageren met een voorbeeld uit mijn nabije omgeving.
  Een aantal jaren terug kreeg een goede vriend kanker met alle gevolgen en behandelingen erbij...na een jaar pijn en verdriet "leek hij weer als nieuw" en alle artsen en zelfs de mensen in zijn nabijheid(ook ik) dachten toen dat hij nog jaren verder kon.....
  Hierna kwam de ziekte vrij snel terug en openbaarde zich nog harder als daarvoor "tegen alle uitgesproken verwachtingen in ".
  Na nog een week sliep hij in......!
  Wat ik probeer te zeggen is dat het bijzonder is als wij "denken te weten" hoe het verder met ons en onze wereld gaat, maar,om Siegfried ( bijbel)maar te citeren Het loopt JUIST door onze onwetendheid meestal anders 'als dat wij denken' en dat kán "rouw op de maag" vallen.........
  Jouw verhaal is voor een groot gedeelte terug te lezen in een boek wat ik van Siegfried te leen heb gekregen 'De Boogeyman'
  Bij het lezen hiervan krijg je de kippevel op je rug en gelooft bijna niet hoe 'het grote spel' lijkt te worden wordt gespeeld....!
  Het heden bewijst elke dag meer van het waarheidsgehalte van oa dit boek... en wij 'gewone' mensen doen er ook nog eens volop 'onwetend' aan mee...als een mission impossible.
  Doodmoe wordt iedereen er van en dat lijkt nou net de bedoeling totdat wij en alles om ons heen letterlijk en figuurlijk burned out ofwel opgebrand zijn als onderdeel van de kosmische stof-wisseling…......

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha Fons,
  Heb je je tijdens je vakantie vermaakt met "De Boogeyman", terwijl wij hier in oorlog zijn met de medische maffia?
  Ik kreeg dit van Nico, nadat ik - nog in Portugal levend - tientalle mailtjes van mensen kreeg over de "Nieuwe Wereld Orde" en de rol van Bilderberg.
  Voor mij staat vast dat dit het uitspruitsel is van de kabbala [ de Joodse leer der cycli].
  Ik wil hier wel verder gaan met de kanker in het groot en in het klein als zijnde een stukje van het kosmisch spel, maar heb ik dit al niet 100 keer opgetekend?
  Wat de kanker bij ons mensen betreft...
  Het zijn genetische afwijkingen - noem het degeneratie wat mij betreft of erflast [dus geen erflust] - die tijdens het individuele verouderingsproces ontstaan.
  Dit wordt van generatie op 'genen'ratie ernstiger en nu liggen de kinderklinieken vol met kanker bij jonge kinderen.
  Kanker is daarbij een revolutieproces en kijkend in de wereld breekt overal de pleuris uit.
  En...
  De medische wereld is toch niets meer dan een verlengstuk van de wapenindustrie?
  Of zie ik door een stoffige bril?
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja dat boek 'the boogeyman' wil ik ook graag lezen. Ik kan het alleen nergens meer kopen :-(

  Maar dit boek is ook geschreven door iemand die het 'denkt te weten'. Ook al is er persoonlijk onderzoek gedaan, dan nog is het verhaal verkleurd, omdat bij de aanvang van het schrijven van zo'n boek al een vooroordeel is. Dus om zo'n onderzoek geheel blanco te doen is lastig. Maar ik wil graag eerst het boek lezen voordat ik er een mening over kan geven.

  Zoals ik al schreef ben ik op zoek en stel ik mijn mening vaak bij. Zoals ik schreef geloof ik momenteel niet in een superstructuur omdat er teveel factoren een rol spelen. De globalisatie moet eerst nog verder groeien om alles te kunnen controleren. Maar, ik wil graag dat boek lezen ;-)

  Fons, dat 'rauw op de maag liggen' dat kan ik nergens vinden in de Bijbel. Ik heb de concordantie er al bij gepakt. Ik ben wel heel benieuwd waar dit in gelijksoortige bewoording staat. Weet jij dat?

  Over globalisatie gesproken: ik zag op TV een documentaire over ontbinding van het menselijk lichaam. Het schijnt dat alle structuur verdwijnt, dus langzaam aan 'smelten' alle organen en wordt het in het lichaam één smurrie van bloed, vocht en organen. Het skelet blijft.

  Zo ook in de globalisatie: grenzen worden ontbonden, valuta's worden ontbonden en samengevoegd, mensen worden kopieën van elkaar (tegenwoordig heb je weinig aparte mensen meer, vroeger waren er veel meer excentrieke persoonlijkheden), bedrijven worden allemaal overgenomen en samengevoegd (too big to fail), internet is grenzeloos. Net als bij de menselijke ontbinding wordt het één groot stinkend rot zooitje. de aarde (het skelet) zal als laatste overblijven. De mens opereert hierin als de afbraak bacterie die zich supersnel vermenigvuldigd heeft de afgelopen decennia.

  Daarom geloof ik ook dat er één wereldleider zal opstaan, die dwingt tot één religie en de samenvoeging van heel veel verstrooidheden. De definitieve ontbinding. Daarna zal de laatste profeet komen en komt de nieuwe aarde. laatste profeet? Matth 24 : 21 en 22. "Want er zal dan een onderdrukking zijn zoals de wereld nog nooit heeft gekend en zoals ook nooit meer zal terugkomen”.

  Openbaring 12:1, 2
  „En er werd een groot teken gezien in de hemel: een vrouw getooid met de zon, en de maan was onder haar voeten, en op haar hoofd was een kroon van twaalf sterren, en zij was zwanger. En zij schreeuwt het uit in haar weeën en in haar barensnood.” Siegfried, die 12 sterren, kunnen dat 12 baktuns zijn? In de Bijbel worden de getallen 7 en 12 met grote regelmaat de getallen van de volheid genoemd. Kan het zo zijn: Door de 12 sterren is de volheid aangebroken en wordt er een nieuw kind/universum gebaard? Of het verwachte sterrenkind? Deze perceptie maak ik op uit jouw schrijfsels.

  Maar mensen in de tweede wereldoorlog dachten toen dat deze profetie in vervulling zou komen, want zoveel lijden is er niet vaak geweest. Maar komt er dan een 3e WO waarbij de verdrukking nog groter wordt? I think so.

  Nippertien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga hier alleen in op je Booyeman-oordeel.
  Je hebt het godverdomme nog geeneens gelezen.
  Ik heb eenmalig contact gehad met de schrijver,voor die daarna "spoorloos is verdwenen".
  Het is niet niets uit de handel genomen.
  Het is identiek met zuurzak of graviola.
  Dingen die waar zijn zijn gevaarlijk voor de gemoedsrust van het klootjesvolk.
  Dus...
  Alles wat je wel mag lezen is de leugen.
  Is that clear???
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn mening gaat ook niet over het specifieke boek, maar over het schrijven van een boek in het algemeen. Vandaar dat ik aangeef dat ik het eerst wil lezen.

  Het internet is te groot om alles te censureren. Daarom zal het wel afgesloten worden als de situatie penibel wordt.

  De meerderheid van het klootjesvolk vindt het nu nog wel goed zo, dus feesten op de Titanic. Totdat deze crasht en ze doen een moord om in een sloep te komen. Dan zullen ze op zoek willen gaan naar de waarheid.

  Misschien heb je gelijk. Zou het ook gelden voor Mein Kampf? Dit is niet onbehoorlijk bedoeld hoor.

  Nippertien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Volgens zijn website kan ik het nog wel bestellen. Ik zal eens een mail sturen.

  PETER STUIVENBERG
  Peter Stuivenberg schreef tien boeken, waaronder De Boogeyman. Dit boek is onder ISBN 978 90389 1887 7 NUR 680 te bestellen via ondermeer www.bol.com en de web sites van Ako, Bruna, Boekhuis, Wevervanwijnen, Vanstockum en Solibris. Bij vragen of problemen met het verkrijgen van het boek contact Peter via info@theboogeyman.eu.
  LEZINGEN
  Contact voor lezingen Peter Stuivenberg op info@theboogeyman.eu.

  Op menig website is te lezen dat het boek in herdruk is en vanaf half december weer leverbaar is.

  Nippertien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Henk,
  Sorry dat ik je nickname niet gebruik, maar ik baal van dat publiek verstoppertje spelen.
  Op het Engelse blogje heb ik uiteen gezet waarom.
  De leer die erachter zit heeft numerologie en het heeft zich bewezen dat naamsverandering leidt tot karakter-verandering en/of je bent daarmee je zelf aan het verloochenen.
  Weet je trouwens wat "je zelf" is?
  Maar dit terzijde en ieder voor zich moet weten of hij zichzelf belazert of niet.

  En dan Stuivenberg.
  Van mij bestaan ook oude websites waar vanalles opstaat.
  Ik had 13 grote geocities-sites, die uit de lucht verdwenen omdat het betaal-webs werden en dit vond ik gezien de "enorme belangstelling" niet de moeite waard.
  Ik heb persoonlijk contact gehad met Stuivenberg.
  Het boek The Boogeyman komt niet in herdruk, maar circuleert natuurlijk nog wel.
  Ditzelfde geldt voor mijn boeken.
  Die heb ik persoonlijk niet laten herdrukken en zelfs laten verbieden voor de uitgeefster.

  En over het lezen van boeken...
  De grap is dat iedereen een boek leest naar zijn persoonlijke invulling.
  The mind leest - gek genoeg - alleen wat het wil lezen en de rest wordt overheen gelezen.
  Daarnaast is het woord geleidelijk aan zo verbastaard dat het woord zijn waarde totaal verloren is.
  Dit staat bijbels voorzegd als "Babylonische spraakverwarring".
  Daarom leven wij in het nu in het "tegenwoordig".
  Als ik dit opschrijf zal menigeen mij een mierenneuker vinden, maar helaas is dit wel de arrogantie die als IK tot goddelijk hoge levels is gestegen.
  Maar in ieder geval behoef je Fons niet te vragen om het boek door te sturen, want vragen in deze tijd werkt vernederend voor het IK.

  Misschien beleef je deze reactie als cynisch, maar daar kan ik niets aan doen.
  Over het woord en zijn diepere betekenis schreef ik ooit - in een tijd van verstands-verbijstering - "In the beginning...There I was and you was me".
  Helaas heb ik geen exemplaar meer, want dit is geconfisceerd door Dennis. haha!!!

  Natuurlijk is het feest vieren één van de geniale vondsten van de systeemdictatuur, want dan behoef en kan je niet meer nadenken over de toestand in de wereld en...
  Het betekent geld uitgeven dat wij als kankercellen zo rijkelijk bezitten en dit houdt de economie nog staande.
  Wat er daarna gebeurt is logisch en dat beseft iedereen wel.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hee Siegfried, ik weet dat je daar een hekel aan hebt, het gebruik van een pseudoniem. Het maakt mij ook niet uit hoe je mij noemt. In de praktijk word ik meer nippertien genoemd dan Henk, omdat ik altijd nét op tijd ben, omdat ik altijd mijn huiswerk nét op tijd klaar had (op het nippertje). Maar vaak lukte het ook niet net op tijd ;-)M.a.w. ik kan slecht met tijd omgaan/inschatten. Mijn bijnaam heeft meer met mijn persoon te maken dan mijn kraamnaam. Maar ik doe wel mijn best om die eigenschap te verbeteren.

  Aan de andere kant kan met naam en toenaam bekend worden op internet nadelen hebben voor de toekomst. Je weet hoe ingenieus machines zijn/worden en ze weten en onthouden alles over je. Maar misschien is het bekrompen angst omdat ze het toch allang weten, ook al staat je naam er niet bij.

  Ik weet dat je cynisch bent en ik blog hier zeker niet om veren in mijn reet te krijgen. Bij het zoeken naar waarheid kun je beter recht door zee/voor je raap antwoorden krijgen dan politiek correct gezemel hetgeen alleen maar tot verwarring leidt. Mijn insteek is te bloggen wat op mijn hart ligt, zonder eerst te gaan nadenken wat jij of anderen ervan vinden. Onbegrip neem ik op de koop toe.

  Over het ego van de mens. Een mens moet ook soms aan zichzelf denken, dat is opbouwend voor je leven, je krijgt er energie van. De vraag is wat je daarmee gaat doen. Je kunt de energie goed gebruiken (in dienst van anderen) of slecht (zelfverrijking). De juiste balans is essentieel (balans is natuurwet naar mijn interpretatie).

  Vroeger hadden mensen elkaar nodig om te overleven. Jij maakt dit, dan maak ik dat. Kijk maar naar primitieve stammen. Toen werd er ook veel tijd besteed aan het vertellen van verhalen van opgedane kennis. Nu leer je wat de maatschappij wil dat je leert. Probleem met de maatschappij in het Westen is dat we elkaar niet meer nodig hebben om te overleven, dus hebben we tijd om andere dingen te doen. We zijn ons ego aan het vetmesten door onze tijd te verdoen aan bijv. op Twitter onzin te tikken wat we aan het doen zijn.

  We zijn zo succesvol geworden in overleven dat we uit hoogmoed beweren dat we niemand meer nodig hebben om te overleven. Salomo zei het al in zijn Spreuken 16:18: Hovaardij gaat vooraf aan het verderf, en hoogmoed komt voor de val. Hovaardij: als iemand zich inbeeld hoe geweldig zijn ik wel niet is. De fase van verderf zitten we toch midden in? Wacht maar totdat supermarkt leeg is en men alleen de weg naar de supermarkt voor voedsel. De bevoorrading van voedsel is super fragiel momenteel. De meeste boeren zijn weggepest. Als de gebruikelijke aanvoer van voedsel wordt onderbroken zul je wat meemaken.

  Wat 'je zelf' betekent? Bedoel je 'je suis' Jezus waar je vaker naar refereert?

  Of bedoel je het op de manier 'wat je ziet (leest) ben je zelf' en leg je het verband met het lezen van een boek vanuit je eigen vooroordeel/perceptie/persoonlijke invulling? Geldt niet precies hetzelfde voor het schrijven van een boek? Hetzelfde filter?

  Of sum='ik ben' in het Latijn. Universum, ik ben één. Ik weet het niet Siegfried, help me..

  PS: ik stel hier ook vragen waarbij mijn ik vernedered wordt dus Frans krijgt binnenkort toch een email van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mr alias,
  Het zal mij een worst wezen of je je zelf wilt verloochenen en verdomt je huiswerk te maken.
  Ik heb je gezegd dat op de Engelse blog een artikel staat over naamgeving en de waarde ervan
  Verder vertel je hier van alles wat iedereen al beseft.
  Jezus of Jesus betekent inderdaad "Ik ben" en met die naam heeft de zoon van Joseph en Maria willen aangeven hoe het IK in de laatste fase van het leven zichzelf verheft.
  Dat is ook de reden dat er een "gemeen"schap is tussen mensen en dat is ook de reden dat alles kapot gaat.
  Alles is zo groot zo klein.
  Dus zou ik maar fijn muziek gaan maken, want het feesten op het kerkhof is bijna voorbij.
  Ik kan het niet.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 'Hoogmoed komt voor de val' kan op 2 manieren geïnterpreerd zorden. Oorzaak: hoogmoed, gevolg: vernedering. Maar ook: hoogmoed is de aankondiging, voorafgaand aan de val. Klopt in jouw theorie. Salomo die dit geschreven heeft was de voorvader van Jezus. (Matt. 1:7-15).

  Jouw theorie over de erfzonde is ook uit de Bijbel te halen. Duizenden jaren lang is elk kind geboren met geërfde zonde (Romeinen 8:3). Dit is het resultaat van de zonde van onze voorouders (v.a. Adam&Eva). Elke generatie heeft gezondigd (Romeinen 3:23) en geeft die zondige natuur door aan de volgende generatie (erfzonde - Romeinen 5:12-19). Er is slechts één uitzondering in de geschiedenis. Hoewel Jezus in de baarmoeder van Maria groeide, was hij verschillend van alle andere babies. Blijkbaar was Hij niet genetisch gerelateerd aan Maria of Jozef, want beiden hadden een zondige natuur geërfd. Jezus was volgens de Bijbel zonder zonde en je mag dan ook aannemen zonder genetische afwijking. Dit sterrenkind moest van God namelijk zonder zonde alle schuld van de mensen op zich nemen.

  Is de schuld, nu in financiële zin, anno 2011 weer dermate uit de klauwen gelopen dat het tijd wordt voor een nieuw sterrenkind, of de terugkomst van Jezus?

  Of komt eerst het nep-sterrenkind (valse profeet/antichrist) die de macht is gegeven grote tekenen te doen (Openbaringen 13:11-18) en de oplossing heeft voor alle schulden.

  De theorie van Siegfried over het tegen-woordig en dat de taal bewaard zou blijven werkt ook door. Alles waar ik over nadenk probeer ik nu ook de letterlijke betekenis van de achterhalen. Dan kom ik bijzonder vaak tot verrassend ontdekkingen waar ik nog nooit eerder over na heb gedacht.

  Ik ga verder lezen op je website. Daar is nog veel te ontdekken. Bedankt voor de verrassende inzichten die ik door jou heb gekregen tot nu toe.

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. PS: ik schrijf dit omdat ik ook graag andere invalshoeken wil horen. Ik ben benieuwd naar de meningen van anderen. Please shoot (mag dat Siegfried of vind je het offtopic en/of niet interessant genoeg)

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Henk,
  Ik weet hoe moeilijk het is om enigszins on topic te blijven.
  Dat heb je misschien al wel gezien.
  Maar wat let je om zelf jouw invalshoeken op papier te zetten, mij toe te sturen als artikeltje en dan plaats ik het erop.
  is het niet dat je andere invalshoeken pas te zien krijgt als je eerst jezelf "bloot geeft"?
  Maar dan niet met je stiekeme naam uit angst voor "vernedering" of meer.
  Siegfried

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Siegfried, wat bedoel je precies met 'jezelf bloot geven'? Voor mijn gevoel doe ik dat al in mijn verhaal. Vernedering heb ik schijt aan. Ik word al genoeg vernederd in mijn omgeving door mijn controversiële mening.

  Bedankt voor je aanbod om te proberen een keer een artikel te schrijven. Ik ben alleen erg chaotisch en kan moeilijk overzicht krijgen over mijn gedachten en een onderwerp bedenken. Als jij mijn teksten zo leest, wat zou dan mijn hoofdonderwerp kunnen zijn? Voordat je antwoord 'dan kun je toch gvd zelf wel bedenken', het is geen onwil.

  Misschien ver gezocht, of meer bedoeld als grapje, maar misschien ben jij wel de Simeon van deze tijd. Dat jij als voorbode en gelover blijft leven totdat je het sterrenkind hebt gezien. Jij hebt ook openbaringen gehad over wat er staat te gebeuren, net als Simeon.

  In het tweede hoofdstuk van het boek Lucas staat, hoe Maria en Jozef in de tempel een zekere Simeon aantroffen. Deze man had een openbaring van God ontvangen waarin hij kon zien waarom Jezus zo bijzonder was. Toen hij de veertig dagen (Volgens de joodse religieuze wetten was een vrouw die gebaard had, 40 dagen cultisch onrein, omdat zij met bloed in aanraking was gekomen.) oude Jezus zag, besefte Simeon dat de aan hem gedane belofte werkelijkheid was geworden.

  Simeon voorspelde dat de komst van Jezus grote gevolgen zou hebben voor veel mensen : "Deze jongen zal velen in Israël ten val brengen of laten opstaan. Hij zal een omstreden teken zijn. Ook door uw ziel zal een zwaard gaan - en zo zal onthuld worden wat er in veler harten omgaat".

  Dit is dus het eerste pijnlijke moment in het leven van Maria: zij wordt geconfronteerd met de zeer ingrijpende toekomstige gebeurtenissen in het leven van haar kind.

  Hij was één van de zéér weinigen, zoniet de enige, de precies wist wat de geboorte van Jezus betekende.

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/Rembrandt_Harmensz._van_Rijn_145.jpg

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Henk,
  Je zelfverloochening is je Nippertien zijn.
  Dat je chaotisch bent is niet zo vreemd, want dat is iedereen in deze dolgedraaide wereld.
  Dat de meeste mensen dit verbloemen door hoogmoed hoort bij de individuele overlevingsdrift.
  Over Jesus als zijnde een puur sterrekind [ gelijk Hitler ] staat uitvoerig op de website en bovendien wordt hier veel aandacht aan besteed in deel 2 van de video.
  Dat dit alles in "sprookjestaal"de wereld in gegooid werd is maar goed ook, want anders hadden wij al lang de pijp aan Maarten gegeven.
  Tenslotte kan ik uit jouw chaotic mind geen onderwerp kiezen om over te schrijven.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dag Siegfried, ik heb een onderwerp gevonden. Kom ik later op terug.

  Ik heb een andere vraag aan jou die gaat over zuurstof.

  Kankercellen en zuurstof. Ik las ergens dat 90% van onze energie uit zuurstof komt en slechts 10% uit voedsel en drinken. En dat ons hart het meest zuurstofrijke orgaan is en dat hartkanker daardoor vrijwel onmogelijk is. Is dat een broodje aap of is dat waar? Zou dan zuurstoftherapie ook een oplossing kunnen zijn voor kanker of om kanker te voorkomen? Ik heb ooit eens een boek gelezen over zuurstof en toen heb ik zo'n zuurstof apparaat gekocht:http://www.oxyfarm.co.uk/oxyfarm-personal-oxygen-generator.html

  Of is dit jezelf voor de gek houden en is het als vitamines die een soort drugs zijn voor het lichaam zoals jij schrijft? Vernaggelt het onze natuurlijke weerstand? Ik had het er met mijn vader over en hij zei dat zijn docent op de landbouwschool altijd zei dat het aantal ziekmeldingen bij boeren bijna nihil was. Veel minder dan in het westen waar hij ook les gaf. Weerstand van boerenkinderen zou beter zijn omdat de elke dag een beetje in de stront spelen was zijn argument.

  Als de lucht op aarde uit meer zuurstof zou bestaan, zouden wij dan ook gezonder zijn, groter zijn, minder ziekte kennen, minder hoeven te eten? Dus als de omgeving constant zo zou zijn. Ik kan me voorstellen dat wanneer je nu het lichaam manipuleert om beter/gezonder te worden, dit weer terugvalt als je daarmee stopt. En wel meer dan dat het op natuurlijke wijze zou doen.

  Is dat de kracht van al die cremes en verjongings(kwak)zalfjes, dat je ze moet blijven gebruiken, omdat je het lichaam lui maakt om zelf de cellen te blijven vernieuwen?

  Wat betreft dat muziek maken, je bent nooit te oud om te leren ;-)

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Haha Henk,
  Heb je psychedelica gebruikt of juist niet toen je deze reactie opschreef?
  Ik vind het een goed verhaal.
  Men gebruikt in de alternatieve wereld wel zeker zuurstof in geval van kanker, alleen geconcentreerd in de vorm van Ozon.
  Voreger - in mijn Willie Wortel Winkeltje en nog voor het medium www. - had ik ook een ozonapparaat.
  Heb daar nog een grappig verhaaltje over.
  Mijn buurman was een oude Engelsman, die graag bridgte , maar hij werd licht dement en vroeg me of ik er iets simpels voor had.
  Ik spoot hem ozon in de bloedvaten in [ vond ik eerst doodeng - en de volgende dag vertelde hij enthousiast dat hij gewonnen had.
  Sindsdien kwam hij één maal per week voor zo'n spuit.
  Maar natuurlijk is het jezelf voor de gek houden.
  Dat geldt toch voor iedere manipulatie?
  Er zijn tientallen en misschien wel honderden manieren om de weerstand te verhogen, maar Vadertje tijd doet helaas alles verouderen.

  Dan je strontverhaal van je vader.
  Ik kende een paragnost/alternatief arts, die bij intake al vroeg om urine en wat stront van de patient voor zgn. onderzoek.
  Wat hij er werkelijk mee deed was een drankje van maken om het lichaam te reinigen.
  Ik adviseerde slecht een weinig ochtendurine te drinken [ in een glas koud water ] om het lichaam te reinigen.
  Onze hond eet ook regelmatig poep en likt op plekken waar andere hondjes hebben gepiest.
  Dus die "stomme beesten" weten bepaald meer wat goed is dan wij "geniale mensen".

  Je laatste vraag is moeilijk inhoudelijk te beantwoorden, want dan moet ik dit extreem moeilijk technisch uit leggen.
  Maar laat me één ding zeggen.
  Die zgn. verjoningskuur leidt uiteindelijk wel tot snellere veroudering.
  Alle voors hebben hun tegens.
  Plaatste net een nieuw artikeltje over mijn doktersjas dat misschien nu wel op een groot Amerikaans doktersforum zijn weg vindt.

  Wacht gespannen af naar het artikel dat je me opstuurt.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Haha, ik wist niet eens wat psychidelica was, dus bewust heb ik het zeker niet gebruikt.

  Na mijn reactie las ik je nieuwe blog met daarin de urinetherapie.

  Zaten wij als kind (on)bewust altijd aan ons ‘potlood’? Om zodoende via je handen stoffen voor extra weerstand binnen te krijgen? Vreemd toch dat mijn moeder, die altijd beweerde het beste voor mij te willen, dagelijks schreeuwde, ‘handen van het potlood!’. Ze wist niet beter..

  Aha, ozon is dus hetzelfde als negatieve ionen? Dat zuurstofapparaat produceert namelijk ook negatieve ionen. Het desinfecteert dus.

  Heeft gecoïdeerd zilver(water) dezelfde eigenschappen en is het waar dat dit niet wordt gebruikt door de farmamob omdat het als natuurproduct niet patenteerbaar is? Zilverwater is ook nogal omstreden, heeft dit ook zijn voor en zijn tegens?

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heb geen ervaring met colloidaal zilver.
  Probeerde het altijd te doen met lichaamseigen en/of lichaamsidentieke stoffen.
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Let's go back to reality.
  Dit mailtje van een oud gediende kreeg ik zojuist op mijn mailbordje en vond het de moeite waard van hier plaatsen.
  S.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9i2c5e84s5U

  Deze bovenstaande presentatie op Youtube is van www.AlexanderRetrov.com.
  Wat vinden jullie van dit eerste deel, en hoe beleef je deze presentatie.
  (het tweede deel heb ik zelf ook gezien)
  Wat doe je eventueel als dit een werkelijkheid wordt,, een maand tijd geeft niet echt veel ruimte meer...

  Liefs van,
  Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 26. http://youtu.be/0DdaiKvVg4g

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Als we het Goddelijk sausje er even af willen halen [is alleen voor ware gelovigen] dan is hier een blogje voor hen die zich nog willen bekeren.
  http://eindtijdnieuws.blogspot.com/
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Kom toch nog effe terug na al deze onheilsvoorspellingen.
  Heb vanmiddag Nat. Geographic gezien over de Maya-kalender en het einde in dec 2012.
  Het is echt verbazend hoe men heeft kunnen nagaan dat die kalender 5200 jaar geleden moet zijn samengesteld.
  Dit is precies 2 sterretijden.
  Als men bedenkt dat 1 sterretijd 2600 jaar is en dat iedere volgende sterretijd yin > yang > yin enz. krachten zijn, dan is er nu weer zo'n giga destructieve yin-kracht moet zijn.
  Het gekke is dat geleerden - die dit uitzenden - echt ook serieus nemen dat die voorspellingen juist zijn.

  Stom hé dat een dokter in de weetnietkunde dit door de acupunctuurleer tesamen met de Bijbel heeft gereconstrueerd!
  Sorry, dat vind ik van mijzelf.
  Haha
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Interessant filmpje. We zullen zien wat er van uitkomt. Meestal hebben ze geen gelijk en waait het weer over. Dit is koren op de molen voor Sander van Xandernieuws.

  Nederland zal onder water lopen in de loop van augustus en september zegt hij, door de vloed die steeds hogerop komt. Voorafgaand aan 26 september.

  Ook geeft deze persoon aan dat 21 december 2012 een datum is die bedacht is door de illuminatie (zit wat in, gezien de hype rond alle Holywood '2012' soortgelijke films) en dat de werkelijke rampen dit jaar nog zullen gebeuren. Ik heb Siegfried een paar keer aan zien halen in zijn blogs dat het volgens hem ook al dit jaar mis zal gaan i.p.v. 2012.

  Onbezorgd verder leven zal de komende tijd moeilijk gaan als je deze kennis hebt. Misschien is het maar beter ook dat de meeste mensen zichzelf te nuchter vinden om hierin te geloven. Ik hoop dat de optimisten gelijk krijgen.

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze persoon heeft zijn baan opgezegd omdat hij ervan overtuigd is dat eind oktober 2011 de wereld zal veranderen. Hij vertelt het tijdens het RTL programma klasgenoten. Kijk maar vanaf 3 minuten.

  http://www.youtube.com/watch?v=T4pR4LPkMKE&playnext=1&list=PL222A28A9FE063797

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Op zijn website www.pateo.nl staat nog meer informatie. Ook filmpjes over de oplossing van het ritme in priemgetallen: http://www.youtube.com/watch?v=HmRalFkPtoM&feature=related

  En hier heeft hij het over cycli waar Siegfried het ook over heeft: http://www.youtube.com/watch?v=OpxvmmKE-_A&feature=related

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Henk,
  Sorry, maar als je zo doorgaat haal ik alles eraf.
  De aanwijzingen dat er iets staat te gebeuren stapelen zich met de dag op.
  Als je iets vindt over "wat de zin van het leven is...geweest", prijs ik je de hemel in met een prachtig diner met - haha - giftige pappestoelen om de dood te verzachten.
  Doe je ogen open en kijk naar de wereld.
  Zie je dan niet genoeg???
  Sorry,Je zou een verhaal uit je eigen inborst schijven.
  Doemdenkers zijn er genoeg.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hallo Siegfried,
  Ook ik heb het filmpje op

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9i2c5e84s5U

  aandachtig bekeken en alhoewel er wel veel conspiracytheorien gebruikt worden lijkt deze man toch wel een punt te hebben........want achteraf praten is niet zo moeilijk maaaaar dit filmpje is opgenomen ruim voor 17 augustus en hij spreekt wel de verwachting uit dat er OOK op die datum een aardbeving zal zijn ergens in de buurt tussen st.Francisco en Alaska............en laat er nu precies op die datum ook één dáár zijn geweest in Virginia WAAR AL 100 JAAR GEEN MAJOR QUAKE was geweest.
  Toeval bestaat niet zoals we inmiddels weten dus ook deze man lijkt in mijn beleving iets héél helders te hebben gevonden ......!
  Ons rest nu niets anders om de 'tekenen' vooraf eens kritisch te gaan volgen en een héééél diep gat te graven als die tekenen ons niet gaan bedriegen ..! pff

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Herstel...........het was de 23 ste.....!?
  dus de nauwkeurigheid was iets kleiner...en die van mij ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Siegfried, ik wil je niks opdringen, maar ik doe het lekker toch ;-) Intussen heb ik langere tijd deze filmpjes gekeken en het kan bijna niet anders dn dat jij het ook interessant vindt. Als je tijd hebt, wil je dan kijken? Veel dingen zijn voor jou gesneden koek, maar volgens mij snijdt hij ook nieuwe onderwerpen aan die jou ook zullen interesseren.

  http://www.pateo.nl/platform.htm

  Jazeker, ik ga kijken of ik wat moois in elkaar kan flansen, zondag maak ik er lekker de tijd voor. Je ziet het wel verschijnen.

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Beste Henk,

  In die Johan Oldenkamp consulting club is Siegfried echt niet geïnteresseerd. Dat soort mensen zijn dodelijk vermoeiend en zal je uitleggen waarom. Johan is nl. 'new age' en die mensen gebruiken het verhaal van Siegfried om uiteindelijk verlichting te krijgen. Of te wel, ze gaan voor 99% mee met het eindtijd verhaal, maar dan opeens is er verlichting. Johan zelf is natuurlijk NU al verlicht, en vind zichzelf erg goed daarin.
  Het geeft niet Henk, ook ik ben erin getrapt, maar stond net op tijd met de beide benen weer op de grond. Het kan ook erger zoals Reiki mafkezen, die helemaal gebrainwashed worde en hun eigen 'ik' voorgoed kwijt zijn.
  groeten Dennis.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ok Dennis, bedankt voor je waarschuwing, ik zal er rekening mee houden. Oldenkamp heeft dus de info van Siegfried gebruikt?

  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Effe nog over de aanstormende "zondvloed", die Fons doet besluiten een diep gat te graven.
  Persoonlijk denk ik [ je leest het goed "denk ik", dus ik weet het niet ] dat de voorspellingen van deze man wel erg somber zijn en/of overtrokken.
  Stond er niet geschreven NA ONS DE ZONDVLOED?

  Dat die zondvloed komt, ben ik wel vrij zeker van, want we gaan niet voor niets naar het sterrebeeld WATERMAN.
  Opmerkelijk is dat in de Nat.Geografic film de archeologen hadden aangetoond dat 5200 jaar geleden er ook zulke giga-overstromingen moeten zijn geweest en ongeveer 2000 jaar [wschl.2600 jaar] giga-droogte was.
  Atlantis-verdwijning was ook volgens die archeologen 5600 jaar geleden.
  Ik schrijf dit, omdat ik eerder al iets zei over het yin>yang>enz. van de opeenvolgende sterretijden.
  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi Doemers, heb ook het fimpje gekeken en misschien ligt het aan mij en ben ik zowiezo sceptisch ingesteld naar wat mensen beweren want ik vergeet niet dat we een hersendefect hebben. Nu werkt dit natuurlijk ook de andere kant op en is mijn scepticisme naar dit soort sensatie ook maar gebasseerd op kortzichtigheid. Dus ergens in het midden zal het wel liggen en vraag ik mij af hoe een uitlijning van een komeet met een doorsnee van +/- 10 km dit ooit zou kunnen veroorzaken ? Als dit zo is staat de aarde echt op het randje van omvallen en durf ik geen scheet meer te laten... Nu zou dat dan ook zo moeten zijn natuurlijk...hahaha.
  Nee, ik denk wel dat het uitlijningen zijn van kleine met grotere kosmische cycli zodat de kleinere steeds meer invloed uitoefenen op de (on)balans van de aardse beweging. De maan en zon cyclus als meest dichtbij dus en bekend als de Saros-cyclus.
  Ja Siegfried, de sterrenbeelden zijn volgens de astrologie ook afwisselend yin-yang enz en waterman is een yang teken wat ''lijkt mij'' aangeeft dat wij dan overbodig zijn geworden met het tegenhouden van de ijstijd.

  Pascal.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hoi Saros-cyclist.
  je baas is zeker nog op vakantie, omdat je tijd hebt om te reaguren.
  Sorry... laat in on topic blijven.
  Was toch al van plan om mijn vorige reactie iets uit te breiden.
  We gaan nu naar Waterman met zijn zondvloed en daarna ...Is het toevallig dat dit Steenbok wordt?
  Dan wordt de aarde weer woest en ledig als we God moeten geloven.
  Ook die geschiedenis van extreme droogte en wateroverlast lijkt zich te herhalen tot het einde der dagen.
  Maar wel in evolutie, want Moeder Aarde is niet voor niets bezwangerd geworden van leven, want ze was immers al te zwak om het zonder te redden?!
  En onderwijl worden de Yinne krachten uit het Zwarte Gat wel steeds heftiger.
  Met andere woorden:De invloeden van ook die üitlijning van planeten en eventuele kometen hebben wel steeds heftiger reacties op onze Moeder.
  Je vrouw is net bevallen en je weet nog maar al te goed dat bij haar die "openbaringen" steeds heftiger werden, totdat...
  Totdat jij het niet meer aan kon zien.
  Hahaha!!!

  Siegfried,

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hoi Siegfried, hahahaha... ja zo kan je het ook zeggen natuurlijk. Die uitlijningen zie ik ook als steeds meer invloed hebbende maar deze komeet... haha, we zullen het gaan zien welke openbaringen ons nog te wachten staan want het laatste stukkie heb ik inderdaad nog gemist...haha

  Pascal

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hoi Pascal en anderen,
  Het is haast niet te geloven, maar op National Geografics komen steeds interessantere films over onze nabije toekomst.
  Zo was er vandaag een film hoe het water van onze planeet door - men noemt het nog zwarte gaten - maar laat mij het Het Zwarte Gat noemen in razend tempo de kosmos in wordt gezogen.
  Is dit "denken is vooruitzien" en of globaal zo'n 2600 jaar en/of in het sterrebeeld Steenbok?

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi Siegfried, dat dit in steenbok een feit is lijkt mij ook en als voordat dit gebeurt de aarde dan nog 2600 rondjes kan draaien dan maakt dat er over het 1000 jarig vredesrijk nog wel even na te denken is...haha. Ik denk dat het een super snel omgekeerd proces is van het ontstaan van water op deze planeet. Dit opzuigen zou dan best kunnen maar wel nadat het water weer is ontleed en dat heeft iedereen weleens gedaan in de scheikunde les en heet elektrolyse. Hiervoor is wel een elektrische stroom nodig en dat zou best weleens door het zwartegat kunnen zijn gelijk het water eens ontstond door het stoom afblazen van het zwarte gat. Wat nog bijzonderder is is dat als het waterstof en het zuurstof in het zwarte gat in de juiste verhouding weer wordt aangestoken door een nog brandende ster er weer water ontstaat met een super knal en ook wel bekend als knalgas. Zo lijkt mij dat dit zuigen weer het ''zogen'' is voor het pas geboren kind en dat betekent dat de Big Bang allang een feit is van misschien wel 144000 jaar geleden. Haha, dit is natuurlijk net als de tegenwoordige wetenschap pure filosofie.

  Pascal.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ach Pascal,
  Hoe het daarna precies gaat, zal ook wel net zo gaan als dat dit bij de laatste ademtocht verloopt en/of -daar ben jij meer expert in - bij de zwangerschap.
  Maar dat het hoofdje -als heethoofd die zijn eigen stofwisseling ter hand neemt - eerst komt is daarin wel zeker.
  Als de Bijbel spreekt van het 1000 jarig vredesrijk waar leeuw en lam vredig naast elkaar leven, lees ik dit als langzaam afsterven.
  Want hoe kunnen deze dieren vredig naast elkaar leven in het weten dat de leeuw een vleeseter is?
  Het landleven zal -wschl. mede door de fall out van ons kernoorloggevecht - eerst te gronde worden gericht en de zee...
  Die hebben we toch al kaalgevist en door plastic visjes vervangen?
  En dan aan het eind van steenbok, kijken de Marsmannetjes vanaf hun planeet en zeggen tegen elkaar "Het is volbracht".

  Graag hoor ik wel uitleg over je 144000 jaar, want volgens mij - ach wie ben ik - was de evolutiecyclus miljoenen jaren.

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. haha Siegfried, achja... er zijn natuurlijk wel duizenden scenario's te verzinnen door onze dwaalweg die denken heet.
  De 144000 jaar is simpel en zou dan het begin van ''het einde van het einde'' van de kosmische zwangerschap of anders gezegd: de omkering in de omkering of nog anders: de nieuwe conceptie.


  Pascal.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Als er dan ook maar één mens is, die harder dan het licht gaat is het onze topeconoom René Tissen wel.
  Vorige week nog was hij nog met de Big bang bezig en vandaag bevindt hij zich al in het Zwarte Gat.
  http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/redactie/column/tissen/2011/articles/We-leven-in-donkere-tijden.xml
  Ach... ik kan het hem niet kwalijk nemen, want hij heeft in Groningen gestudeerd.
  Of...
  Zou hij mijn website te vluchtig gelezen hebben?

  Siegfried.

  BeantwoordenVerwijderen